- 2021 07 19, 18:25
Stengiuosi palaikyti, nes tokia pati liga pas mane. Irgi nuotaika greitai keičiasi kaip suprantu. Oj labai sunku su žmonėmis, kurie puola į kraštutinumus. Daug stiprybės linkiu.
Žinokite man depresijos metu pykčio, irzlumo nebūna, tik jėgų labai trūksta. Būna (ir neretai), kad visą dieną praleidžiu gulėdama. Sunku iš lovos atsikelti, daug pastangų tas atsikėlimas reikalauja. O gal nekenčia žmonių, nes visko jau yra per daug ir neigiamos emocijos ryškios. Kaip ir ryškiai pastebimas jėgų antplūdis būna. Kraštutinumai. Blogai. Bet paaugęs išmoks tikėkimės ramiau į viską reaguoti. Aš išmokau.
Ramunyte rašė:Ačiū magnetine tau labai už palaikymapas mus tas pats dabar buvo manija kelias dienas ir siand depresija pykomes verkem ,nenori gyventi mirti ir pan,Dieve kaip sunku,bet ir jums ne ka lengviau,tad labai tikiu jog ir jus dar atrasite tinkamus nuotaikai vaistus:heart Ačiū Dievui ,kad vaizdu nebera
siand taip susipykau su juo jog jam reikia tokiu batu kokie man negražus Dieve ko tik nelinkejo man jog nepirksiu ir nekenčiu taves ir numirk nu zodziu kol pats nepradejo verkti,ir nenoras gyventi, nekenčia žmonių ir pan…va kokia siand buvo sunki diena…
Stengiuosi palaikyti, nes tokia pati liga pas mane. Irgi nuotaika greitai keičiasi kaip suprantu. Oj labai sunku su žmonėmis, kurie puola į kraštutinumus. Daug stiprybės linkiu.
Žinokite man depresijos metu pykčio, irzlumo nebūna, tik jėgų labai trūksta. Būna (ir neretai), kad visą dieną praleidžiu gulėdama. Sunku iš lovos atsikelti, daug pastangų tas atsikėlimas reikalauja. O gal nekenčia žmonių, nes visko jau yra per daug ir neigiamos emocijos ryškios. Kaip ir ryškiai pastebimas jėgų antplūdis būna. Kraštutinumai. Blogai. Bet paaugęs išmoks tikėkimės ramiau į viską reaguoti. Aš išmokau.
F25.2 

pas mus tas pats dabar buvo manija kelias dienas ir siand depresija pykomes verkem ,nenori gyventi mirti ir pan,Dieve kaip sunku,bet ir jums ne ka lengviau,tad labai tikiu jog ir jus dar atrasite tinkamus nuotaikai vaistus:heart Ačiū Dievui ,kad vaizdu nebera
Pagaliau bėgant metams pats daugiau supras apie savo ligą. Atskirs, kur ligos sukeliami impulsai, kur paties norai.
Na kol kas motyvacijos daugiau neatsirado nuo aripiprazolio, bet šį tą nuveikiu atsikėlusi. O tai jau gerai. Ne visada nuveikiu, bet tikiuosi, kad pragulėtų dienų bus mažiau. Gydymas dar tęsiasi.