- 2014 12 09, 23:51
Na jaučiu ne tik pykinimą( 5 dienos), bet ir šeip didelį nuovargį, palikau žiauriai irzli, ir yra toks jausmas, kad turi kažką daryti greitai, bet nepakeli rankų, taip ir trypčioji. Čia gal panašiai kaip tau, bet ne tiek stipriai
Jaučiu reiks keist vaistus...
Jasmine rašė:Nuo visu antidepresantu gali pykinti, bet jei pykinimas labai didelis ir per kelias dienas nesumazeja reiketu su gydytoja pakalbeti.
Man pats baisiausias pasalinis poveikis buvo psichomotorinis aktyvumas (angl. akathisia) nuo Olanzapine. Tokia didziule itampa viduje, kad nezinai kur detis - nori visa laika vaikscioti, sunku net minute vietoje nustoveti, miegoti isvis neina, nes negali ramiai guleti, su kitais kalbetis taip pat sunku, nes del tos vidines itampos neina minciu ir sakiniu suformuluoti. Ta itampa ne psichologine, bet fizine, net sunku ja paaiskinti, tai ne neramiu koju sindromas, nes tas jausmas ne kojose, bet visame kune. Retai kam buna toks pasalinis poveikis, ash deja is tu nelaiminguju, kuriems tai pasireiske.
Na jaučiu ne tik pykinimą( 5 dienos), bet ir šeip didelį nuovargį, palikau žiauriai irzli, ir yra toks jausmas, kad turi kažką daryti greitai, bet nepakeli rankų, taip ir trypčioji. Čia gal panašiai kaip tau, bet ne tiek stipriai
Jaučiu reiks keist vaistus...

Bet man čia gal ir dėl kitų problemų.

Nu tai nežinau... Dieną buvo viskas gerai,tik naktį kažkokia nesąmonė... O jeigu sirdies ritmas kartais buna per didelis,tai cia nieko nepakenks tie vaistai? nes gydytojai sakiau,ta nieko nesake...man vistiek atrodo kad blogai bus.