Moderatorius: signs

Parašė antaneca
Melisa rašė:Netikiu homeopatija.

tokia durnas klausimas:

kas tiki cheminiais vaistais ? :)
Parašė lona
#115529 Aš hemeopatija tikiu. Čia patirtis iš kitos sferos - man teko apie 10 metų vartoti hormoninius medicininius preparatus, įvairius, kurie buvo keičiami pagal šalutinius poveikius. Bet ilgalaikius poveikius aš stipriai dar iki šiol - oda kaip sachara, kepenys netoleruoja alkoholio nė lašo, gal tas įtakojo ir depresijos vystymąsi, periodiškai tenka pas mamologą lankytis. o dabar gydytoja pasiūlė hemeopatinius vartoti. jeigu jie suveiks, būsiu labai laiminga, nes tokių gyvenimą apkartinančių pašalinių poveikių toliau kentėti tikrai nebesinori.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
antaneca rašė:

tokia durnas klausimas:

Aš tikiu, nes jie padeda. Ir čia nebūtinai apie AD. Taip, kad, kaip ir parašei, klausimas durnas =)
Parašė antaneca
Melisa rašė:
antaneca rašė:

tokia durnas klausimas:

Aš tikiu, nes jie padeda. Ir čia nebūtinai apie AD. Taip, kad, kaip ir parašei, klausimas durnas =)

o as netikiu nes isbandziau ~7 AD, geriau juos ~3metus - ir tik blogiau.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
antaneca rašė:
Melisa rašė:
antaneca rašė:

tokia durnas klausimas:

Nebandei kaltinti gydytojos, o ne vaistus? :D Man irgi ilgai rinko. Ir viena gydytoja, ir kita. Galiausiai parinko. Tačiau ne tik vaistuose esmė, jie šiaip savaime, gal ir padeda, bet dar reikalinga psichoterapija. Kol nelankiau, man irgi atrodė, kad vaistai nepadeda...
Parašė antaneca
Melisa rašė:
antaneca rašė:
Melisa rašė:
antaneca rašė:

tokia durnas klausimas:

Nebandei kaltinti gydytojos, o ne vaistus? :D Man irgi ilgai rinko. Ir viena gydytoja, ir kita. Galiausiai parinko. Tačiau ne tik vaistuose esmė, jie šiaip savaime, gal ir padeda, bet dar reikalinga psichoterapija. Kol nelankiau, man irgi atrodė, kad vaistai nepadeda...

lankiau individualia ~2metus, dabar 1,5 grupine.
daktaru buvo n+k+1. esme tame kad vaistas veikia (tonizuoja,ramina,migdo ir t.t.) + ir to ko nereikia(nerimas, nemiga ir t.t.).
bet negydo, tik padaro simptomus netokius kamuojancius.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#115803 Sakai, kad vaistas veikia, bet tuomet nesuprantu paskutini7 =od=i7, kad padaro simptomus nekokius :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#115806 Sorry, ten buvo "netokius", o ne "nekokius". Reiškia kažkiek vis tiek gydo. Gal neatitaiko vaistų, o gal tu tiesiog labiau jautri tiems visiems šalutiniams poveikiams. Aš irgi galėčiau pasakyti, kad man nuo AD ne lengviau, nes vis tiek kamuoja beprasmybės jausmas ir nesinori gyventi. Tačiau apmažėjo įkyrių minčių. Bent tiek gerai. Negali gi AD visiškai "išgydyt". Kai kuriuos dalykus galime išgydyt savyje tik mes patys. Aš lankiau individualią beveik 2 metus, dabar vėl. Jau 3 mėn. Kažkiek padeda, bet daug darbo reikia įdėti pačiai. Nesitikėk, kad tave ims ir "išgydys" - vaistai ar AD. Taip nebus.
Parašė autumn
antaneca rašė:lankiau individualia ~2metus, dabar 1,5 grupine.
daktaru buvo n+k+1. esme tame kad vaistas veikia (tonizuoja,ramina,migdo ir t.t.) + ir to ko nereikia(nerimas, nemiga ir t.t.).

Aha, tikrai šlamštas ta chemija.
O vat homeopatiniai!.. Negana to, kad tonizuoja, ramina, migdo, nuima nerimą, nemigą ir kitus nereikalingus dalykus, bet ir visiškai juos panaikina ir apskritai pakeičia gyvenimą NUO PIRMOS TABLETĖS - viskas, dėl ko susirgote depresija, dingsta!!!

Vaistai tam ir yra, kad PADĖTI TVARKYTIS su tokiais dalykais. Depresijos priežasčių jie nepašalins, nebent depresija endogeninė.
ParašėKatinas
autumn rašė:Vaistai tam ir yra, kad PADĖTI TVARKYTIS su tokiais dalykais. Depresijos priežasčių jie nepašalins, nebent depresija endogeninė.

:super
Vartotojo avataras
Parašė Lota
TasPats rašė:Gaila kada pradejau gydytis iskart man pasiule ir prifarsiravo chemijos, o visai nieko buciau jei butu pradzioj pasiule homeopatinius vaistus. Pamenu man padejo nutraukus vaistus po puses metu kad ir ta pati homeopatija. Jokios chemijos nevartojau ir buvau ramus kaip belgas.

O kokius cheminius vaistus prieš tai gėrei? Į kokius homeopatinius pakeitei?
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#159754 O man ir pradejo pries 9metus nuo homeopatijos-jonazoliu kapsules buvo pirmas vaistas nuo depresijos,deja...buvau 18-mete,o depresija jau buvo gili ir isisenejus,taip kad jonazoles man jau nepadejo..
Tikiu,jei tai butu patys pirmieji simptomai,o ne uzdelsta tikrai galetu padeti..bet ne man...
Parašė antaneca
autumn rašė:
antaneca rašė:lankiau individualia ~2metus, dabar 1,5 grupine.

Aha, tikrai šlamštas ta chemija.
O vat homeopatiniai!.. Negana to, kad tonizuoja, ramina, migdo, nuima nerimą, nemigą ir kitus nereikalingus dalykus, bet ir visiškai juos panaikina ir apskritai pakeičia gyvenimą NUO PIRMOS TABLETĖS - viskas, dėl ko susirgote depresija, dingsta!!!

Vaistai tam ir yra, kad PADĖTI TVARKYTIS su tokiais dalykais. Depresijos priežasčių jie nepašalins, nebent depresija endogeninė.

kas kuo nori tas tuo tiki. jums vaistai numeris 1, nes matote tik tai ka siulo poliklinika. kalbant apie homeopatija, man jie nepadejo, bet vokieciu "sodra" kazkodel apmoka vizitus pas homeopatus ir kompensuoja vaistus. is durnumo? panasu kad kazkam padeda.

rykite jus tuos vaistus ir toliau galvokite kad be ju nieko nepasieksite :D
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#159821 Aš antradienį eisiu į tokią kliniką kur gydo natūraliais metodais, sakė pas juos jau buvo žmonių su tokiom problemom, kurie sėkmingai nutraukė cheminius vaistus.Tik skirtingai užima laiko , priklausomai nuo to kiek laiko prieš tai buvo vartoti cheminiai vaistai.
Ko tai aš smarkiai dėl savęs abejoju, kad man tai pavyktų, bet neįsivaizduoju ko dar galėčiau griebtis, nes chemija baigia suėsti mano sveikatą.
Tai parašysiu, kaip ten buvo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243537 Homeopatiniai vaistai manau gali padeti,tik tada ,kada negeres cheminiu vaistu.Cia mano nuomuone,jie man per silpni atrodo.