Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#306249 Man taip pat sakė gydytoja nebegerti šito vaisto, nes jis yra nuo stipraus nerimo, o man ale ne toks jis. Nors aš suabejočiau. Dabar jau antra diena negeriu jo, tai dar blogiau, žiauriai didelis jautrumas pasidarė, verkiu iš nieko... :verkiu Ir jokių ten po truputį ar pan. Tiesiog sakė nebegerti ir tiek... :(
Parašė masakra
Peleda rašė:Man taip pat sakė gydytoja nebegerti šito vaisto, nes jis yra nuo stipraus nerimo, o man ale ne toks jis. Nors aš suabejočiau. Dabar jau antra diena negeriu jo, tai dar blogiau, žiauriai didelis jautrumas pasidarė, verkiu iš nieko... :verkiu Ir jokių ten po truputį ar pan. Tiesiog sakė nebegerti ir tiek... :(

Nenormali gyditoja, reikia butinai mazinti po truputi per dvi savaites mesti...juk raso ir vaisto lapelyje. Pvz as pamirstu isgert tablete tarkim ryte 9 h. o jau 3h dienos , buna ri anksciau pradeda galva labai skaudet , spaudzia ja tiesiog is vidaus, tai savaime prisimenu, kad neisgeriau tabletes....reiskias prasideda nutruakimo procesas ir organizmui reik dozes vaisto:D
Parašė erica_jong
#306664 O apie Citalopramą temos nėra, ar aš nematau?
tai panašus vaistas į Escitalopramą, bet visgi kitas... pvz escitalopramas man žiauriai alkį didindavo, o su citalopramu to nėra :)
Parašė erica_jong
Peleda rašė:Man taip pat sakė gydytoja nebegerti šito vaisto, nes jis yra nuo stipraus nerimo, o man ale ne toks jis. Nors aš suabejočiau. Dabar jau antra diena negeriu jo, tai dar blogiau, žiauriai didelis jautrumas pasidarė, verkiu iš nieko... :verkiu Ir jokių ten po truputį ar pan. Tiesiog sakė nebegerti ir tiek... :(

tikrai siaubingai patarė, kas ten per gydytoja?
visada reikia mažinti ir nutraukti pamažu tokius vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
erica_jong rašė:

tikrai siaubingai patarė, kas ten per gydytoja?
visada reikia mažinti ir nutraukti pamažu tokius vaistus.

Dabar sakė, vėl grįžti prie to vaisto, nes naujas vaistas netiko, per daug suaktyvino mano organizmą, o be to, ji sakė nesupratusi, kad aš escitalopram'ą seniai vartoju. Sakė, jokiu būdu negalima staigiai nutraukti. Tai galėjo tą ir anksčiau pasakyti... :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
erica_jong rašė:O apie Citalopramą temos nėra, ar aš nematau?
tai panašus vaistas į Escitalopramą, bet visgi kitas... pvz escitalopramas man žiauriai alkį didindavo, o su citalopramu to nėra :)

http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... 8&start=15
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
erica_jong rašė:

As ji geriau ,nerimas pas mane ne siaip sau ,bet nieko nuo to nepadejo , siaip didesnes dozes tik migde ir valgyt nenormaliai pradejau daug .
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
DeVilbiss rašė:
erica_jong rašė:

As ji geriau ,nerimas pas mane ne siaip sau ,bet nieko nuo to nepadejo , siaip didesnes dozes tik migde ir valgyt nenormaliai pradejau daug .

Kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja, o galbūt ir netiko jis tau. O dėl apetito, tai man visiškai nepakito. :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306698 Jo cia kiekvienam skirtingai , nuo olanzapino virs 20 kg priauges svorio , buvau , kvetiapina geriant nukrito visas tas priaugtas svoris , nors jo salutinis irgi toks pat teoriskai :)
Parašė Just
#306924 Sveiki,

Norėjau pasiteirauti daugiau patirties su šiuo vaistu turinčių žmonių:)
Vartoju escitalopram'ą jau beveik savaitė (po 5mg ir didinu iki 10mg). Jokių panašių vaistų iki tol negėriau, tad kai atsirado šalutinis poveikis labai sunerimau.
Ar normalu nuo šito vaisto jausti intensyvų galvos skausmą, dar ir temperetūra buvo pakilusi, bet labai nežymiai (37.2-37.4)?
Jau buvau nusprendusi mesti tuos vaistus, bet šiandien atsikėliau jausdamasi daug geriau ir išgėrus tabletę tas šalutinis poveikis taip pat nebebuvo toks kankinantis (ir temperatūra nukrito):) visgi jei pasikartotų tokie požymiai didinant dozę, būtų pravartu žinoti likimo draugų potyrius:)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#306925 Mano pirmi psichotropiniai vaistai buvo escitalopramas. Šalutiniai buvo drebančios rankos ir pykinimas, tai kad gali nuo jų galvą skaudėt manau tikrai taip.
Parašė IMissYou
Just rašė:Sveiki,

Norėjau pasiteirauti daugiau patirties su šiuo vaistu turinčių žmonių:)
Vartoju escitalopram'ą jau beveik savaitė (po 5mg ir didinu iki 10mg). Jokių panašių vaistų iki tol negėriau, tad kai atsirado šalutinis poveikis labai sunerimau.
Ar normalu nuo šito vaisto jausti intensyvų galvos skausmą, dar ir temperetūra buvo pakilusi, bet labai nežymiai (37.2-37.4)?
Jau buvau nusprendusi mesti tuos vaistus, bet šiandien atsikėliau jausdamasi daug geriau ir išgėrus tabletę tas šalutinis poveikis taip pat nebebuvo toks kankinantis (ir temperatūra nukrito):) visgi jei pasikartotų tokie požymiai didinant dozę, būtų pravartu žinoti likimo draugų potyrius:)

Labaa. Ar tikiesi isgerti tokius vaistus pirma karta ir, kad organizmas visai nereguotu ? Taip nebuna. Praeis po keliu savaiciu tie smulkus pasaliniai. Sekmes
Parašė erica_jong
#307057 Man tai keista, kad temperatūra ir galvos skausmas, atrodo kaip kokie peršalimo simptomai, bet ką gali žinoti :) jei praėjo, tai puiku :)
Parašė calluna vulgaris
#307102 Šiandien ir aš pradedu gerti šiuos vaistus. Iki šiol niekada negėriau nei AD, nei raminamųjų, todėl truputį nerimauju, kaip priims organizmas. Gydytoja dar įspėjo, kad stebėčiau būsenas, nes šie vaistai gali "iššaukti" manijos periodą. Šiaip daug gerų atsiliepimų čia radau, šiek tiek ramiau. Dar užsuksiu pasidalint savo nuomone vėliau:]
Parašė calluna vulgaris
#307135 Tai va, geriu jau dvi dienas, po 0,5 per dieną. Jokių rimtesnių nepatogumų nepatiriu. Truputį džiūsta burna, nesinori valgyti. Kartais minimaliai, gal net maloniai, pasvaigsta galva. Jokio didelio pykinimo ar galvos skausmo kolkas nejaučiu. Tiesa, buvo sunku užmigti, bet dažnai taip būna, tai dar klausimas nuo ko. Tik galvoje keistas jausmas, jau dabar mintys aprimę, tuščiau ten viduj, ta gerąją prasme - žymiau mažiau įkyrių minčių. Taigi, kolkas viskas gerai, tikiuosi, kad taip ir bus :supa