- 2022 07 22, 12:47
O mes visai nemiegam vakare išgeriam 400mg ir eina miegoti vėlai 2-3h aišku vasara sako man atostogos miega tada iki 12h ,va taip va.nesuprantu,aišku padetu telf eitų gult ir užmigtų manau,bet pats nenori.
Moderatorius: signs
- 2022 07 22, 13:51
Tai yra labai blogai, kad taip velai eina miegoti. Rezimas yra labai svarbu. As tai interneta telefone atjungciau.
- 2022 07 23, 13:04
Bravo. Puikus auklejimo pavyzdys ...
Aldona Julita rašė:Tai yra labai blogai, kad taip velai eina miegoti. Rezimas yra labai svarbu. As tai interneta telefone atjungciau.
Bravo. Puikus auklejimo pavyzdys ...
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2022 07 23, 15:58
Tai nukristų kažkiek tikrai numetus, bet nemeskit. Kvetiapinas nėra iš tų kurie labai labai augina svorį. Iš mano patirties tai man risperidonas/arispa/mirtazapinas svorį labiausiai kėlė, o kvetiapinas vidutiniškai.
Va man panaši situacija. Nėra gerai, noriu kažką keisti, bet tuo pačiu jau susigyvenau su ta liga ir jau nebežinau ką daugiau čia įmanoma keisti. Vaistai veikia kažkiek, bet tikrai ne tiek kiek turėtų.
Ramunyte rašė:Deividas rašė:Na taip. Plius pamenu kai anksčiau efektyvūs vaistai būdavo tai iškart pajausdavau. Net nereikėdavo didelių dozių. Dabar tai praktiškai gali kelt ir kelt, tai tikrai nėra tolko, geriau kitus vaistus tada bandyt. O dėl šalutinių tai jo.... dabar kai likau "tik" ant trijų vaistų tai svoris nukrito belenkaip. Nuo praeitos vasaros iki dabar nukrito 25kg, tai bent kažkiek pliusų yra. Numetus kvetiapiną jaučiu išvis kristų ir kristų svoris
Rimtai numetus kvetepina ?nu jo dabar sūnus geria ji,tikrai riebalai ant pilvo nebežinau ka daryt su valgymu nesusitvarko,pats sako gal prie arispa grysti bet baisu ,kad vel ne grystu viskas,nors pagerijimo atveju,panasiai su visais vaistais kaip jis sako prie visu kiek gere ligos simptomų vistiek yra…dar mums idomu kombinacija olanzapino ir arispa ar galima?jam arispa gal davė energijos daugiau bet depresija buvo gal prie jų dar reiktu ad,nu nežinau ,kurie kvetepino ir lomatirgino bent nėra psichozių retai,bet ar padeda kaip jis sako nelabai.vat ir suprask tuos vaistus leponex ir olanzapino bijom dėl svorio,bet prie šios kombinacijos ka geriam gyventi galime.bet kaip jis sako nėra dar gerai nori dar kazka keisti.
Tai nukristų kažkiek tikrai numetus, bet nemeskit. Kvetiapinas nėra iš tų kurie labai labai augina svorį. Iš mano patirties tai man risperidonas/arispa/mirtazapinas svorį labiausiai kėlė, o kvetiapinas vidutiniškai.
Va man panaši situacija. Nėra gerai, noriu kažką keisti, bet tuo pačiu jau susigyvenau su ta liga ir jau nebežinau ką daugiau čia įmanoma keisti. Vaistai veikia kažkiek, bet tikrai ne tiek kiek turėtų.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
- 2022 07 25, 09:29
Ka daryt su naktiniais valgymais cukraus carbu norejimo? Uzkniso jau turi buti kazkoks sprendimas, valgyt nori delko,cukrus krenta kyla, kazka padaryt pries miega kad nebutu, sugadina visa miega blecha
- 2022 07 26, 16:15
Jei tik naudojant si vaista - mesk kuo greiciau. Man iprotis issiugde ir db nieks nebepadeda
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2022 07 26, 22:12
Man tai dienom būdavo, naktym tai ne. Bet jaučiu labiau nervinis man valgymas buvo, ne nuo kvetiapino. Mesk tu jį jei tikrai jo kaltė.
