Atgulsiu tyliai, įsispraudus
Į baltą patalą pusnų
Be laimės ir širdies pavargus…
Keliaut nebeturiu jėgų…
Į baltą patalą pusnų
Be laimės ir širdies pavargus…
Keliaut nebeturiu jėgų…
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Melisa rašė:antaneca rašė:Melisa rašė:Netikiu homeopatija.
tokia durnas klausimas:
kas tiki cheminiais vaistais ?
Aš tikiu, nes jie padeda. Ir čia nebūtinai apie AD. Taip, kad, kaip ir parašei, klausimas durnas =)
antaneca rašė:Melisa rašė:antaneca rašė:Melisa rašė:Netikiu homeopatija.
tokia durnas klausimas:
Aš tikiu, nes jie padeda. Ir čia nebūtinai apie AD. Taip, kad, kaip ir parašei, klausimas durnas =)
o as netikiu nes isbandziau ~7 AD, geriau juos ~3metus - ir tik blogiau.
Man irgi ilgai rinko. Ir viena gydytoja, ir kita. Galiausiai parinko. Tačiau ne tik vaistuose esmė, jie šiaip savaime, gal ir padeda, bet dar reikalinga psichoterapija. Kol nelankiau, man irgi atrodė, kad vaistai nepadeda...
Melisa rašė:antaneca rašė:Melisa rašė:antaneca rašė:Melisa rašė:Netikiu homeopatija.
tokia durnas klausimas:
o as netikiu nes isbandziau ~7 AD, geriau juos ~3metus - ir tik blogiau.
Nebandei kaltinti gydytojos, o ne vaistus?Man irgi ilgai rinko. Ir viena gydytoja, ir kita. Galiausiai parinko. Tačiau ne tik vaistuose esmė, jie šiaip savaime, gal ir padeda, bet dar reikalinga psichoterapija. Kol nelankiau, man irgi atrodė, kad vaistai nepadeda...
antaneca rašė:lankiau individualia ~2metus, dabar 1,5 grupine.
daktaru buvo n+k+1. esme tame kad vaistas veikia (tonizuoja,ramina,migdo ir t.t.) + ir to ko nereikia(nerimas, nemiga ir t.t.).
bet negydo, tik padaro simptomus netokius kamuojancius.
autumn rašė:Vaistai tam ir yra, kad PADĖTI TVARKYTIS su tokiais dalykais. Depresijos priežasčių jie nepašalins, nebent depresija endogeninė.
TasPats rašė:Gaila kada pradejau gydytis iskart man pasiule ir prifarsiravo chemijos, o visai nieko buciau jei butu pradzioj pasiule homeopatinius vaistus. Pamenu man padejo nutraukus vaistus po puses metu kad ir ta pati homeopatija. Jokios chemijos nevartojau ir buvau ramus kaip belgas.
autumn rašė:antaneca rašė:lankiau individualia ~2metus, dabar 1,5 grupine.
daktaru buvo n+k+1. esme tame kad vaistas veikia (tonizuoja,ramina,migdo ir t.t.) + ir to ko nereikia(nerimas, nemiga ir t.t.).
bet negydo, tik padaro simptomus netokius kamuojancius.
Aha, tikrai šlamštas ta chemija.
O vat homeopatiniai!.. Negana to, kad tonizuoja, ramina, migdo, nuima nerimą, nemigą ir kitus nereikalingus dalykus, bet ir visiškai juos panaikina ir apskritai pakeičia gyvenimą NUO PIRMOS TABLETĖS - viskas, dėl ko susirgote depresija, dingsta!!!
Vaistai tam ir yra, kad PADĖTI TVARKYTIS su tokiais dalykais. Depresijos priežasčių jie nepašalins, nebent depresija endogeninė.