Moderatorius: signs

Parašė Arcade
#411685 Butent po isgerimo vaisto ir pakildavo? Kaip isbuvote tas 2-3 sav su tokiu aukstu pulsu, man tada labai blogai, visa drebu, nieko negaliu daryt, sustipreja nerimas, nes nebezinau ar cia nuo vaisto, ar vegetodistonija suaktyvejo, pradedu blaskytis ir nebesuprantu ka daryti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411688 Taip, po isgerimo sukildavo. 130 tik karta buvo pradzioje. Siaip budavo 100-110. Manau,kad tokiu atveju ir nerimas prisideda prie pulso padaznejimo. Reiketu suprasti, jog tai nera pavojinga - sportuojant dar aukstesnis gali buti ir nieko blogo nenutinka :) man kas sutvarke pulsa tai antidepresantai. Gan stipriai numusdavo ji escitalopramas. Nuo 90-100 pastovaus iki 60-70. Jeigu taip stipriai reaguojate i Lyrica ir nejauciate pagerejimo iskart, tai galbut ir vaistas jums nelabai tinka - gal tradiciniai raminamieji geriau veiktu + antidepresantas. Bus lengviau praeiti tuos salutinius. Gan daznai pradzioje AD kurso vartojami benzodiazepinai. Nereiketu kratytis ju kaip velnias kryziaus :D

Labai linkiu atrasti preparata kuris padetu, nes matau, kad irgi kankinates kaip ir dauguma cia esanciu. Nepasiduokite, tikrai rasite kas palengvins jusu gyvenima!
Parašė Arcade
LBJ rašė:Taip, po isgerimo sukildavo. 130 tik karta buvo pradzioje. Siaip budavo 100-110. Manau,kad tokiu atveju ir nerimas prisideda prie pulso padaznejimo. Reiketu suprasti, jog tai nera pavojinga - sportuojant dar aukstesnis gali buti ir nieko blogo nenutinka :) man kas sutvarke pulsa tai antidepresantai. Gan stipriai numusdavo ji escitalopramas. Nuo 90-100 pastovaus iki 60-70. Jeigu taip stipriai reaguojate i Lyrica ir nejauciate pagerejimo iskart, tai galbut ir vaistas jums nelabai tinka - gal tradiciniai raminamieji geriau veiktu + antidepresantas. Bus lengviau praeiti tuos salutinius. Gan daznai pradzioje AD kurso vartojami benzodiazepinai. Nereiketu kratytis ju kaip velnias kryziaus :D

Labai linkiu atrasti preparata kuris padetu, nes matau, kad irgi kankinates kaip ir dauguma cia esanciu. Nepasiduokite, tikrai rasite kas palengvins jusu gyvenima!

Aciu, uz zinute, labai malonu su kazkuom pabendrauti, kas patyre kazka panasaus. ❤️ As nesikratau ad, tik kad ju neatitaiko, geriau coaxil- labai drebino, virpino visa kuna, rankas, negalejau pakest, isgeriau neilgai gal 2-3sav, bet meciau, neiskenciau ilgiau, o metimas buvo kosmosas, labai buvo blogai, nerimas beprotiskas, asaros, kazkas baisaus.
As siaip lyrika kai bandziau gert tai man tik pradejus gert ja pulsas padidedavo, kiekv diena su tuo dideliu pulsus ir plakancia sirdimi lb sunkiai buvo fiziskai ir psichologiskai, velgi neiskenciau ilgiau, nors gal reikejo palaukt 2-3 sav, gal butu aprime. Ar jum tas pulsa padidejes netrukde normaliai gyvent? Man nuo daugelio vaistu pradeda sirdi must, pulsas sukyla, drebina, kaip pvz. Siuo metu gydau skrandi ir geriu eglonyl ir lexotanil. Bet cia ne gydymas. As noreciau kad tiktu kokie vaistai, kokie ad, kad padetu ir kas jausciausi kaip normalus zmogus, o ne visad itampoj ir baimej, man net visi tie salutiniai kai sukyla tai dar padideja nerimas, nes apima neviltis kad vel netinka vaistai, ka toliau daryt ir tt. Ar jums taip buna? Ar tik man vienai?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411702 Pereikime į A.Z., nes truputi ne ta tema cia
Parašė ciaupas
Arcade rašė:
LBJ rašė:Taip, po isgerimo sukildavo. 130 tik karta buvo pradzioje. Siaip budavo 100-110. Manau,kad tokiu atveju ir nerimas prisideda prie pulso padaznejimo. Reiketu suprasti, jog tai nera pavojinga - sportuojant dar aukstesnis gali buti ir nieko blogo nenutinka :) man kas sutvarke pulsa tai antidepresantai. Gan stipriai numusdavo ji escitalopramas. Nuo 90-100 pastovaus iki 60-70. Jeigu taip stipriai reaguojate i Lyrica ir nejauciate pagerejimo iskart, tai galbut ir vaistas jums nelabai tinka - gal tradiciniai raminamieji geriau veiktu + antidepresantas. Bus lengviau praeiti tuos salutinius. Gan daznai pradzioje AD kurso vartojami benzodiazepinai. Nereiketu kratytis ju kaip velnias kryziaus :D

