Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
malonas rašė:Geriu, nes kitaip nemiegu. :( Bet ir šiaip bijau šizinių simptomų, tai gal ir gerai, kad psichiatras nenutraukė jo.
jo pats nenutrauk be psichiatro zinios jeiziso simptomai paumes nieko gero
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#338101 Malonas, maitiniesi gal pagal paleo mitybos buda? Sis budas sveikas ne tik figurai, sveikatai, bet ir depresininkams. As jau etus laiko geriu olanzapine, bet svoris atsistate iki normalaus (sveriau katostrofiskai mazai) ir neauga, nes kaip minejo malonas, svoris auga nuo kemsamu angliavandeniu (duona, bulka, bandeles, picos, koldunai, makaronai, saldumynai, saldus gerimai, cukrus, bulves, kruopos, vaisiu gausa) Valgant baltymus, gerus riebalus ir angliavandenius gaunant is darzoviu ir riboto kiekio vaisiu - svoris neauga. Keista skaityti, kai zmones sako, kad man vaistas svori augina. O kai paklausi kaip maitinasi, atsakymas - valgau viska ir daug, ypac saldumynus ir bandeles. Tai cia ir be vaistu issipusti galima nuo tokios mitybos.
Man mazina olanzapine nuo 2.5mg. iki 1.25. Ziuresiu, ar negris bliovimas ir apatija ir nieko nenorejimas. Nors ir dabar mainosi nuotaikos. Tai pasaulis sviesus atrodo, tai jau vel "tingiu".
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#338130 VVika, paleo man netinka, nes nevalgau mėsos. Maitinuosi pagal ketogeninės dietos taisykles. Tiksliau, maitinausi. Dabar niekaip nebeišeina, kažkaip sutriko valia, kai svoris nukrito. Atrodo, kad nebėra prasmės tokiai griežtai dietai, kai jau beveik normaliai atrodau. Tai dabar nuo rudens vis pasilaikau dietos kurį laiką, bet vėl parklumpu ir suvalgau ko nereikėtų. O tas "suvalgymas" dažniausiai užtrunka kelias dienas. Jau atsiauginau 5 kg, tai ne kažką. Kažkaip nebesusivaldau.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
malonas rašė:VVika, paleo man netinka, nes nevalgau mėsos. Maitinuosi pagal ketogeninės dietos taisykles. Tiksliau, maitinausi. Dabar niekaip nebeišeina, kažkaip sutriko valia, kai svoris nukrito. Atrodo, kad nebėra prasmės tokiai griežtai dietai, kai jau beveik normaliai atrodau. Tai dabar nuo rudens vis pasilaikau dietos kurį laiką, bet vėl parklumpu ir suvalgau ko nereikėtų. O tas "suvalgymas" dažniausiai užtrunka kelias dienas. Jau atsiauginau 5 kg, tai ne kažką. Kažkaip nebesusivaldau.

Is kokio maisto gauni visas amino rugstis, jei mesos nevalgai?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#338148 Iš amino rūgščių papildų. :achtung Bet šiaip mėsos nevalgiau nuo vaikystės, nes ji man šlykšti, ir nenumiriau.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
malonas rašė:Iš amino rūgščių papildų. :achtung Bet šiaip mėsos nevalgiau nuo vaikystės, nes ji man šlykšti, ir nenumiriau.

Supratau:)
Kas mete olanzapine? Ar metete mazindami ar is karto. Nutraukus pilnai jo vartojima, ar jautete kokius negerus pojucius?
Parašė BoutThatLife
VVika rašė:
malonas rašė:Iš amino rūgščių papildų. :achtung Bet šiaip mėsos nevalgiau nuo vaikystės, nes ji man šlykšti, ir nenumiriau.

Supratau:)
Kas mete olanzapine? Ar metete mazindami ar is karto. Nutraukus pilnai jo vartojima, ar jautete kokius negerus pojucius?

