Moderatorius: signs

Parašė vilkas7
Kovotojas rašė:man tai fliuanxolis labai padeda, faktiskai xanaxso nebereikia, as po puse geriu ryte ir per pietus.
man pirma men padejo o dabar kazkaip nebe :) geriu ryte ir per piet po viena. Ryte kai isgeriu tai dar tris valandas prasimerkt negaliu. Nezinau ar cia butent nuo jo nes pirma men kai gert pradejau atrode jog nuotaika kaledine :super
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
vilkas7 rašė:
Kovotojas rašė:man tai fliuanxolis labai padeda, faktiskai xanaxso nebereikia, as po puse geriu ryte ir per pietus.
man pirma men padejo o dabar kazkaip nebe :) geriu ryte ir per piet po viena. Ryte kai isgeriu tai dar tris valandas prasimerkt negaliu. Nezinau ar cia butent nuo jo nes pirma men kai gert pradejau atrode jog nuotaika kaledine :super

as kai ji vartojau pirma savaite vos po namus vaiksciojau. gyvas lavonas buvau
Parašė vilkas7
#368640 As noreciau ji pakeist kazkuo kitu. Koki dar pasiulytumet kad pakeltu nuotaika,ramintu ir aktyvesnis buciau? Aptarsiu su daktare
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#368644 Jei kalbant apie neuroleptikus, tai amisulpridas (Solian) mazomis dozemis 25-50mg irgi depresijai gydyt skiriamas
Vartotojo avataras
Parašė Absinthe
#376506 Išrašė ir man jį. 1 savaitę po 0.5 mg, o po to po 1 mg, bet sakė žiūrėt pagal save, jei gerai jausiuos, galiu pasilikt 0.5 mg. Sakė, kad turėtų aktyvint, bet kol kas didelio aktyvumo nejaučiu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Vartotojo vardas rašė:Ar neaugina svorio?

Neskaičiau lapelio, vartoju nuo 2014m po 1mg per dieną ir nežinau, nemanau.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Ar jis nemigdo diena? :dukstam

keleta menesiu teko vartoti ji, bet nemigde manes. Siaip jis labiau prie aktyvinanciu man rodos.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393881 Hmm, negėriau Fluanxolio nuo pirmadienio ir jau vakar vakare pasidarė negera, galvojau gal dėl maisto. Bet naktį negalėjau užmigti, buvo nerimas, pykinimas ir mini panikos ataka. Jaučiu mano testosterono boosteris gerai aktyvina viską tai dėl to ir nerimas kilo. Anksčiau jį metus taip greitai nepasijausdavo .Gerai, kad turėjau Lexo striukėj iš anksčiau. Namie įkaliau fluanxolio tabletką, atrodo geriau biškį.

Taigi,reikės bandyti dalinti fluanxolį per pusę, visgi norėčiau sumažinti kiek galiu. Bet nenoriu apleisti ir boostinimo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Katinas rašė:Hmm, negėriau Fluanxolio nuo pirmadienio ir jau vakar vakare pasidarė negera, galvojau gal dėl maisto. Bet naktį negalėjau užmigti, buvo nerimas, pykinimas ir mini panikos ataka. Jaučiu mano testosterono boosteris gerai aktyvina viską tai dėl to ir nerimas kilo. Anksčiau jį metus taip greitai nepasijausdavo .Gerai, kad turėjau Lexo striukėj iš anksčiau. Namie įkaliau fluanxolio tabletką, atrodo geriau biškį.

Taigi,reikės bandyti dalinti fluanxolį per pusę, visgi norėčiau sumažinti kiek galiu. Bet nenoriu apleisti ir boostinimo.

Tribulus vartoti ar ka nors panasaus? :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Hmm, negėriau Fluanxolio nuo pirmadienio ir jau vakar vakare pasidarė negera, galvojau gal dėl maisto. Bet naktį negalėjau užmigti, buvo nerimas, pykinimas ir mini panikos ataka. Jaučiu mano testosterono boosteris gerai aktyvina viską tai dėl to ir nerimas kilo. Anksčiau jį metus taip greitai nepasijausdavo .Gerai, kad turėjau Lexo striukėj iš anksčiau. Namie įkaliau fluanxolio tabletką, atrodo geriau biškį.

Nu zinok, as esu geres daug boosteriu, jie nieko neturetu uzaktyvint. Maciau tavo boosterio sudeti, tai visos tos pacios zoleles, kurios eina i visus boosterius. Sakyciau butu kofeino papilde ar kitokiu aktyvinanciu, bet ten tik DAA, MP, TR ir tt.
Cia tau tiesiog, nes pergreit metei vaista. Vaista mesti reikia, mazinant, mazinant, is leto, kuo leciau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393894 Jo, DAA, Tribulus, MACA, ZMA, ožragė. Galbūt ir per staigiai. Dabar vėl viskas tvarkoje, bandysiu tablečių kulinarija užsiimt :D