Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#353906 kolkas ketipinor geriausias is mano vartotu neuroleptiku kuris leidzia gerai issimiegot ir neprovokuoja akatazijos:)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#353908 Pritariu, tik aš XR geriu, kurio tuoj nebebus. Šian. gyd. išrašė trims mėn. Po to jaučiu keisim, nes man paprastas nelabai tinka, nebent kas porą val. jį gert. :D
Vartotojo avataras
Parašė drakas
#353957 Apie metus laiko vartojau šį vaistą, man jis po to laiko 300mg xr nebeatpalaiduodavo visai ir mečiau gerti dėl per daug įtempto gyvenimo ritmo.
Vartotojo avataras
Parašė estranged
#354740 Kaip su kraujospaudziu jums nuo sio vaisto? man neiseina vartot jo daugiau nei 75mg ir tai pries miega. Ar visi neuroleptikai taip veikia? jei taip tai kaip gydytis jeigu praktiskai alpimo jausmas pastoviai?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
estranged rašė:Kaip su kraujospaudziu jums nuo sio vaisto? man neiseina vartot jo daugiau nei 75mg ir tai pries miega. Ar visi neuroleptikai taip veikia? jei taip tai kaip gydytis jeigu praktiskai alpimo jausmas pastoviai?

Kadangi net nuo serokvelio 100 mg biski negerai man buna, tai priedo nakciai lorafeno 2,5 raminamu geriu tai sutvarko ta.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
estranged rašė:Kaip su kraujospaudziu jums nuo sio vaisto? man neiseina vartot jo daugiau nei 75mg ir tai pries miega. Ar visi neuroleptikai taip veikia? jei taip tai kaip gydytis jeigu praktiskai alpimo jausmas pastoviai?

pradzioj kai vartojau 200 mg pora dienu jauciau zema kraujospudi po to viskas stabilizavosi:) ne visi neuroleptikai taip veikia.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
orangesun rašė:neiroleptikai (antipsichotikai) dar vadinami chemine lobotomija, baisus preparatas.

Cia ziuriu nakti pora zmoguciu prijuokavo turbut nesimiegojo :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
orangesun rašė:
Vaiduk rašė:
orangesun rašė:neiroleptikai (antipsichotikai) dar vadinami chemine lobotomija, baisus preparatas.

Cia ziuriu nakti pora zmoguciu prijuokavo turbut nesimiegojo :D

Nuo kada tau prasidejo psichines simptomai, del ko tave pagulde i psichiatrine?

Tavo metodai man aiskus pats zinau, tau zinot nereikia.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#356918 Kai pradzioj pradejau pries 6 metus gert serokveli kvetiapina tai uzsimerkus scenarijai, veidai, paveiksliukai varynedavo nakciai einant miegot. Padauginus po atpratimo tam vaistui gali but tas pats, ir baime didziule, dar atsimenu vare paveiksliukai o as i lovos krasta isikibes buvau lauksiau kol praeis. Ir cia nuo kvetiapino :D
Vartotojo avataras
Parašė estranged
#356921 Ne taip paklausiau, turiu omeny ar kvetiapinas nuima durnas vaizduotes , o ne pats sukelia (pasirodo ir taip buna)? Ir kaip pataikyt doze, nes cia ziuriu nuo 25 iki 800 eina, toks didelis skirtumas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#356940 25mg miegui tik. Yra rašyta anksčiau kokios dozės nuo ko.
Man nuima vaizduotės marazmus, bet kai bandėm nuimt quetiapiną grįžo visos vaizduotės nesąmonės. :bloga
Parašėmolotov
#357049 Sveiki, ar stipriai skiriasi kvetiapinas nuo rispolepto? Jau su rispoleptu metai, bet nezinau ka daryt, jau nebesinori gyvent kartais. Niekas nedomina, emociju jokiu neturiu, sunku komunikuot,viskas atrodo beprasmiska. Geriu tik 2mg, bet gal jis man tikrai netinka? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#357066 Cia net nera ko lyginti. Kvetiapinas daug "svaresnis" daug maziau turintis salutiniu vaistas, nesujaukia hormonu, ypac prolaktino. Risperidonas tai atgyvenes vaistas visiskai su begale salutiniu, yra kam jis tinka, bet retenybe.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#357158 Tai ne tik olanzapina prailginta dar kaikur varo, bet ir rispolepta ir ji prie sizoefektinio dar taiko.