- 2016 06 06, 23:11
Kas liečia pripratimą prie vaisto, kai reikia vis didesnių dozių, tai kvetiapinas man kaip buvo 25 mg miegui taip ir likę jau keli metai. Kartais, kai savijauta geresnė tai ir pusės 25 mg tabletės gana. Jis mane po maždaug valandos nulaužia taip, kad nejaučiu net jei katinas laipioja po mane. Čia nesenai buvo taip, miegojau aukštielninka, o katinas sugalvojo ant mano pilvo pagulėt aišku pirma pasivaikščiojęs manimi. Čia pasakojo mano močiutė. Ji matė ir paskui baisėjosi, kokius miegui geriu vaistus, kad veikia kaip narkozė.
O pradedant gerti kvetiapiną man gydytojas aiškino, kad tai vaistas, prie kurio nepriprantama.
Aš skaitau kartais ir man pasidaro baisu, kad jei pvz.man neveiks nei vienas antidepresantas, kad neimtų psichiatrai depresijos gydyti didelėmis kvetiapino dozėmis. Čia tai mano didžiausia baimė. Nes esu sutikusi žmonių, kurie šalia antidepresanto dar geria pvz. 200-400 mg kvetiapino.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.