- 2021 02 08, 21:47
Mazos dozes fluanxolio blokuodamos dopamina tik padidina dopamino transmisija. Tas pats ir su sulpiridu, tiapridaliu ir amisulpiridu, kurie naudojami tokiais pats tikslais, nors ir blokuoja dopamina, todel didina ligonio aktyvuma, mazina nerima (ypac 3 paskutiniai mano vardinti, mano asmenine patirtim, asmeniskai man).
Dozes, skiriamos prie nerimo ar depresijos sutrikimu ir prie sizofrenijos, kur receptoriai is tikro yra blokuojami skiriasi 10timis kartu.
Kad bukina - tai nesigincyciau. Cia manau labai individualus dalykas. Cia turbut vienam padeda nuo bukinimo, nes negali susikaupti nerimastingaudamas, kitam bukina, nes panaikina obsesines mintis. Galbut paslaptis slypi balance tarp tu dvieju. Man fluanxolis netiko, mintys tapo tik labiau obsesines, pasilartojancios, o kunas atsipalaidaves, vangus. Sulpiridas tiko puikiai. Pasalino visas pasikartojancias mintis, sumazino nerima. Laimingesnis nebuvau gyvenime atrades man taip tinkanti vaista, kol nenustojo veikti.
Beje, as irgi turiu diagnozuota OCD.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."