- 2017 12 12, 17:33
Vis skaitau, žinau daug žmonių, kurie vartoja venlafaksiną, jis vienas populiariausių Vasaryne kartu su Mirtazapinu. Bet jau rašiau savo patirtį. Jo mano organizmas netoleruoja jokiomis formomis. Kaip kvailelė buvau laikoma bandomuoju triušiu, paskyrė 75 mg. Jau nuo tiek 2 savaites atgulėjau su siaubingais šalutiniais lovoje kaip serganti gripu ar dar kokia sunkia liga. Vos nuvingiuodavau kur reikia. Tada užkėlė dozę 150 mg. Šalutiniai tik apmažėjo su laiku. kenčiau. Bet vis dar svaigo galva, šokinėjo kraujospūdis. Realiai šis vaistas man kėlė keistą pojūtį dezorentaciją ar kaip pavadinti. Atsiguliau į ligoninę. Ten nepaisant to, jog sakiau, kad nemažėja depresija, gydytoja užkėlė iki 225 mg. Buvo visai blogai. Vaikščiojau kaip robotas, emocijų nulis, kraujospūdis iki lubų šokinėjo. Viską nurašydavo nerimui ir pan. Išvykau iš ligoninės dar prastesnės būklės. Pamenu stotyje vaistinėje vos vaistų nusipirkau. Stovėjau, o vaistinė akyse bangavo. Tas orientacijos erdvėje sutrikimas buvo itin stiprus. Kartu jutau kojose keistą jausmą, lyg kuolai. Lyg ne savo kojomis einu.

dabar juokinga, tada verkti norėjau. Tai vat istorija mano su venlafaksinu. Matyt pats vaistas netiko. Nes su tokia doze jau suprantu, kad stimuliuojami ir kitie centrai. Ir aktyvumo buvo nulis. Visiškas robotas buvau. Dabar jei tik išgirstu šio vaisto pavadinimą man siūlomą pvz ligoninėj - iškart pasakau, kad jo netoleruoju kaip ir mirtazapino.
Taip ir nesuvokiu, ko mano smegenims trūksta. Serotonino spėju gana. Bandžiau duloxetiną, nieko stebuklingo, savijauta grįžo vėl į duobę. Dabar sėdau ant bupropiono. Matysiu, kiek bus veiksmingas.
Beje ilgiausiai vartotas, matyt, labiausiai tikęs vaistas mano vaistų knygelėje yra paroxetinas. Tik dozė iki 40 mg. 20-30 mg, vat stimuliavimas man nelabai tinka. Kažkodėl užstimuliuoja įkyrias mintis, blogas, iki suicidinių. Iki verkimo, emocijų protrūkio, nerimo ir panikos atakų.
Žodžiu vartoju vaistus ir nei vienas neišsilaiko ilgiau kaip metus, iki metų bent. Kas su mano organizmu nesuprantu. Įvedant vaistą gerai, praėjus daugiau laiko net ir organizmo toleruojamas AD tampa tik saldainiukais.
Į neviltį varo gydytoja. Siūlo ligoninę.

Matyt nežino, ką dar su manim daryti.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.