Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
KunigaikštisMyškinas rašė:biggie, tau kompensuojamas venlafaxinum? Kiek moki jei ne paslaptis?

tik SSRI kompensuojami, venlafaxinas ne
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
biggie rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:biggie, tau kompensuojamas venlafaxinum? Kiek moki jei ne paslaptis?

tik SSRI kompensuojami, venlafaxinas ne

Čia jūs apie Lietuvą kalbat? Nes man effexor'as kompensuojamas buvo...
Parašė sophie
#353658 Man tikrai kompensuodavo efexorą. Bijau dabar sumeluot, kiek mokėdavau, bet berods kad už tris 75 mg dėžutes apie 21 eurą gaudavosi. O gal čia ir šešios dėžutės būdavo, nes vis pirkdavau dviems mėnesiams... Žinau tik kad tikrai mažiau nei už Valdoxaną mokėdavau : )
Parašė Vyagndas
#354810 sveiki man israse gal kas vartoja kokie atsilepimai
Parašė Vyagndas
#354831 israse daktaras dainius pazera depresijos simtomu nera man sizofrenija dabartine problema energijos nera senden visai be energijos
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
orangesun rašė:jus pirma kart bandot gerti psichotorpinius? nuo ko viskas prasidejo? kas jus apgavo kad pas jus sizofrenija? arba sizofrenijos nera? kabliukus nera tai nesupratau.

Orangesun baikit spam'inti visur savo kliedesius, moderatoriai paprastai neleidžia taip spam'inti. Rizikuoju įsivelti į diskusiją su nestabiliu žmogumi, bet iš kur pas jus tokios nuostatos ir kodėl jūs esate šiame forume? Kokio tikslo siekiate aiškindami visiems kokie nuodai yra vaistai, juolab, kad suplakate visus į vieną, net nematote skirtumų tarp skirtingų grupių vaistų? :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
orangesun rašė:ir kas man neleis rasyti visose temose? kur zmones klausia kas per vaistas ir taip toliau, as atsakau kas tai yra per "vaistas". Ir kas yra psichiatrija.

o nors vienas vaistas apskritai yra normalus ar neegzistuoja toks?
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
orangesun rašė:medicnoj yra vaistai, psichiatrija vaistu neturi, psichiatrija turi tik antideprisantus, neiroleptikus, trankvilizatorius, visi sities vaistai yra neirotropiniai nuodai jusu organizmui. kurie zaloja organizma,

visa narkota is irores gauta gadina organizma, bet organizmas ir pats gamina narkotikus, daleiskim jus pavalgus gerai save pradedat jaustis norit miegoti, tai gaminasi endorfinas, bet narkotikai is isores, kurie istverkia visus jusu procesus zalojant organizma. kuna ir smegeni.

kai kalbu apie psichotropinies turiu omeni dydele trupe medziagu, psichi siela tropus giminingumas. psichoaktivios medziagos keiciantes samone.

ten labai daug yra medziau, depresantu, neiroleptiku, choliucinogenu, stimuliatoriu.

ir nesvarbu iskur, is vaistines arb ais lauko, viskas nuo cheminiu sintetiniu preparatu, iki canabinidiniu, narkomaniniu tableci musmeriu u ir taip toliau

Kaip gydomas vėžys? ar ne chemija ir radiacija? Kaip gydomi stiprūs skausmai? ar ne opioidiniais vaistais? Ar prieš operacijas netaikoma anestezija, kuri gali būti pavojinga kai kuriems žmonėms? Sakai įsipjovus organizmas pats užgydo save - o jeigu įsimeta infekcija? Ar nereikia didelių žaizdų užsiūti? ar nebūna sepsio? Ar negydoma antibiotikais tuberkuliozė, raupai...? Ar jie nekenkia organizmui? Visi vaistai kenkia jeigu yra neprotingai vartojami, o kartais nėra kitos išeities - arba vaistai arba mirtis.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Vyagndas rašė:Geriu trecia diena po 75 mg paziuresiu ar yra vilties

Na, asmeniškai man buvo vienu metu žiaurus energijos trūkumas tai pradėjau nuo 150mg venlafaksino ir priėjau iki 300 mg. Tai kažkiek iš tikrųjų padėjo, bet po to jau tiesiog neveikė, be to jį sunku nutraukti, reikia labai palaipsniui mažinti dozę. Tai nepasakyčiau, kad buvo pats geriausias vaistas, kurį vartojau, bet kažkiek pradžioje tikrai padėjo, po to jau nelabai. Pabandyk energiją padidinti ne tik vaistais - užsiimk kokia veikla, jeigu tik aišku sveikata leidžia.
Parašė abstinencija
escapethereality rašė:situacija tokia:
gėriau 5 mėnesius 150mg Effexor (tas pats venlafaxinas) . vaistai baigėsi. neturiu galimybės jų įsigyt, nes esu užsienyje. šiandien ketvirta diena. neverksiu kaip blogai. bet kažkokiam forume žmogėnukas sakė, kad jam nuo hero taip per detoxą nebuvo kaip nuo šio bieso.
klausimas: gal kas nors susidūrė su lomkėm? kaip su tuo dorotis?
(žinoma, aš galvojau, po keletos dienų bus kažkaip gal geriau. bet visokie forumai mane nudžiugino, kad nutraukimo simptomai trunka iki 3 mėnesių. nesakykit, kad tai tiesa)

