Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#221681 Man nueme antra, gavau trecia, 50% darb. 304 lt. Sakes. Buvau sodroj, bet nereikejo, persiuncia pati neig kom.
Norint gauti pasalpa, dar reik atsistoti i birza.
Tai tiek.....
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#221847 dabar visai nuvaziavo stogas....
Parašėdragonfly
#222188 o darbinantis mato darbdavys kad yra grupe?
Parašė ANENIJA
#239907 Sveiki. Norėjau paklausti kiek kartų per metus reikia gulėti ligoninėje su šizotipiniu sutrikimu, kad neprarast invalidumą? Ačiū
Parašė ANENIJA
#239908 [quote="bipolar1978"]o darbinantis mato darbdavys kad yra grupe?[/quote]

Darbdavys mato, kad yra grupė, tik nemato diagnozės
Vartotojo avataras
Parašė Izidė
#240149 sveiki.ar imanoma gauti antra grupe su sunkia depresija.sergu jau gal 8 m.gulejau karta ligonineje.vel ruosiuosi.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#240179 Manau kad imanoma ir netgi privaloma.
Vartotojo avataras
Parašė Izidė
#240378 matai kaip.na o man aiskina kad depresijos visiems uzeina ir cia ne tokialyga kuriai galima skirti invaliduma.tipo ji ir praeina ir vel uzeina .atseit normalu.
Vartotojo avataras
Parašė Izidė
#240379 na cias mano psichiatres nuomone.
Vartotojo avataras
Parašė Izidė
#240380 matai cia mano psichiatres nuomone.zodziai.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#294976 Norėčiau paklausti žinančių-kokiomis psichikos ligomis sergant yra suteikiamas nedarbingumo lygis(invalidumas)?Ir ar patys psichiatrai pasiūlo ar reikia pačiam kažkur kreiptis?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#294979 psichiatrai tai nesiulo neigalumo grupiu ,o reikia pačiam klausti ar pagal ta liga priklausytu grupe.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#294988 Na, man psichiatrė psiūlė. Mano diagnozė f25.1. Pati nebūčiau susiprotėjusi...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#294998 Viena pažįstama gavo dėl šizoafektinio.