Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ramunyte rašė:
Kurama rašė:haloperidolis nėra toks baisus vaistas. Ir gerai nuima shizo sutrikimus...

Na taip,tik jis pradzioj kaustė ,ir kartais akis verčia ir galva.

Idealiu atveju, aisku, butu geriau vien tik su aripiprazoliu likti butent del tokiu dalyku. Nera arispa greit suveikiantis, bet kazkaip pusantro menesio praejus kazka turi teigiamo rodyt, jei ne, nu tada telieka didinti doze ir vel laukti... Labai nemalonus procesas, na bet kolkas nera kitu budu kaip issiaiskinti kokios vaisto dozes reikes, kad butu kazkas apciuopiamai terapinio.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Ramunyte rašė:
Kurama rašė:haloperidolis nėra toks baisus vaistas. Ir gerai nuima shizo sutrikimus...

Idealiu atveju, aisku, butu geriau vien tik su aripiprazoliu likti butent del tokiu dalyku. Nera arispa greit suveikiantis, bet kazkaip pusantro menesio praejus kazka turi teigiamo rodyt, jei ne, nu tada telieka didinti doze ir vel laukti... Labai nemalonus procesas, na bet kolkas nera kitu budu kaip issiaiskinti kokios vaisto dozes reikes, kad butu kazkas apciuopiamai terapinio.

Taip musu tikslas palikti prie vieno vaisto arispa,padidinom iki20mg arispa,vel zesim,na jau tikrai yra teigiamu :heart pliusiuku,taip ilgas ir nemalonus procesas kaip sakote ,bet kas belieka.kantriai laukiam :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
Ramunyte rašė:

ne. Tada netinka haloperidolis. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416769 Bandysiu prašyt aripiprazole vietoj halo... Nes nesinori kokių vėlyvų diskinezijų nuo halo. :bloga Nors skaičiau Šiurkutės psichofarmakologiją, tai ten lentelėj buvo pažymėta, kad nėra studijų dėl aripiprazolio ir vėlyvosios diskinezijos. :bloga Bet kaip rašo trečios kartos neuroleptikas, gal mažiau šansų EPS, nei su halo.
Parašė Ramunyte
Kurama rašė:
Ramunyte rašė:

ne. Tada netinka haloperidolis. :bloga

Dabar kaip ir viskas gerai,mums jo dar nenuima kol arispa nedarys savo darbo .
Parašė Graikas
Mutilated Death rašė:Kas geria 30 mg? Koks efektas? :relax:

As geriau 30 mg visiska akatizija buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416925 Teko skaityt jog nėra prasmės kelt daugiau nei 15mg, nes nėra jokių tyrimų įrodymų jog veiktų tarkim 30mg efektyviau nei 15mg. O šiaip jo... man jau prie 5mg buvo akatizija :D neturėjau kur dėtis
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#417085 Aš prieš abilify miegodavau po 14val... Dabar miegu 8h. Akatizijos ar nerimo nejaučiu. Bet toks keistokas jausmas, kai nereik 10 puodelių kavos. :achtung Na žiūrėsiu kaip toliau... nes dar tik 12 dienų jį geriu...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417098 Man visada akatizija prasidėdavo po mėnesio vartojimo kažkodėl. Bet jau po poros savaičių irgi turėtum jaust kažką. Gal ptfu ptfu ptfu nebus tau jos. Nes šiaip super vaistas, nerimą man iškart užgesino, deja negaliu aš tų neuroleptikų vartot šį kartą :/ anksčiau geriau toleruodavau. Kaldavau 15mg abilify ir staigiai pasveikdavau anksčiau :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#417169 Man buvo šiokie tokie šalutiniai... Šiek tiek pykino ir kažkas buvo su kūno temperatūros reguliacija. Toks įspūdis, kad turėjau temperatūros, matavaus gal 20 k. įv. dienom ir įv. paros metu... buvo tik kartą 37, o šiaip 36,6. :bloga Buvo iškart minčių, kad korona. :achtung Bet pas mus gyvenusi teta darėsi testą. Neigiamas. (skrido į JAV)
Dabar šalutinių nebėr. Bet ir dingo tas šioks toks aktyvinimas. Vėl reik gert kavą, kad atsibusti. :bloga
Jokių akatizijų, nerimo man nebuvo. Šiaip įdomiai.. ir aktyvino ir sedacija kiek jautėsi. Dabar kaip bonbonkę išgeriu. Jokio poveikio nejaučiu. Geriu vis dar 15mg.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417216 Ech o aš jau gal beveik metai kaip kavos nebegeriu nes atsiranda iškarto nerimas. Galbūt quetiapinas tave taip slopina, visgi 400mg nėra maža dozė. O dar kartu ir 15mg abilify tai čia tikrai neblogas slopinimo mixas :D Jis būtent taip ir veikia, tiek aktyvuoja tiek ir slopina. Pas mane 50mg zoloft+15mg mirtazapine+50mg quetiapino+50mg lamictal ir tikrai nepasakyčiau kad slopina mane. Na bent jau kavos vis dar nedrįstu gert, nes nerimas iškart atsiranda. Zolofto deja man jau nekels, nes bijo kad per daug aktyvuos, tai matyt ant tokių dozių ir liksiu pakolkas. O tikrai norėčiau kad daugiau slopinimo būtų (nors miegu kartais tai po 10-12h) :D Super kad tau nėra akatizijos, nes aš ir visai norėjau išbandyt abilify ilgesnį laiką. Gal tiesiog šį kartą nereik man antipsichotikų ir be jų nerimas susitvarkys po biškį. Įtariu kad dar ir lamictalis kažką daro, nes kaip ir slopinimo nėra, bet labai jau daug pradėjau miegot.