Aciu, uz zinute, labai malonu su kazkuom pabendrauti, kas patyre kazka panasaus. ❤️ As nesikratau ad, tik kad ju neatitaiko, geriau coaxil- labai drebino, virpino visa kuna, rankas, negalejau pakest, isgeriau neilgai gal 2-3sav, bet meciau, neiskenciau ilgiau, o metimas buvo kosmosas, labai buvo blogai, nerimas beprotiskas, asaros, kazkas baisaus.
As siaip lyrika kai bandziau gert tai man tik pradejus gert ja pulsas padidedavo, kiekv diena su tuo dideliu pulsus ir plakancia sirdimi lb sunkiai buvo fiziskai ir psichologiskai, velgi neiskenciau ilgiau, nors gal reikejo palaukt 2-3 sav, gal butu aprime. Ar jum tas pulsa padidejes netrukde normaliai gyvent? Man nuo daugelio vaistu pradeda sirdi must, pulsas sukyla, drebina, kaip pvz. Siuo metu gydau skrandi ir geriu eglonyl ir lexotanil. Bet cia ne gydymas. As noreciau kad tiktu kokie vaistai, kokie ad, kad padetu ir kas jausciausi kaip normalus zmogus, o ne visad itampoj ir baimej, man net visi tie salutiniai kai sukyla tai dar padideja nerimas, nes apima neviltis kad vel netinka vaistai, ka toliau daryt ir tt. Ar jums taip buna? Ar tik man vienai?

Iš patirties galiu pasakyti lb daug reiškia vaisto dozuote. Vienam puikiai tinka minimalios dozės, kitam reikia arkliskos čia jau nuo organizmo. Kai aš pradžioje geriau 75mg lyricos į parą tai buvo tik šalutiniai ir jokio terapinio efekto. Stipriai uzkelus dozė dingo šalutiniai ir prasidėjo gyvenimas. Nesakau kad čia taip reikia visiem vartoti, bet turėti galvoje kaip galimybė reikia. Tiesiog ateina gyvenime situaciją kada reikia priimti sprendimą...
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411817 Arcade, as matau, kad jus esate labai jautrus ir linkes i somatizacija. Patarciau nesidometi taip vaistais, ypac neskaityti salutiniu. Nepadesite taip sau jeigu pradesite panikuoti. Protas yra labai stiprus ginklas. Ar lankote psichoterapija? Manau, kad cia jusu pagrindinis vaistas turetu buti.
Parašė Arcade
#411820 Taip esu jautri, ir labai sunkiai pernesu visus negalavimus, salutinius ir ne tik, nes daug metu kankina. Ir vis sukuosi tame rate, o norisi istrukti is to. Man tik idomu, ar visus vaistus geriate 2-3 sav ir laukiate, kol pageres,kol praeis salutiniai, ar yra tokiu salutiniu, kuriu ignoruoti negalima? Pvz lapelyje net raso, “svarbus salutiniai”- del kuriu kreiptis i gyd. Ar tiesiog nekreipt demesio reikia?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411825 Ignoruoti negalima nebent alergijos atveju - isberimas, dusulys, temperatura. Tada jau greitaja kviest reik. Kitus reik pakentet
Parašė Arcade
LBJ rašė:Ignoruoti negalima nebent alergijos atveju - isberimas, dusulys, temperatura. Tada jau greitaja kviest reik. Kitus reik pakentet

Pakentejima ir turejau omeny. Kiek pas gyd lankiausi man net nesake kad pradzioje gali sustipreti salutiniai, kad palauk, praeis. Sako jei blogai jausies paskambink, tai kaip pardedu vaistus gert, taip blogai, tai vis nutraukia, vel vis kiti, kazkokiam rate. Manau kad reiktu keist gydytoja. Nes kazkaip nelabai gerai as pas ji nuejus jauciuos. Ir vis keicia keicia, o niekas nesikeicia su manim
Parašė Mersas
#411842 Nedave gydytoja xanaxs ar lexotanil kolnpraeis salutiniai. Tavo atveju protingi gydytojai neturetu kisti pradzioj dideliu doziu, nes ne visiems tonka standartines dozes. Pvz man gisu vaistu reikia naufoti per puse maziau nei standartas.
Parašė Mersas
#411843 P. S. Daznai tokiais atvejais padeda tie seni tricikliai, nors as nezinau tokiu vaistu kurie neturetu salutiniu, didesnius ar mazesnius visi turi, nesijausi su jais kaip be vaistu, nera sansu, tik isirinkink, kuriuos daugiau toleruosi.
Parašė Arcade
Mersas rašė:P. S. Daznai tokiais atvejais padeda tie seni tricikliai, nors as nezinau tokiu vaistu kurie neturetu salutiniu, didesnius ar mazesnius visi turi, nesijausi su jais kaip be vaistu, nera sansu, tik isirinkink, kuriuos daugiau toleruosi.

Na man nuo mazu ir pradedavo , bet as is kart jausdavau, tai sirdi musa, tai drebina, tai dar kazkas. Bet net nebuvo sakes gyd kad reikia pralaukt 2 sav.pakentet.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#412239 Kokie skirtumai tarp paroxetino ir escitalopramo? Jei slopina esci, tai ir paroxetinas slopins?