Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na man irgi prie abilify biškutį būna galva pasvaigsta, bet man tai patinka, ypač kai stojies greitai ir kraujotaka tarsi subėga į galvą :D nieko tokio, tas irgi praeina su laiku.

O geras ,zinosim :))) as tai biski isigandau ,bet sūnus apramino irgi :)))
Parašė Ramunyte
Peran rašė:Superinis vaistas! Vienintelis kuris padejo man pilnai, o ir pasaliniu nelabai jauciu..

Sveiki po kiek jus gėrėte mg?per kiek laiko susitvarke?
Parašė Ramunyte
Peran rašė:
DeVilbiss rašė:O man galva sukosi ir prie furu dirbau tai problema buvo palaipiot :bloga

Labai galingas vaistas! Bet jo poveikis deja atsiskleidzia tiktais po metu vartojimo pagal visa instrukcija! T.y. jokio alkoholio, vartojimas paskirtas kaip gydytoja nurode:) Zodziu sutvarko galvele labai gerai!

Mes jo kolkas nesuprantame,geriam po 15mg dabar pakėlė iki20mg į diena nuo ikiriu minciu,geriam menuo jau ir nieko nesuprantu toks jausmas viskas kaip buve,pyktis ,irzlus,ikirios mintis jam ir prieš tai buvo savęs žalojimas noras mirti ir pan,tai pakėlė iki 20mg ar nebus daugiau?kaip atskirti ar čia šalutiniai ar dar neveikia?bet aišku kaip kokia diena buna ir geresniu dienų bet kolkas va … :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416198 Na sakau.. man asmeniškai labai lėtai gerėjo viskas, reikia kad įsivaižiuotų vaistas, mėnesis čia dar visai nedaug. Tuo momentu atrodė kad nepadeda, bet po 3mėnesių pasimatė aiškūs pokyčiai. Turėtų būt bent kažkokie požymiai minimalūs kad gerėja. Tarkim aš negalėdavau net į parduotuvę nueit. Po poros mėnesių jau galėjau. Na ir taip ir kabiniesi į minimalius gerėjimus ir atsiranda pagaliau viltis kad juda reikalai į priekį.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na sakau.. man asmeniškai labai lėtai gerėjo viskas, reikia kad įsivaižiuotų vaistas, mėnesis čia dar visai nedaug. Tuo momentu atrodė kad nepadeda, bet po 3mėnesių pasimatė aiškūs pokyčiai. Turėtų būt bent kažkokie požymiai minimalūs kad gerėja. Tarkim aš negalėdavau net į parduotuvę nueit. Po poros mėnesių jau galėjau. Na ir taip ir kabiniesi į minimalius gerėjimus ir atsiranda pagaliau viltis kad juda reikalai į priekį.

Na taip tas tikrai tiesa mažais žingsneliais ,ir kai paminėjote parduotuves tai tikrai jam buvo socfobija dabar jau tikrai nueinam į parduotuve ir pan, vakar nuėjom į sese išleistuves tai irgi gerai,nes žmonių tikrai daug buvo :))) čia tikrai jau pliusas :))) taip buna, kad bijo žmonių nenori jų pyksta ant jų ,bet tikrai nevisada jau :))) tai tikrai vadinasi yra geras ženklas :))) Ačiū kantriai stebim toliau :)))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416221 Vat būtent. Man svarbiausia ir būdavo pamatyt bent minimalius pagerėjimus, tada kabiniesi kaip už šiaudo už tų pagerėjimų ir pradedi natūraliai mažiau jaudintis ir pamiršti tą ligą. O kai pamiršti ligą tai žiūrėk su laiku ji visiškai ir dingsta. Tai vat kabinkitės ant tų minimalių pagerėjimų ir stebėkit kaip po biškutį keičias viskas. O jei tikrai negerės.. na visada galima koreguot gydymą. Tiesiog būna žmonių kuriems gerėja sveikata, bet jie to nepastebi. Tai čia didžiulė bėda, nes poto tikrai atrodys kad niekas negerėja..
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Vat būtent. Man svarbiausia ir būdavo pamatyt bent minimalius pagerėjimus, tada kabiniesi kaip už šiaudo už tų pagerėjimų ir pradedi natūraliai mažiau jaudintis ir pamiršti tą ligą. O kai pamiršti ligą tai žiūrėk su laiku ji visiškai ir dingsta. Tai vat kabinkitės ant tų minimalių pagerėjimų ir stebėkit kaip po biškutį keičias viskas. O jei tikrai negerės.. na visada galima koreguot gydymą. Tiesiog būna žmonių kuriems gerėja sveikata, bet jie to nepastebi. Tai čia didžiulė bėda, nes poto tikrai atrodys kad niekas negerėja..
Ačiū Deividai,dabar tikrai kai pradedu viską smulkiai nuo iki ir tikrai pastebejau šiokių tokiu mini pagerėjimu kaip tu sakai tai jau gerai,aišku jie minimalus,bet nenorėti iskarto juk :))) tad dekui jums.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416405 Aripiprazolis turi labai ilga half-life'a ir jokiu pailgintu poveikiu, dalinti tabletes i kelias dalis tikrai galima
Parašė Ramunyte
biggie rašė:Aripiprazolis turi labai ilga half-life'a ir jokiu pailgintu poveikiu, dalinti tabletes i kelias dalis tikrai galima

Labas Biggie,vel aš dėl sūnaus .kaip manote mes geriam dabar haloperidoli ryte puse,ir ciklodoli puse,per pietus haloperidoli puse ir ciklodoli puse,ir arispa ryte tablete ir pietus tablete.vakarui puse haliperidolio,po kiek laiko pradeda veikti arispa geriam pusantro men.nuėmus per greit haloperidoli atsinaujina viskas,tad palieka ji dar kol arispa pradės savo darba.nors dar yra ir balsu ir paranoja šešėliai ir pan,vaikas pamažu mokosi atskirti bet sunku jam,sako jog visi simptomai buna kad ir nedinksta kazkas išlieka,tad vis tikimes bent kazkas palengvės išnyks .motyvacijos nėra ,bet jau stebiu,kaip kokia diena ,viena diena geriau, kita prasčiau ,tai jau pliusas.
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#416693 haloperidolis nėra toks baisus vaistas. Ir gerai nuima shizo sutrikimus...
Parašė Ramunyte
Kurama rašė:haloperidolis nėra toks baisus vaistas. Ir gerai nuima shizo sutrikimus...

Na taip,tik jis pradzioj kaustė ,ir kartais akis verčia ir galva.