Moderatorius: signs

Parašė knopkiux
#376502 sveiki, pradejau vartoti kvetipina del miego 50mg, nuluztu greitai, bet ryte atsibudus esu kaip nesavas, svaigsta galva, silpna, gydytojas sake kad po savaites turi praeiti, ar jums kam yra taip buve? 25mg neveikia kaip 50mg, tad mazinti kaip ir nenoriu :)
Parašė knopkiux
#376538 as jau menesi vartoju AD, tai tik dabar paskyre 50mg miegui. jokiu psichoziu nera, esu ramus kaip belgas :D
dabar miegu kaip kudykis, zolpidemas ir visi panasus yra priklausomybe jiems, o kvetipinui nera :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biocel rašė:be psihozu?? neurolpetikai skyriami kai yra psichotinio lygio sutrikimas, arba pradzioje mazus neurolpetikus su AD kols AD dar nepradejo veikt, o seip sau del miego neskyriami neuroleptikai.

Zolpidemas ar zopiclone nepadejo?

Mazom dozem kvetiapinas veikia kaip migdomas :) Skiriama miegui daznai ir nieko tame keisto nera.
Parašė knopkiux
#376570 keista, viena karta 50mg veikia ir miegu 9 valandas nepabudes, kita nakti tas 50mg veikia tik 5 valandas, prabundu, tada vel uzsnustu bet jau negiliai :(
Parašė anonimasx
wait-wait rašė:Sveiki, irgi vartoju Ketipinor 25 mg. Vienintelis geras dalykas, kad padeda greitai užmigti ir nuima visas beprasmes mintis ir jaudulį. Tačiau... kadangi mano spaudimas ir taip nedidelis, panašu, kad Ketipinor dar labiau jį numažina, todėl atsikėlus kone visą likusią dieną slampinėju kaip zombis, sunku mąstyti, sunku ką nors produktyvaus nuveikti. Virškinimas taip pat trinka, sudėtingi reikalai WC. Kai dėl to pasiskundžiau gydytojai, praktiškai pasakė, kad kalbu nesąmones, nes nuo 25 mg negali būti tokio poveikio :( Bet tai gal aš geriau žinau, kas vyksta mano organizme?.. Kartais, kai praleidžiu vieną ar kitą dozę, virškinimas susitvarko, kai vartoju - vėl ''užsikemša''. Ir dar tas "užzombėjimas"... noriu mesti.

Jo jo, viskas būna taip. Tik nesuprantu, kaip ilgai tau tęsiasi poveikis, nes gi prieš miegą geri, tai kai atsikeli tai nemažai laiko gi turi būt praėję...
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#376667 Kas nors dar perkat firminį Seroquel kvetiapiną? :?
Parašė knopkiux
#376897 ar kam buvo, kad vartojant kvetipina, is pradziu miegas puikus, bet kuo toliau jis vel prasteja, prabundama, nors doze lieka ta pati. Sake kad prie ju nepriprantama, bet tada ar neturetu tas miegas visada butu kokybiskas nuo tos pacios dozes? kaip jums yra buve?
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#378136 Turiu problemą. Prieš 3 mėnesius paskyrė paprastą (neprailgintą) kvetepiną 300 mg, praėjau keletą įvairių šalutinių bet jie praėjo per porą savaičių. Tačiau po maždaug 1,5 mėnesio pradėjo klaikiai migdyt visai parai, vos galėjau nustovėt visą dieną, prie miego traukė NUOLATOS. Pasiskundžiau gydytojai, pamažino iki 100 mg ir daugiau mažiau susitvarkė, miegodavau apie 10 valandų ir po to galėjau normaliai gyvent nekamuojama nuolatinio mieguistumo. Praėjus vėl maždaug 1,5 mėnesio, vėl tas pats - atsirado klaikus mieguistumas visai dienai, net svirduliuoju kaip prie miego traukia, ir taip ištisą parą. Nebežinau ką daryt, pas gydytoją greit nepapulsiu, juolab dar mažint dozę nežinau ar ji sutiks. Nuo šiandien planuoju pradėt gert 25 mg. Kodėl mane šitie vaistai taip klaikiai migdo?! Ir dar tas klaikus mieguistumas pradeda reikštis po mėnesio ir daugiau. Aš iš tų pacientų kuriems šalutiniai labai ryškiai reiškiasi nuo visų psichotropinių vaistų. Dar gerių antidepresantą seroksatą (paroksetiną) 20 mg, bet jį geriu jau apie 3 metus, pradžioje irgi migdė, bet laikui begant susitvarkė. Mano diagnozė stiprus klinikinis nerimas, ir depresija, bet depresija labiau dėl psichologinių dalykų. Pagrinde kamuoja nerimas, tiek generalizuotas, tiek OKS, tiek panikos atakos. Šiaip kvetepinas labai nuėmė visus nerimo simptomus, bet aš negaliu gyvent pilnavertiško gyvenimo, jeigu nuolat noriu miego..
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#379592 sveikuciai kaip laikotes su kvetiapinu man gyd skyre 200mg pries miega kartu su mirtazapinu 45mg ir klonazepamu 2mg tai isgeriau pirma diena ta 200mg kventiax tai kaip zombis visa diena nzn emociju nulis bendravimo nulis nieko nesinori gal sakau praeis snd su 100mg vakare miegojau tai biski geriau jaucios bet nerimas tai stiprus uzeina kaip jum del nerimo su sio vaistu? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:sveikuciai kaip laikotes su kvetiapinu man gyd skyre 200mg pries miega kartu su mirtazapinu 45mg ir klonazepamu 2mg tai isgeriau pirma diena ta 200mg kventiax tai kaip zombis visa diena nzn emociju nulis bendravimo nulis nieko nesinori gal sakau praeis snd su 100mg vakare miegojau tai biski geriau jaucios bet nerimas tai stiprus uzeina kaip jum del nerimo su sio vaistu? :bloga

Galingai nakciai vaistu naudoji. Mirtazapino didele doze labai, kvetiapino ir cloziko visa tablete. Ka dar ryte naudoji ? Nebutu geriau clozika i ryta perkelt, kad nebutu nerimo ? Ar be cloziko neuzmigtum ? Juk nuo mirtazapino + kvetiapino turetum nuluzt laisvai.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Nuo mirtazapino luzdavau, bet ketipinoras sukelia bloga savijauta :oops:

As 800 mg kvetiapino geriau ir nejauciau nieko. Nejauciau nei kazko gero nei blogo, nulis emociju.