Moderatorius: signs

Parašė Vardauskas
Graikas rašė:Pastikrink kepenu fermentus ALT ir AST ir tulzi. Gelstancios akys gali signslizuoti kepenu fermentu pakilima,tulzies problemas. Negazdinu,tik pasakysiu,kad kai man akys pradejo gelsti,buvo hepatitas b. Jis ir tebera,tik pasyvus pasidare.

Nu pas mane kartais buna kartumas burnoje, paskutini karta kai prigeriau visokiu vaistu nuo galvos skausmo, vitamino b6 susileidau, lorafeno ir galiausiai paemiau mirtazapina, nes nejo uzmigt ir po to mucinaus, kazkoks spaudimas buvo uzejes, acetono kvapas is odos sklist ir daug gert skyscio norejos. Kraujo fermentams dariau tyrimus pries 2 menesius kazkur, tai po to lankiausi pas gydytoja ir dare echoskopija, tai sake viskas pas mane tvarkoj su vidaus organais. Tik vat pas mane kaire puse buvo ziauriai uzspazmuota, tai kaire akis truputi pageltus, desine kaip ir ok, bet vat ant abieju akiu kapiliarai islinde, po vokais kartais isvis baisiai atrodo, tai tada suprantu, kad pas mane visas kunas tokiom uzspaustom kraujagyslem. Jauciu teks metelius pasedet ant dietos, kol atspazmuos viska, bet bijau, kad per tuos metus nebuciau pridirbes kazka su kasa ar inkstais, tuo labiau, kai man tie vaistai isvis be aiskios paskirties buvo paskirti
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#404888 Ar trys neuroleptikai veiksmingi, ar nesipjauna tarpusavyje?. Vartoju haloperidoli leidziama, respolepta tabletemis ir leponexa. Jau kada gerai besijauciau neprisimenu. Dar kruva raminanciu lorofeno maksimalia 3tab su puse klonezapamo.
Parašė feniksas
#404890 gera tu cia kokteili naudoji, kaip jautiesi ar lb slopina? keista, kad prie haloperidolio dar tau leponexa israse, pati stipriausia neuroleptika. klonezapamas geras, stiprus vaistas, taciau cia su tiek vaistu ka geri, turetum niekuom nesidomet, sedet ziuret i viena taska. dirbi kur nors? beje, kokia tavo diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė tostancelis
#404892 Sveiki,
Jau eina 8 savaitė kaip geriu Prozac. Nejaučiu jokio pagerėjimo, jis labai apetitą slopina. Kitą savaitę eisiu pas gydytoją kalbėtis dėl naujų vaistų. Šiuo metu geriu litį 1350mg, olanzapino 10mg.
Sergu bipoliniu II sutrikimu, ir pastoviai nerimas kamuoja.

Noriu rinktis tarp venlafaxine ir duloxetine. Kaip manot kuris geresnis ir stipresnis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Prakeiktasis rašė:Ar trys neuroleptikai veiksmingi, ar nesipjauna tarpusavyje?. Vartoju haloperidoli leidziama, respolepta tabletemis ir leponexa. Jau kada gerai besijauciau neprisimenu. Dar kruva raminanciu lorofeno maksimalia 3tab su puse klonezapamo.

Neisivaizduoju kokia turetu buti situacija, jei prireikia tokio gydymo ja suvaldyti. Toks gydymas - tiesus kelias i judesiu sutrikimus. Tikrai bandyciau gauti antra nuomone is kito daktaro, nes cia nera jokios logikos. Du neuroleptikai naudojami isimtinais atvejais kai pacientai buna agresyvus, o cia net trys sumesti :oops:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Necrocowboy rašė:biggie, na ash vienu metu geriau tris neuroleptikus: Kvetiapina, Abilify ir Amisulprida

Galima tada visa rinkini ju gert, 5-10 nesvarbu, gal pades :( Cia ne irodymais grista medicina, o daktaro savivale tiek prirasyti.
Parašė Necrocowboy
biggie rašė:
Necrocowboy rašė:biggie, na ash vienu metu geriau tris neuroleptikus: Kvetiapina, Abilify ir Amisulprida

Galima tada visa rinkini ju gert, 5-10 nesvarbu, gal pades :( Cia ne irodymais grista medicina, o daktaro savivale tiek prirasyti.

Ash nesakau, kad gerai taip, tiesiog konstatavau fakta, kad man psichiatre buvo paskyrus neuroleptikus, nors neesu agresyvus, ar kazka.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
medical rašė:
Necrocowboy rašė:3 neuroleptikus

tai jie israsomi arba del psichomotorinio susijaudinimo, kai zmogus nieko nesupranta musasi ar begioja po miesta su pakeistu samoniu, arba nuo kliedesiu , haliucinaciju..jeigu tau to nera, tai kam tau neurolpetikai neaisku. Na arba kitos sizofrenijos simptomai, kai pilna psichikos dizorganizacija. Jeigu tau to nera, tai ir neuroleptikai nereikalingi.

man atrodo tau nepakenktu koks vienas