Moderatorius: signs

Parašė Smilte
#179690 Sutinku RounMidnight, nes kai man būna prastai, tai jei manęs nepakalbina, aš tikrai neužvedu kalbos.Dažniausiai tyliu ir šalinuos visų...
ParašėRoundMidnight
#179705 joa... man tas pats, o kai buna gerai tai galiu perlipt visu galvas jei tik noriu, o kai blogai tai nesiprauses guliu lovoj issjungiu telefona, neeinu i paskaitas, nu krc, juoda balta, kazkokia nesamone :bloga dar pries pora savaiciu kaip ant sparnu buvau
Parašė Smilte
#179708 O tai kas dabar? dabar tas negerasis metas?
ParašėRoundMidnight
#179709 pm parasiau kad cianais neterst
Parašė Smilte
#182478 oi... mielieji, tik nesakykit, kad vienoje ar kitoje įstaigoje lankotės, tai dėl to ten blogi gydytojai. Blogų yra visur ir gerų yra visur! o dar atkreipiu dėmesį į tai, kad kas man gerai, tai nebūtinai Jums gerai... Taigi, tai gali būti išreikšta tik kiekvieno asmeninė nuomonė apie asmenį.

pvz, aš savo gydytoją giriu, bet internetas kibžda kitokių dalykų... nu ir kas? juk aš žinau, kad ji su manim dirba gerai. o be to... jei Jūs esate pvz siūvėjas - ar tikrai visus kostiumus ir kitus drabužius pasiunate taip, kad būtų patenkintas klientas?

ačiū už dėmesį ;)
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#183083 Esu gulėjusi skyriuj pas V.Vilką ir po to kurį laiką lankiausi pas jį poliklinikoj. Man jis pasirodė grubus, šiurkštus, kartais atrodydavo, kad iš manęs šaiposi. Dėl šių priežasčių man būdavo sunku būti su juo atvira ir jis man mažai tepadėjo..Bet gal kitiems toks jo bendravimas tinka, šiaip apie jį girdėjau daug gerų atsiliepimų.
Parašė Angelas
#185025 gal kas nors lankėtės pas Ž. Gutauskienę arba pas A. Velbasienę, nerandu jokių atsiliepimų
Parašė Angelas
#185036 dar norėjau paklausti ar su gydytoja kabinete sėdi ir seselė?
aš niekad neesu buvusi, bet ar nėra taip, kad nejauku kalbėti apie savo problemas prie dar vieno esančio šalia žmogaus? juk ir taip nelabai kaip jautiesi vien tik ten eidamas, o dar kažkas sėdi ir klauso apie tave :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#185040 Aš kalbuosi tik su gydytoja ir joks pašalinis žmogus mūsų neklauso. Būnam tik dviese kabinete. :roll:
Parašė zvalgas
#185041 Pastoviai ir seselė būna , bet dzin vistiek nieko aš ten nepasakoju tai ir netrugdo.
Parašė Smilte
#185053 ten kur aš lankausi sesutės sėdi registratūroje, tik kartais įkiša nosį paklausti, ar atneša kortelę. Manau, kad naujai įrengtuose PSC (pvz prieš 7-10m jau yra tokia tvarka, kaip ir privačiuose kabinetuose). Na, net kai einu pas šeimos gydytoją niekad nebūna sesutės, nebent parašo atlekia paimti.

o apie tas gydytojas nesu girdėjus, kur minėjai.

Drąsiau =)
Parašė Sunrise
#185057 Nei pas vieną seselė nesėdėdavo. Turbūt tada nekalbėčiau... :bloga
Parašė Cinderella
#185060 Nu bliamba nesąmonė,privačiam gal ir nėra tų seselių,bet pvz pas mane psi centre sėdi ir seselė,o tas labai pablogina bendravima :bloga
Parašė Smilte
#185062 MAno receptas.... kai nueinu pas ginekologą ten sėdi sesutė ir man nepriimtina prie jos šnekėti. Tai sakau garsiai: "gydytoja, noriu pasišnekėti" ir tada įžūliai pasuku žvilgsnį į sesutę... tik kartą buvo nesusipratusi - kitais kartais suranda "reikalų" ir išeina. o tiesą pasakius būnu atėjusi eiliniam vizitui ir nieko gudro nepasakau :D

Kažin...šioje situacijoje veiktų šis metodas? :roll:
Parašė Angelas
#185154 ta klynika kur užsiregistravau yra nauja, jai tik keletas metelių, bet ten tikrai kartu sėdi ir seselė, dabar galvoju kai nueisiu kaip reikės pradėti kalbėti, aš nenoriu kad dar kas nors klausytų, galvoju gal paprašyti kad išeitų, ar kaip nors kitaip užsiminti kad aš nenoriu prie jos kalbėti =)