Moderatorius: signs

Parašė DeepCoffee
Esmera rašė:Sveiki. Ar kam nors iš vartojusių coaxilis buvo sukelęs širdies permušimus? Esu turėjus anksčiau pavienių permušimų. Dabar coaxil vartoju beveik 4 mėnesius, per tą laiką karts nuo karto užeina permušimų epizodai. Pirmus kartus apie pusdienį. Po to vis ilgėja. Šįkart jau 4 diena, kai širdelė vis pasivarto. Ne nuolat ji man vartosi, bet jausmas šlykstus ir keliantis nerimą. Konsultuota ir kardiologo - nieko blogo nėra su pačia širdim. Psichiatrei buvau užsiminus apie permušimus, bet ji kažkaip nesureikšmino, nes šitas vaistas ale beveik nesukelia jokių šalutinių. Tuo metu nutraukinėjau bromazepamą. Ir likus 1/4 per dieną, bandant nuimt, prasidėjo permušimų epizodai. Kitą savaitę konsultacija su gydytoja. Jau man baisu, nes šiaip visai vaistų jokių netoleruoju. Daug vaistų pakeista. Tikėjausi, kad gal šis “neturintis šalutinių reiškinių” tiks…

As nutraukiu ji dabar
.apkrauna sirdi, permusinejimai
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#435662 Man irgi budavo, toks jausmas lyg sirdis sustoja, ir tada po kurio laiko stipriai duoda, nemalonus ir baisus jausmas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#435663 is pradziu galvojau, kad nerimas kaltas, bet kai nutraukiau vaista, daugiau tokiu dalyku neturejau
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437022 Israse siandien.. esu jau gerusi, bet nelabai pamenu kaip ten buvo.
Kolkas po pirmos tabletes galva skauda baisiai, bet gali but ir sutapimas, nes ir menesines :bloga
Parašė Roollis
#437881 Sveiki, pora mėnesių po skyrybų teko gerti coaxil po 3 tabletes per diena + lexatonil po vieną tabletę, tai labai keistas veikimas man nuo jo buvo, viena dieną verki atrodo pasaulis visas sugriuvo kitą dieną šoki iš laimės o dar kita buna tokie pykčio ir agresijos protrūkiai , kad su manimi nei susikalbėti eina, o pradėjus dirbti dėl bet kokios smulkmenos tiek susinervinu kad pradedu mėtyti daiktus i šonus ir telefoną į kampą paleidau kurį sudaužiau. Ar kam nors yra taip buvę? Tiesa dar turiu migreną ir tas pyktis ypatingai pasireiškia migreninėmis dienomis.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Roollis rašė:Sveiki, pora mėnesių po skyrybų teko gerti coaxil po 3 tabletes per diena + lexatonil po vieną tabletę, tai labai keistas veikimas man nuo jo buvo, viena dieną verki atrodo pasaulis visas sugriuvo kitą dieną šoki iš laimės o dar kita buna tokie pykčio ir agresijos protrūkiai , kad su manimi nei susikalbėti eina, o pradėjus dirbti dėl bet kokios smulkmenos tiek susinervinu kad pradedu mėtyti daiktus i šonus ir telefoną į kampą paleidau kurį sudaužiau. Ar kam nors yra taip buvę? Tiesa dar turiu migreną ir tas pyktis ypatingai pasireiškia migreninėmis dienomis.

Coaxils įdomus vaistas, nes narkomanai jį naudoja didelėms dozėms kaip narkotiką. Didelės jo dozės sukelia euforiją. O nuotaikos kaitos juk net lapelyje rašo, kad būna nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438192 Man atrodo,kad jau nebenaudoja,išmirė visi kurie vartojo,nes ten arklinės dozės būdavo-šimtus tablečių ant karto.Žmogus supūdavo iš vidaus tikrąja to žodžio prasme.
Aš kažkada jį gėriau po 2 tab.atrodo rytais.Nepadėjo visiškai.Paskui jau kitas psichiatras man sakė, kad Coaxil yra labiau kaip placebas, sakė rytais šaukštelį druskos ištirpinto vandenyje išgėrus bus tas pats efektas:))
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#438195 As naudoju.
Man tinka ir patinka kombinacijoje su kitais vaistais, ir neaugina svorio kaip escitalopramas :P
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438199 Escitalopramas augina svorį?esu jį gėrus,bet man lyg ir nieko buvo tuo metu..Tikrai nebūčiau gėrus jeigu būtų didinęs apetitą.O kiek laiko Coaxilį geri?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#438200 Taip, gydytoja sake kad retas atvejis, bet pasitaiko.
Coaxil geriu gal ketvirta, penkta menesi, nepamenu tiksliai.
ParašėRasti
Roollis rašė:Sveiki, pora mėnesių po skyrybų teko gerti coaxil po 3 tabletes per diena + lexatonil po vieną tabletę, tai labai keistas veikimas man nuo jo buvo, viena dieną verki atrodo pasaulis visas sugriuvo kitą dieną šoki iš laimės o dar kita buna tokie pykčio ir agresijos protrūkiai , kad su manimi nei susikalbėti eina, o pradėjus dirbti dėl bet kokios smulkmenos tiek susinervinu kad pradedu mėtyti daiktus i šonus ir telefoną į kampą paleidau kurį sudaužiau. Ar kam nors yra taip buvę? Tiesa dar turiu migreną ir tas pyktis ypatingai pasireiškia migreninėmis dienomis.

Hm...mat kaip..Man, rodės, dažniausiai vyrai po skyrybų taures kelia...