- 2016 11 08, 15:54
Siaip pries geriant vaista ir turetu but aisku, kad kazkiek atbukins jausmus.. Juk ir geria zmones, kad sumazintu nerima, liudesi, baime..ir visas kitas emocijas. Jei jauti, kad su emocijom nesusitvarkai tai kartais tas "nubukinimas" jausmu yra gerai.
glostyk rašė:Gėriau zoloftą kelis mėnesius, vis didino ir didino dozę, kol galiausiai mano pats organizmas tiek išsiderino visas, kad ir pH pakito, ir teko eit pas ginekologę, kuri turėjo dar vaistų rašyt, jog sunormalizuotų padarytą žalą. Šiaip taip mane atbukindavo zoloftas, kad geriau jau jaučiu verksiu naktim, nei tokia abejinga viskam būsiu ir mėnesinės keturis kart į mėnesį. Kaip kad mano psichiatras sakė "nu jo, meniški žmonės labiau tą bukinimą pajaučia:))"
Siaip pries geriant vaista ir turetu but aisku, kad kazkiek atbukins jausmus.. Juk ir geria zmones, kad sumazintu nerima, liudesi, baime..ir visas kitas emocijas. Jei jauti, kad su emocijom nesusitvarkai tai kartais tas "nubukinimas" jausmu yra gerai.

.(seniai taip buvo)
Teoriskai zoloft turejo padidinti paranoja?
nors ta pacia diena geriau zoloft tai kita diena siaubingai permuse sirdi. Maniau numirsiu

prie lengvos depresijos geriau 100mg