Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Peran rašė:
DeVilbiss rašė:O man galva sukosi ir prie furu dirbau tai problema buvo palaipiot :bloga

Labai galingas vaistas! Bet jo poveikis deja atsiskleidzia tiktais po metu vartojimo pagal visa instrukcija! T.y. jokio alkoholio, vartojimas paskirtas kaip gydytoja nurode:) Zodziu sutvarko galvele labai gerai!

Po kiek mg jus gėrėte ?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416169 Na nepasakyčiau kad po metų. Po pirmų 3-4 savaičių pradėjau jaust teigiamą poveikį. Po kokių 3mėnesių buvau visiškai sveikas. Labai geras, stiprus vaistas, bet tikrai greičiau nei po metų turėtų pasijaust pokyčiai. O šiaip.. alkoholio negalima vartot su jokiais iš mūsų vaistų. Aš kartais net susimąstau ar aš pagyju nuo vaistų ar tiesiog nuo to kad alkoholį numetu metams. :D
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na nepasakyčiau kad po metų. Po pirmų 3-4 savaičių pradėjau jaust teigiamą poveikį. Po kokių 3mėnesių buvau visiškai sveikas. Labai geras, stiprus vaistas, bet tikrai greičiau nei po metų turėtų pasijaust pokyčiai. O šiaip.. alkoholio negalima vartot su jokiais iš mūsų vaistų. Aš kartais net susimąstau ar aš pagyju nuo vaistų ar tiesiog nuo to kad alkoholį numetu metams. :D
o po kiek mg gėrėte ?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416172 Tiksliai negaliu pasakyt, bet šį kartą tik 5mg geriu, tai nieko per daug nejaučiu. Praeitą kartą įtariu kad 15mg gėriau, nes tikrai labai jautėsi kaip mane slopina ir ramina. 15mg realiai yra maximumas, duoti 20 25 ar 30 nėra prasmės, taspats veikimas kiek domėjausi.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Tiksliai negaliu pasakyt, bet šį kartą tik 5mg geriu, tai nieko per daug nejaučiu. Praeitą kartą įtariu kad 15mg gėriau, nes tikrai labai jautėsi kaip mane slopina ir ramina. 15mg realiai yra maximumas, duoti 20 25 ar 30 nėra prasmės, taspats veikimas kiek domėjausi.

Tai vat aš irgi labai bijau ,ta 20mg duoti,gal tiesiog geriau dar palaukti,geriam jau mėnesį .bet kolkas nieko,turim ikiriu minciu ir pan,bet galejo buti nuo ciklodolio buvo dadeje dabar pamazino ,tai zesim net nežinau ka daryti ar duoti iki 20mg ,ar dar laukti,nes gydytojai aš pati kaip ir pasiūliau dėl tu ikiriu minciu sako padidinam o dabar labai abejoju nes kaip ji sakė gali daugiau islysti sakutiniai dirglumas piktumas o ir siaip jau gan dirglus .
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416174 Na pasiklausk daktarų, bet man teko skaityti jog 15mg veikia lygiai taippat kaip 30mg ir realiai nėra jokios prasmės didinti dozės. Gan stiprūs vaistai ir būtent kad gali tik daugiau šalutinių išlyst, o teigiamo poveikio gali ir nebūt. Su Abilify reik turėt kantrybės.. bet mane tikrai prikėlė iš lavono. Per 3 mėnesius atsistojau ant kojų kai labai labai blogai buvo. (bet pas mane kitos ligos, pas mane nerimas/panika/depresija..)
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na pasiklausk daktarų, bet man teko skaityti jog 15mg veikia lygiai taippat kaip 30mg ir realiai nėra jokios prasmės didinti dozės. Gan stiprūs vaistai ir būtent kad gali tik daugiau šalutinių išlyst, o teigiamo poveikio gali ir nebūt. Su Abilify reik turėt kantrybės.. bet mane tikrai prikėlė iš lavono. Per 3 mėnesius atsistojau ant kojų kai labai labai blogai buvo. (bet pas mane kitos ligos, pas mane nerimas/panika/depresija..)

