dar pries pora savaiciu kaip ant sparnu buvau
Moderatorius: signs
- 2010 02 08, 18:28
joa... man tas pats, o kai buna gerai tai galiu perlipt visu galvas jei tik noriu, o kai blogai tai nesiprauses guliu lovoj issjungiu telefona, neeinu i paskaitas, nu krc, juoda balta, kazkokia nesamone
- 2010 02 08, 18:38
pm parasiau kad cianais neterst
- 2010 03 02, 21:09
oi... mielieji, tik nesakykit, kad vienoje ar kitoje įstaigoje lankotės, tai dėl to ten blogi gydytojai. Blogų yra visur ir gerų yra visur! o dar atkreipiu dėmesį į tai, kad kas man gerai, tai nebūtinai Jums gerai... Taigi, tai gali būti išreikšta tik kiekvieno asmeninė nuomonė apie asmenį.
pvz, aš savo gydytoją giriu, bet internetas kibžda kitokių dalykų... nu ir kas? juk aš žinau, kad ji su manim dirba gerai. o be to... jei Jūs esate pvz siūvėjas - ar tikrai visus kostiumus ir kitus drabužius pasiunate taip, kad būtų patenkintas klientas?
ačiū už dėmesį
pvz, aš savo gydytoją giriu, bet internetas kibžda kitokių dalykų... nu ir kas? juk aš žinau, kad ji su manim dirba gerai. o be to... jei Jūs esate pvz siūvėjas - ar tikrai visus kostiumus ir kitus drabužius pasiunate taip, kad būtų patenkintas klientas?
ačiū už dėmesį
- 2010 03 07, 22:58
Esu gulėjusi skyriuj pas V.Vilką ir po to kurį laiką lankiausi pas jį poliklinikoj. Man jis pasirodė grubus, šiurkštus, kartais atrodydavo, kad iš manęs šaiposi. Dėl šių priežasčių man būdavo sunku būti su juo atvira ir jis man mažai tepadėjo..Bet gal kitiems toks jo bendravimas tinka, šiaip apie jį girdėjau daug gerų atsiliepimų.
- 2010 03 23, 18:29
dar norėjau paklausti ar su gydytoja kabinete sėdi ir seselė?
aš niekad neesu buvusi, bet ar nėra taip, kad nejauku kalbėti apie savo problemas prie dar vieno esančio šalia žmogaus? juk ir taip nelabai kaip jautiesi vien tik ten eidamas, o dar kažkas sėdi ir klauso apie tave
aš niekad neesu buvusi, bet ar nėra taip, kad nejauku kalbėti apie savo problemas prie dar vieno esančio šalia žmogaus? juk ir taip nelabai kaip jautiesi vien tik ten eidamas, o dar kažkas sėdi ir klauso apie tave
- 2010 03 23, 20:27
ten kur aš lankausi sesutės sėdi registratūroje, tik kartais įkiša nosį paklausti, ar atneša kortelę. Manau, kad naujai įrengtuose PSC (pvz prieš 7-10m jau yra tokia tvarka, kaip ir privačiuose kabinetuose). Na, net kai einu pas šeimos gydytoją niekad nebūna sesutės, nebent parašo atlekia paimti.
o apie tas gydytojas nesu girdėjus, kur minėjai.
Drąsiau =)
o apie tas gydytojas nesu girdėjus, kur minėjai.
Drąsiau =)
- 2010 03 23, 20:56
Nei pas vieną seselė nesėdėdavo. Turbūt tada nekalbėčiau...
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
- 2010 03 23, 20:59
Nu bliamba nesąmonė,privačiam gal ir nėra tų seselių,bet pvz pas mane psi centre sėdi ir seselė,o tas labai pablogina bendravima
Gal nevaikštom po širdį purvinais batais-ten purvo ir taip daug
- 2010 03 23, 21:03
MAno receptas.... kai nueinu pas ginekologą ten sėdi sesutė ir man nepriimtina prie jos šnekėti. Tai sakau garsiai: "gydytoja, noriu pasišnekėti" ir tada įžūliai pasuku žvilgsnį į sesutę... tik kartą buvo nesusipratusi - kitais kartais suranda "reikalų" ir išeina. o tiesą pasakius būnu atėjusi eiliniam vizitui ir nieko gudro nepasakau
Kažin...šioje situacijoje veiktų šis metodas?
Kažin...šioje situacijoje veiktų šis metodas?
- 2010 03 24, 15:35
ta klynika kur užsiregistravau yra nauja, jai tik keletas metelių, bet ten tikrai kartu sėdi ir seselė, dabar galvoju kai nueisiu kaip reikės pradėti kalbėti, aš nenoriu kad dar kas nors klausytų, galvoju gal paprašyti kad išeitų, ar kaip nors kitaip užsiminti kad aš nenoriu prie jos kalbėti =)