Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#406873 Tai vat dabar keisiu, trečiadienį eisiu pas naują, bandysiu. Matai, aš sergu bipoliniu sutrikimu, dar prie to pačio yra socialinis nerimas ir generalizuotas nerimas, dar yra obsesijų, kompulsijų tendencijų. Tai paanalizavus, tinka escitalopram ir paroxetine
Parašė feniksas
#406878 sakai tau bipolinis, ok, tai kur nuotaikos stabilizatoriai kaip pvz depakinas, arba litis? escitalopram neblogas vaistas, o paroxetine sudu sudas. kai ismeginsi daugiau vaistu ir ivairesniu, td jau praktiskai suprasi, kad koks paroxetinas yra sudas. Antidepresantu egzistuoja labai daug, ir kad atrast savaji viastu kokteili, kelis skirtingus vaistus, gali uztrukti net ir metus ar ilgiau net.
Vartotojo avataras
Parašė signs
feniksas rašė:sakai tau bipolinis, ok, tai kur nuotaikos stabilizatoriai kaip pvz depakinas, arba litis? escitalopram neblogas vaistas, o paroxetine sudu sudas. kai ismeginsi daugiau vaistu ir ivairesniu, td jau praktiskai suprasi, kad koks paroxetinas yra sudas. Antidepresantu egzistuoja labai daug, ir kad atrast savaji viastu kokteili, kelis skirtingus vaistus, gali uztrukti net ir metus ar ilgiau net.

Turiu nuotaikos stabilizatorius :D Paraše yra. Vartoju ličio karbonatą 1350mg, ir dar papildomai hipomanijoms ir miegui 5mg olanzapino, kas labai padeda. Šių vaistų dėka nebeturiu hipomanijos ir manijos jau daugiau nei pusę metų, o pas mane nuotaikos keisdavosi labai greitai.

Liko tik depresijai vaistai, kurių vis dar ieškau
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406881 Sorry už double post. Tačiau jau bandžiau sertraliną, jis manęs neveikia. Mirtazapinas tik užmigdo. Paroksetinas kaip supratau atkrenta, nes pasidomėjau daugiau juom, nelabai vertas dėmesio. Tai lieka pirmoje eilėje escitalopramas, citalopramas ir paskiau bandyčiau kitus.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Sorry už double post. Tačiau jau bandžiau sertraliną, jis manęs neveikia. Mirtazapinas tik užmigdo. Paroksetinas kaip supratau atkrenta, nes pasidomėjau daugiau juom, nelabai vertas dėmesio. Tai lieka pirmoje eilėje escitalopramas, citalopramas ir paskiau bandyčiau kitus.

sertralinas kaip tik indikuotas socialiniam nerimui, bent jau JAV, kartu su paroxetinu ir venlafaxinu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
biggie rašė:
signs rašė:Sorry už double post. Tačiau jau bandžiau sertraliną, jis manęs neveikia. Mirtazapinas tik užmigdo. Paroksetinas kaip supratau atkrenta, nes pasidomėjau daugiau juom, nelabai vertas dėmesio. Tai lieka pirmoje eilėje escitalopramas, citalopramas ir paskiau bandyčiau kitus.

sertralinas kaip tik indikuotas socialiniam nerimui, bent jau JAV, kartu su paroxetinu ir venlafaxinu.

Taip, venlafaksinas ir paroksetinas. Europoje dar socialinis nerimas gydomas escitalopramu. 5mg man buvo nuėmę baimę viešai kalbėti, toks easy going buvau ir lengviau pokalbį buvau palaikyti
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:
biggie rašė:

Taip, venlafaksinas ir paroksetinas. Europoje dar socialinis nerimas gydomas escitalopramu. 5mg man buvo nuėmę baimę viešai kalbėti, toks easy going buvau ir lengviau pokalbį buvau palaikyti

sertralinas yra sigma receptoriu antagonistas, kai visi like SSRI/SNRI - agonistai. Dar labai neseniai atrastas receptorius, bet turi kazkoki poveiki nerimui ir depresijai. Jei sertralinas nesutvarko, gal escitalopramas pastimuliuotu sigma receptoriu teigiamai, nes pats SSRI mechanizmas nesiskiria sertralino nuo kitu SSRI.
ParašėForeverALONE
#410097 Sveiki,gal zinote kur dabar dirba gydytojas Dainius Stasiunas? Ačiū. P.s.Girdejau kad jis lygtais i Švediją išvažiavo,idomu ar dar dirba LT. :aciu :aciu
Parašė Vardauskas
#410629 Sveiki, gal zinote ar galima apskusti gydytojo diagnoze poliklinikoje? Esme tame, kad man be jokio istyrimo prirase depresija, o po istyrimo tokios diagnozes nera tik nemiga. Ir dabar tai kas prirasyta man kliudo patekti i kariuomene, gal zinot kaip tai galima butu issprest?
Parašė Arcade
#411700 Sveiki, gal galite rekomenduoti gera gydytoja generalizuoto nerimo sutrikimui, depresijai gydyti? Lydi vegetodistonija. Gal kazkam buvo kazkas panasaus ir padejo su tuom susitvarkyti? Dekoju is sirdies❤️
Parašė Arcade
#411704 Siauliai, klaipeda, kaunas. Esu is kito miesto, bet rasau, kas tiktu
Parašė Mersas
#411727 Kaune yra romuvos klinika, neuromeda. Siauliuise ir klp nezinau
Parašė Arcade
Mersas rašė:Kaune yra romuvos klinika, neuromeda. Siauliuise ir klp nezinau

Romuvos klinika pas koki gyd rekomenduojate? Gal kas patys lankotes ten ?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411737 Kaune lotus medica. Mano šeima, ir pora pažįstamų gydosi pas klinikos direktorę Ievą Šveikauskienę :) tobula gydytoja ir labai padeda