Gyvenu Norvegijoje,esu 30 ir viena auginu du sunus, su 375mg effexoru(dar plius buvo benzodiazepinai) draugavau 4 metus,db noriu nutraukti.Niekada nebepasitikeciau gydytojais,tokius siulancius,nes i tavo vidu,i galva, ne vienas is ju neilys.Lengviausias variantas pasiulyt vaistu,kurie ilgesniam ar trumpesniam laikui pakeltu nuotaika,motyvuotu,bet priezasties tai nepasalina,tik dar labiau uzslepia.Nenoriu gasdinti,bet pasakysiu,kad tokios savijautos net baisiausiam priesuj nelinkeciau....labiausiai vargina vemimas(vos ne 24 valandas), kuno digciojimas lyg el srove ir agresija bei irzlumas.Eina antra savaite vis blogeja,bet tikiu kad jau tuoj,jau greitai bus geriau ir galesiu didziuotis savimi,kad as iveikiau vaistus,o ne jie mane.Is asmenines patirties galiu pasakyti,kad tokia busena privercia pamirsti visas blogas nuotaikas ir mintis,o ir priezastis kokio velnio uzlipai ant sito,nes galvoji kaip cia nenumirus dar siandien,kaip pratempt dar diena...nuo kai kuriu narkotiku,abstinencija lengvesne(teko girdet)Zinoma sutinku,kad kiekvienas esame skirtingas,kiekvienam kitaip...
O ir minciu vel pradeti neturiu,nes tai baisiausia kas gali buti.Jau iskentus 3 paras,nebebuvo tokios minties,tiek iskentus-gali ir atsisakyti,o beto pliusas rukantiems(kaip man),kad atsisakysi ir to(nori ar ne) nes kai sedi klozeta apsikabinus,apie rukyma galvoji maziausiai... :oops: .Taip,tai begalo sunku,bet tikiu kad yra galimybe susidraugauti su savim,kad galima susitvarkyti su savo galva paciam,be sitokiu nuodu.Tam reikia laiko ir pastangu,bet kai pagalvoji,kai jauciammes blogai,tai is kazkur atrandame ir laiko ir jegu tam pakeisti...kreipiames i medikus,ieskome vaistu ir t.t...Visiems nuosidziai linkiu laikytis ir nepasiduoti,tiketi savimi,dziaugtis net tokiais savo pasiekimais,kaip istverus 3 dienas be vaistu!Jus galit viska brangieji!!!!! :heart
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
abstinencija rašė:
escapethereality rašė:situacija tokia:
gėriau 5 mėnesius 150mg Effexor (tas pats venlafaxinas) . vaistai baigėsi. neturiu galimybės jų įsigyt, nes esu užsienyje. šiandien ketvirta diena. neverksiu kaip blogai. bet kažkokiam forume žmogėnukas sakė, kad jam nuo hero taip per detoxą nebuvo kaip nuo šio bieso.
klausimas: gal kas nors susidūrė su lomkėm? kaip su tuo dorotis?
(žinoma, aš galvojau, po keletos dienų bus kažkaip gal geriau. bet visokie forumai mane nudžiugino, kad nutraukimo simptomai trunka iki 3 mėnesių. nesakykit, kad tai tiesa)

Gyvenu Norvegijoje,esu 30 ir viena auginu du sunus, su 375mg effexoru(dar plius buvo benzodiazepinai) draugavau 4 metus,db noriu nutraukti.Niekada nebepasitikeciau gydytojais,tokius siulancius,nes i tavo vidu,i galva, ne vienas is ju neilys.Lengviausias variantas pasiulyt vaistu,kurie ilgesniam ar trumpesniam laikui pakeltu nuotaika,motyvuotu,bet priezasties tai nepasalina,tik dar labiau uzslepia.Nenoriu gasdinti,bet pasakysiu,kad tokios savijautos net baisiausiam priesuj nelinkeciau....labiausiai vargina vemimas(vos ne 24 valandas), kuno digciojimas lyg el srove ir agresija bei irzlumas.Eina antra savaite vis blogeja,bet tikiu kad jau tuoj,jau greitai bus geriau ir galesiu didziuotis savimi,kad as iveikiau vaistus,o ne jie mane.Is asmenines patirties galiu pasakyti,kad tokia busena privercia pamirsti visas blogas nuotaikas ir mintis,o ir priezastis kokio velnio uzlipai ant sito,nes galvoji kaip cia nenumirus dar siandien,kaip pratempt dar diena...nuo kai kuriu narkotiku,abstinencija lengvesne(teko girdet)Zinoma sutinku,kad kiekvienas esame skirtingas,kiekvienam kitaip...
O ir minciu vel pradeti neturiu,nes tai baisiausia kas gali buti.Jau iskentus 3 paras,nebebuvo tokios minties,tiek iskentus-gali ir atsisakyti,o beto pliusas rukantiems(kaip man),kad atsisakysi ir to(nori ar ne) nes kai sedi klozeta apsikabinus,apie rukyma galvoji maziausiai... :oops: .Taip,tai begalo sunku,bet tikiu kad yra galimybe susidraugauti su savim,kad galima susitvarkyti su savo galva paciam,be sitokiu nuodu.Tam reikia laiko ir pastangu,bet kai pagalvoji,kai jauciammes blogai,tai is kazkur atrandame ir laiko ir jegu tam pakeisti...kreipiames i medikus,ieskome vaistu ir t.t...Visiems nuosidziai linkiu laikytis ir nepasiduoti,tiketi savimi,dziaugtis net tokiais savo pasiekimais,kaip istverus 3 dienas be vaistu!Jus galit viska brangieji!!!!! :heart

Pykinimas dazniausias visu vaistu salutinis, nieko baisaus, praeina