Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#222736 O ar rūkymas turi įtakos vartojant vaistus? Taip tai rūkau, nesijaučiu kažkaip kitaip.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222746 kiek žinau, neturi, bent jau ligoninėj gydytojai nieko nesakė, net kai klausėm dėl kavos :D
aš vakar parūkiau silpnesnių - gerai suėjo, jokios panikos =)
Parašė Dusulys
#228947 Betkokie stimuliantai didina nerimą.Aš tai rūkyt pradėjau, kaip tik nuo nervų.Tipo parūkai kai užeina nerimas, bet dabar bl pripratau.Kai rukydavau žolę, man nuo jos kartais žiaurios panikos atakos prasidėdavo, tad teko mest.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#229457 Žinoma rūkau ir kartais išgeriu. Nerimas aišku atsiranda po rūkymo šioks toks...bet kadangi rūkau labai mažai tai nesijaudinu dėl to.
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#230130 As tai po pakeli kasdien surukau. Pamenu, kai pries pora metu buvau dienos stacionare Palangoj ir kasdien budavo didelis nerimas, drebulys (tada buvau metusi rukyti), prasiau gydytojo kad duotu kartais raminamu isgert. Bet jis liepe kentet be raminamu, tik su AD, ir sake eit geriau rukyt, nei raminamus gert. Taip pradejau vel pesti cigaretes :da
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#230132 Nu ar geriau pešt dūmą, nei raminančius gert tai nežinau nežinau. Aš sakyčiau kas raminantys mažiau kenkia nei cyzos.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
kunigaikštisMyškinas rašė:Nu ar geriau pešt dūmą, nei raminančius gert tai nežinau nežinau. Aš sakyčiau kas raminantys mažiau kenkia nei cyzos.

Vienas pacientas vakare iskart po saminamuju skubedavo paskutine cigarete suplest ir taip apsinesdavo... o man nieko...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
insomnia rašė:na man dabar pavyko sumažinti iki vieno pakelio. šiaip rukydavau po du pakelius per dieną
po du pakelius per diena ,labai jau daug. As meciau rukyti ir esu del to patenkntas. Mesti rukyti labai sunku,man padejo ligonine.As atsiguliau i ligonine del sirdies ir savaime atpratau.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#267989 Nerukau, taigi galvos sukti del to nereikia
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#270050 kai pradejau gert ad,buvo sustiprejes nerimas tai kelias dienas nerukiau.sakiau mesiu.bet pasijutau geriau ir vel rukau.bet kavos nebegeriu gal trys mem.nes ji sukeldavo nerima.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#270091 rukiau ,kol ligoninej neatsiduriau.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#270117 as prasirukes juodai , sake gyd silpnina poveiki vaistu , oas 4 blokus per men suvarau , plius energetiniu per diena 3-4 ir kavos nuo 5 iki-10 puodeliu . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#270165 Tai gal ir vaistu dozes arkliskas geri, nes su tiek kofeino kazin ar vaistai ''ima''...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
molochas rašė:as prasirukes juodai , sake gyd silpnina poveiki vaistu , oas 4 blokus per men suvarau , plius energetiniu per diena 3-4 ir kavos nuo 5 iki-10 puodeliu . :bloga
Mints suzinos ,gausi velniu...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#270361 As is vis labai 'sveikai ' gyvenu :bloga