Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421413 As tai atvirksciai skaiciau - sutvarko miego ritmus, todel melatoninas zino kada gamintis. Todel agomelatinas ir veiksmingas kaip AD. Is principo, jei miegas ir depresija susijus, tai melatoninas gali ir nuo depresijos padet
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421416 Na matyt reikės daktarės paklaust. Dėl agomelatino tai nžn, skaičiau tiktai apie melatoniną.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#421427 Man daktarė sakė, kad melatoniną su magniu gert, geriau veikia kartu. Tai šiąnakt pirmąkart ėmiau 3mg, bet nepasijautė geresnis miegas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421428 Magnis tai taip, aš pats neseniai pradėjau vartot. Padeda tikrai, man jis kartais vos ne kaip raminamieji suveikia. Tik va dabar nustojau vartot nes cinką vartoju ir šiaip daug visko, tai nenoriu kad pradėtų pjautis vienas su kitu. Bet kai baigsiu vartot tai magnį būtinai vartosiu, tikrai pajutau skirtumą. O dėl melatonino tai nžn, gal nutrauksiu, nelabai kažką jaučiu, nebent daktarė sakys kad nieko tokio galima vartot ilgai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421429 Apskritai žiauriai keista. Atrodo tiek vaistų ryji ir nieko nejauti. O vat išgeri magnio ir suveikia geriau negu visi vaistai sudėjus... Va ir suprask kas čia per nesamonė.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421431 Magnis gan stipriai raumenis atpalaiduoja. 500mg magnio veikia panasiai kaip 150mg pregabalino.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421432 Tik nenustebkit jei triest pradesit, ypac ant tuscio skrandzio geriant, jis tikrai skystina vidurius
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421439 Na matyt man tada pregabalinas/gabapentinas žiauriai padėtų. Nes aš 300mg imdavau magnio ir keleta vakarų žiauriai gerai jaučiaus, net keista buvo, galvojau kas čia man darosi kažkas ne taip. Tokia ramybė kažkokia atsirado. Net ausies spengimas dingo :D Šiaip rašo 400-420mg maximumas suagusiems, tai neimčiau 500mg. Tik va dar įdomu kokį magnį pirkt, nes sugebėjau išknist iš interneto tai depresijai/nerimui geriausiai tinka magnio "glycinate". Bet nelabai kur randu Lietuvoj glicinato. Kažkokį tik ecosh bisglicinatą radau, bet labai mažos dozės ir dar prikišta vitC/B6.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#421447 Tai koks dabar tau magnis padeda, tą patį ir gerk, neišradinėk kažko. Gal trūksta tau jo organizme, užtat toks ir poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421451 Tai tik palyginus gali suprast kuris geriau padeda.. Na nesvarbu, nes vistiek Lietuvoj nerandu glicinato.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421453 Biomagnesium 500mg geriausias, stipriausias
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421454 Iskart pasisavina, tai poveikį pajauti per 40min.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421468 Jo
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421469 As nuo neramiu koju sindromo visus juos isbandes, tai sitas tikrai stipriausias, bet ir vidurius gali skystint, ypac jei jautresnis zarnynas. Tai jei uztenka 300mg tai ner reikalo didint. Na, bet ryte patrizniosi karta nebent, kita kart zinosi :D