Moderatorius: signs

Parašė Aura90
#423881 Nerimo nejaučiu, tik silpna, sukasi galva kiek, spengia ausyse, tempa 37.0, oda ir galva švelniai dega, noriu miego... aj vakar išgėrus keistai aštrūs skausmai badė rankas :D
Parašė liudesys
#423904 Haj. Prl buvo aukščiau normos. Pradėjau vartoti L-dopa. Savijauta nepasikeite. Yra galimybė, kad sumažins prl? Caber gal per daug domina užkels ir prasidės psihozės? Agomelatinas+paroxetinas
Parašė Spartan
Agurencas rašė:
Spartan rašė:Kuris vaistas Jums sukele didziausia euforija? Cia grynai moksliniui isprusimui man arba jei gyvent atsibostu

baclosal+lyrica combo

Pagal aprasyma jau isivaizduoju, kad gerai lydyt turetu. Bet speju cia ne koks psichiatras, o neurologas tokius israso?
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#424833 Ar jums yra pasitaikę gauti vaistų,kurie neveiktų,(man taip pasitaikė su lorazepamu,šiaip jis man padeda dėl nerimo,o nusipirkus naujus-jie neveikia visiškai,nors šiaip niekada nežiūrėdavau į serijas ant pakuotės,nuo tada pradėjau žiūrėti,rašiau į vvkt,kad tokia ir tokia serija neveikia,bet nežinau ar jie ten į pacientų skundus ką nors atsižvelgtų,nes gauna siuntas tai jie negali žinoti ar kam veiks ar neveiks),o kita serija vėl veikia...Man atsirado baimė,gavus naujos serijos lorazepamą-veiks ar ne,o jei neveikia,tai visiškai blogai,nes prieš 3,5 metų atsirado ta bjaurybė-intersticinis cistitas,labai reta nepagydoma liga,kai būna dažniausiai,bet ne visiems pažeista pūslės gleivinė ir dėl to pradėjau netoleruoti daugelio vaistų ir negaliu lorazepamo pakeisti kitu pvz.relanium.xanax,ar kokiu nors neuroleptiku,kuris malšintų nerimą dėl šios ligos,paskyrė nakčiai amitriptilino,kuris daug kam padeda su IC,oaš nebegaliu jo toleruoti-baisiai dirgina pūslę,sukelia aštrų nuolatinį norą-apie miegą nėra kalbos,nakčiai padeda tik lorazepamas.Vaistinėje pasikeisti tokią pat dėžutę į veikiančios serijos vaistininkai neturi teisės-juos griežtai tikrina dėl psichotropinių vaistų,nors kitokius ,sakė,kad galima. :sad:
Parašė Spartan
#424838 Nepasitaike, nors pamenu gaves kito gamintojo vaistus irgi buvau susimastes, kad gali vaistai netaip veikti kaip anie, bet viskas buvo ok.
Kiek mg vartoji? Reiktu galbut gamintojui uzrasyt ar gydytojo klausti.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#424848 Kartais jau reikia 3 tab(2,5 mg),kai prasidėjo IC(intersticinis cistitas),net kai kada daugiau,man net baisu,kaip ta liga pavertė priklausoma nuo lorazep.,kai anksčiau užtekdavo 1-os,kai kada ir pusės tab.Pastebėjau,kad su paroxetinu dar kol nebuvo IC jau reikėdavo 1-os,nieko nepaėmus kas pusvalandį keldavo pūslė,o dienomis problemų neturėjau,spėju ar daugiametis paroxetino vartojimas neturėjo kokios įtakos problemoms su pūsle.Dabar vartoju 20 mg ,nebepadeda depresijai,šiaip reikėtų didint dozę,bet bijau,kad nedirgintų pūslės dar labiau,svarstau apie AD keitimą .O kaip gamintojui užrašyt? Gydytojai to nesupras,sakys-pripratai,tai ir neveikia,tik mūsų vaistininkė mano problemą gerai supranta,geriau už gydytojus,kartais veikiančias atideda,kai turi atskirai man ir už tai esu dėkinga,bet kai gauna neveikiančių -niekuo negali padėti.Aš supratau,kad parašyti gamintojui Lenkijos polfa tarchomin,ar padės ką?Anksčiau to niekada nebūdavo,tik prieš kokius 3 metus pirmąkart su lorafenu(maniau brangesnis-geresnis),o neveikė visai,po to kiti gerai veikė,tas pigesnis TZF.Ir pastebėjau,kad ir su kitais vaistais būna tokių kuriozų(mamos vart.vaistais nuo aukšto kraujospūdžio,kai laikosi didelis apie 200 spaudimas,nusiperka naujus-vėl padeda,gal veikliosios medžiagos nededa,kiek reikia?Nežinau...
Parašė Spartan
#424868 Zinoma uzrasykite, blogiau nebus. As geriau lorazepama 3 sav. jau antra diena jauciau pripratima. Kartais reikedavo kelti doze, kad geriau uzmigciau. Prie visu benzodezapimu priprantama su laiku. Is mano seimos yra kas geria lorazepama virs 20 metu tai sake, kad dabar paskutiniu metu gere 2 tabl., nes sunkiau uzmiega, prasibudineja, vaistas suveikia tik po 2 val., bet dabar lyg ir apsitvarke viskas perejo vel prie 1 tabl. Reikes paziuret koks ten gamintojas.
Jeigu gamintojas Jums atrasys, kad medziagos bei kiekiai tie patys tai greiciausiai tolerancija vaistui issivyste.
O Jusu pusle negydoma?
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#424909 Nežinau,nusipirkau vėl kitos serijos šiandien,paėmiau,suėmė miegas,bet atsigulus ėmė varinėti nuolatos,tai,kam tik dėl miego,tai veikia,nors kitos,kurios veikia ,apramina ir pūslę(dar turiu veikiančių,pirktų anksčiau),ojei nebegaučiau veikiančių-tada blogai.Dėl pūslės daug išleidau pinigų,niekas nepadeda(IC neišgydoma,tik malšinami simptomai,kai kuriems būna dideli skausmai arba opos,bet vaistus visus toleruoja,nors maisto ir gėrimų kai kurių netoleruoja) Dar laimė,kad skausmų nėra-netoleruočiau analgetikų,antibiotikų ir daugelio kitų.Va dėl pripratimo ir baisiausia.Parašyti galiu angliškai,tik su google translate,lenkiškai nemoku.Rytoj turiu nuotolinę konsultaciją su Santarų urologe,nežinau,ką dar gali pasiūlyt,viskas išbandyta,siūlo botoxą,bet aš jo bijau,nes moterys iš Amerikos IC forumo(Europoj tokio net nėra),visos gailisi jį išbandę,patiria kančias,reikia kateterizuotis ir pan. Suprantu,kad čia depresijos tema,kuri man irgi aktuali(pergyvenu dėl tokios sudėtingos situacijos,nematau išeities),o ne kitų ligų,kurios daugeliui neaktualu,bet jaučiuosi viena su reta liga,nes nei vieno nežinau,turinčio IC.