- 2016 11 06, 13:40
http://gyvbudas.lrytas.lt/psichologija/ ... usimus.htm Čia tas straipsnis, jeigu kam įdomu.
maumau15 rašė:zazule rašė:maumau15 rašė:Kažkokius dariau ligoninėje, bet niekas rezultatų nekomentavo, tai negaliu pasakyti. Kažkoks testas lryte buvo, kur reikia pasakyti, ką bendro turi garlaivis ir virdulys. Šizofrenikai iš karto atsako, kad abu išskiria garus. Aš tai irgi daug nemąsčiusi taip atsakiau. Vaizduotė pas mane laki, esu gan kūrybingas žmogus. Ir nemanau, kad tai yra kažkoks minusas ir ženklas, kad tu jau šizofrenija sergi, kaip kad ten rašo. O kad stogas gali pavažiuoti, tai priklauso ne vien tik nuo manęs. Gyvenimas nenuspėjamas, ir negali žinoti, kas bloga gali atsitikti ir kaip tai tave paveiks. Dar manau, kad žmonės, su kuriais bendrauji, daro didelę įtaką tavo savijautai.
as irgi dariau testa kuo vienas daiktas skiriasi nuo kito ar ka bendro jie turi, butent tas testas parode kad ne viskas gerai.Gydytoja man paaiskino testo rezultatus.
P.S. as tai negaleciau atsakyti ka bendro turi garlaivis ir virdulis, nes nezinau kas tas garlaivisnors nesu protiskai atsilikus
Protiskai atsilikusiu nelabai ir guldo i ligonines, nes jiem vistiek nebeimanoma padeti. Jiem duoda pirma grupe iki pensijos ir viskas. O ligonineje guli visi su sutrikimais, ar sizofrenija ar depresija ar bipoliniais ir tt.

nors nesu protiskai atsilikus 

bandet pasalint depresijos priezasti?