Meciau iskarto nieko nebuvo
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#338176 O nuo ko jis tau buvo israsytas?
Man del nerimo. Dabar sumazinau iki 1.25, tai po 4 dienu kimba nerimukas. Bijau, kad nutraukus ji vel nerimas prades dusinti.
Parašė Vyagndas
#338217 [quote="Tipotipas"]Sveiki
As vartoju jau pusantro menesio Zyprexa ir man jinai duoda gera miega, nesinori dazniau valgyt, kaip anksciau, bet dar nepaveike mano ikyriu minciu jinai. Kas vartojate sita vaista ir kokie rezultatai? aciu

Ar po dvieju menesiu jau galima tiketis efekto ikyrioms mintims, ar reikia ilgiau laukt? aciu[/quote]
Sveiki geriu olanzapimun actavis man jis duoda gera miega, nesinori dauk valgyti, pora kartu i diena. Seip vaistas numeris vienas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#338227 siaip olanzapinas turbut greiciausiai suveikiantis neuroleptikas, gali simptomus nuimti net gi sekancia diena, tirpstancios net gi greiciau. Man pilnai sutvarke jovala mintyse, kai pakelem iki 20mg, bet greiciausiai prireike taip daug todel, kad daug rukau.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#338687 As jau 4 dienas nebegeriu olanzapino ir puola mane nerimas. Nezinau, ar cia sutapimas, ar sitaip jauciu olanzapino nutraukima. Teko ikalti Xanax, kad nenumirciau is baimes. Kaip nervuoja toks nestabilumas, kai viena diena visai neblogai, kita - visai gerai, o jau trecia - drasko nerimas ir gyventi nesinori.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#342378 Vel padidinau olanzapina,sia savaite kazkokie visi klientai prie visko priekabiaujantys ir aisku apetitas vel zveriskas.Gyd rekomendavo daugiau darzoviu valgyti,nes ir taip jau virs 6kg priaugau,o man taip bandeliu norisi, blyn
Kaip jus kovojat su pastoviu noru valgyt?
Parašė Rytis
#343437 Geriau sita vaista siek tiek ilgiau nei menesi ir priaugau virs 8kg nors visa gyvenima buvau per kudas ... Gal kas nutrauket si vaista ir bandet mesti svori ? Kaip sekesi ?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#343441 Kai pradėjau gert olanzapiną, staigiai per 1,5 mėn. nuo 63 užšokau iki 78. Paskui su ketogeninės mitybos principais per metus numečiau iki 68. Tada apsileidau ir vėl ataugau kelis kg. Šiuo metu laikaus keliais kg aukščiau BMI, svoris šokinėja, nes nebepavyksta susitvarkyti mitybos. Tačiau iki 78 nebeataugu, kas yra labai gerai.

Manau, net ir geriant olanzapiną svorį įmanoma reguliuoti. Tie, kas gerdami olanzapiną viršija 100 kg yra patys kalti, vaistas čia niekuo dėtas, jis užmeta svorio, bet ne šitiek.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#343445 jo, reik susigriebt ir reguliuot mityba :?
jau naudoju cromo papildus, kad galeciau pro bandeliu skyriu ramiau praeiti, dar kazkaip pasivaiksciojimu distancija pailginti
geda pries save pacia
manau, kad mano skrandis issipute, nes maisto kieki didesni vartojau, nevisad sotumo jausmas buna
pradzioj bandysiu daugiau vandens, arbatu gerti, tarp valgymu pomidora koki sugriauzti, vakare kefyras
nuo rudens planuose baseine plaukiojimas, noreciau eiti i kluba sportuoti kur ir sporto ir mitybos programa sudaro, na, jei baseinas neduos rezultatu
pradzioj sustabdyt svorio augima, stabilizuot suvartojamo maisto kieki
jei pavyks iskrovos diena savaiteje (butu tiesiog super)
na, kaip ir susistaciau artimiausiam pusmeciui plana
Olanzapina dar kokius 3 men. tikrai vartosiu, o veliau ziuresiu kaip, tikiuosi nebereiks
Gal tada ir kokios dietos pasilaikysiu