F33.2
- 2022 07 28, 16:16
Be abejo, sis vaistas kelia apetita, bet gal tik pradzioj. Dauguma sitos grupes vaistu storina...Bet kad cia ir nuo zmogaus aktyvumo prikauso, vien nuo tableciu nestorejama. Pritariu, kad ne vaiste daznai buna beda, o emociniam valgyme., bei fiziniame neaktyvume...
- 2022 07 28, 23:03
Man nuo quetiapino buvo kad pradedi ir 3 men tai tesiasi poto praeina ir viskas, kol neprisijunge AD ir kazkaip stebuklingai tai sugrazino visam laikui praktiskai......
LBJ rašė:Jei tik naudojant si vaista - mesk kuo greiciau. Man iprotis issiugde ir db nieks nebepadeda
Man nuo quetiapino buvo kad pradedi ir 3 men tai tesiasi poto praeina ir viskas, kol neprisijunge AD ir kazkaip stebuklingai tai sugrazino visam laikui praktiskai......
- 2022 07 30, 12:21
Nu tai man pirmam epizode pries 12 metu irgi paskyre ad + kvetiapinas. Tada kaip pradejau naktim keltis cukraus taip ir nesibaige, nors ir buvo tarpas keliu metu kada nevartojau jokiu vaistu
vitamin9 rašė:LBJ rašė:Jei tik naudojant si vaista - mesk kuo greiciau. Man iprotis issiugde ir db nieks nebepadeda
Nu tai man pirmam epizode pries 12 metu irgi paskyre ad + kvetiapinas. Tada kaip pradejau naktim keltis cukraus taip ir nesibaige, nors ir buvo tarpas keliu metu kada nevartojau jokiu vaistu
- 2022 08 01, 00:41
Dabar pradedu suprast dėl ko valgymas naktym negerai. Cukraus privariau apie 9vakaro tai iki dabar negaliu užmigt
jei tau vitamin tikrai taip yra tai kažką daryk, nes vien nuo maisto panašu kad labai blogėja miegas. Aš dažniausiai miegu gerai kai nuo 6 vakaro nebevalgau..
jei tau vitamin tikrai taip yra tai kažką daryk, nes vien nuo maisto panašu kad labai blogėja miegas. Aš dažniausiai miegu gerai kai nuo 6 vakaro nebevalgau..
F33.2
- 2022 08 01, 00:43
Nors velniai žino, gal man nuo melatonino lomkės. Kas melatoniną vartojęs? Ar nuo 3mėn 1mg vartojimo gali lomkės pareit? Nutraukiau ir žiūriu kad miegas tikrai nekažką
F33.2
- 2022 08 02, 16:32
Yra cia ir biologinis dalykas, quetiapinas aktyvuoja tam tikrus genus susijusius su sotumo hormonu sklaida, priedo energija stipriau ima is riebalu nei angliavandeniu. Sveikesniu riebalu turintis maistas (pvz. riesutu sviestas) + omega 3 galetu sumazinti cukraus poreiki ir pailginti restoracini miega.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2022 08 04, 09:16
O būdinga kvetiapinui "išsikvėpt" (prarast veikimą) kai ilgai vartoji? Nes krč aš visad labai daug svorio priaugdavau. Bet dabar jau po poros metų vartojimo nors ir sėdžiu ant trijų vaistų -svoris ne tik grįžo į priešliginį bet dar ir labiau krenta. Biškį jau baisu daros kai numeti 25kg o svoris ir toliau krenta. Tai kas bus jei kvetiapiną nutrauksiu? Išvis pradės riedėt žemyn. Žiauriai keista nes man visad sunku būdavo mest svorį,daug pastangų reikėjo nusimest tuos 25kg, o dabar jau atvirkščiai - sunku priaugt. Gal rmt prarado aktyvumą kvetiapinas ir dabar taspats kad be jo?
F33.2
- 2022 08 06, 14:09
Del svorio kilimo nuo ketipinoro perejau prie truxal. Ar neuzsiroviau blogiau? Kokie atsiliepimai?
biggie rašė:Yra cia ir biologinis dalykas, quetiapinas aktyvuoja tam tikrus genus susijusius su sotumo hormonu sklaida, priedo energija stipriau ima is riebalu nei angliavandeniu. Sveikesniu riebalu turintis maistas (pvz. riesutu sviestas) + omega 3 galetu sumazinti cukraus poreiki ir pailginti restoracini miega.
Del svorio kilimo nuo ketipinoro perejau prie truxal. Ar neuzsiroviau blogiau? Kokie atsiliepimai?
F 33.1