Na reikes dar pasitarti,kaip jus sakote,ačiū :))) jo mums truputi sunkiau mums balsai vaizdai dabar įkyrios mintys ,vis dar neišsikapstom.vis dar tikiu ir kantriai lauksim .
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416176 Na nuo įkyrių minčių tikrai padės. Vat su vaizdas garsais neįsivaizduoju, bet visgi tai yra vaistai nuo šizofrenijos, tai tikiu kad padės :)
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na nuo įkyrių minčių tikrai padės. Vat su vaizdas garsais neįsivaizduoju, bet visgi tai yra vaistai nuo šizofrenijos, tai tikiu kad padės :)

Na reikia tiketi,bandysim savaite pagerti kol važiuosim vel pas gydytoja ir žiūrėsime,o nuo jų dar daugiau negali buti haliucinacijų ar pan?sito labai bijau…
Parašė Ramunyte
#416178 Beje vakar buvom ir pas privačia psichologe vaikas po jos išėjo švitintis,tai kita savaite vel važiuosime .bet vienas pliusas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416181 Būna visokių šalutinių, bet nemanau kad bus nuo jo haliucinacijos.. nebent labai jau vaistas netinka. O kad psichologė padeda tai super, jei pokalbiai ir analizės jam padeda tai čia labai didelis pliusas :D manęs asmeniškai pokalbiai visiškai neveikia, nebent tik neigiamai.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Būna visokių šalutinių, bet nemanau kad bus nuo jo haliucinacijos.. nebent labai jau vaistas netinka. O kad psichologė padeda tai super, jei pokalbiai ir analizės jam padeda tai čia labai didelis pliusas :D manęs asmeniškai pokalbiai visiškai neveikia, nebent tik neigiamai.

Na labai sunku kaip žinoti tinka ,netinka ir kaip atskirti ,bet aišku mažais zinksniukais gal tikrai pamažu atsiskleis,na jo vieniems padeda kitiems ne ir aš girdejau dėl psichologu ir pan :bloga Tai žiūrėsime siand sudaviau jau pilna 20mg ryte viena ir per pietus ,tai zesim :))) buvo biski susvaigus galvyte bet staigiai stojos iš lovos,gal dėl to.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416184 Na man irgi prie abilify biškutį būna galva pasvaigsta, bet man tai patinka, ypač kai stojies greitai ir kraujotaka tarsi subėga į galvą :D nieko tokio, tas irgi praeina su laiku.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Ramunyte rašė:
Deividas rašė:Būna visokių šalutinių, bet nemanau kad bus nuo jo haliucinacijos.. nebent labai jau vaistas netinka. O kad psichologė padeda tai super, jei pokalbiai ir analizės jam padeda tai čia labai didelis pliusas :D manęs asmeniškai pokalbiai visiškai neveikia, nebent tik neigiamai.

Na labai sunku kaip žinoti tinka ,netinka ir kaip atskirti ,bet aišku mažais zinksniukais gal tikrai pamažu atsiskleis,na jo vieniems padeda kitiems ne ir aš girdejau dėl psichologu ir pan :bloga Tai žiūrėsime siand sudaviau jau pilna 20mg ryte viena ir per pietus ,tai zesim :))) buvo biski susvaigus galvyte bet staigiai stojos iš lovos,gal dėl to.

Turit omeny sudavėt abilify 20 ir po to per pietus vėl 20? Turbūt ne taip supratau. Čia jau daugokai būtų 40mg :achtung
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:
Ramunyte rašė:

Turit omeny sudavėt abilify 20 ir po to per pietus vėl 20? Turbūt ne taip supratau. Čia jau daugokai būtų 40mg :achtung

Ne taip supratot :D 10mg ryte ir per pietus 10mg :)))