- 2021 05 15, 21:47
Nežinau ką daro šundaktariai, bet privatūs irgi stebuklų nedaro. Vistiek vaistai tai tie patys. Dažniausiai privatūs daktarai jeigu pamato kad nesugeba niekaip pritaikyt gydymo, tai jų labai paprastas elgesys - pasiūlyt gražiai kitur eit gydytis. Bando rast kažkokių priežasčių durnų, kad gražiai tave paliktų ant ledo ir nereikėtų jiems gadintis savo kompetencijos ir vardo. Esmė - jeigu tau nelabai jokie vaistai padeda, tai privatūs daktarai irgi nepadės. Jie taipogi tiesiog spėlios ir kaitalios vaistus, lygiai taippat kaip ir šundaktariai. Aš kartais mąstau jau geriau eit pas paprastus ir tiesiog sakyt "va man tie vaistai padėjo, tie nepadėjo. prašom rašykit man šitus ir viso gero". Pats pradedi daugiau gaudytis vaistuose ir kas tau tinka ar netinka. Plius poliklinikoj matyt kompensuoja, tai ir pinigų sutaupai.
Jei nori kažkokių stebuklų, tai galbūt psichologai ir padeda ar psichoterapija. Psichiatrų privačių turėjau 4. Jeigu sunku ir nerandamas vaistas - arba pats ieškaisi naujų arba jie patys pamažu tave bando palikt ant ledo visokiais būdais. Tokia mano patirtis. Susirandi kitą, po kiek laiko vėl ta pati istorija. Nebėra net reikalo keist tuos psichiatrus nes jie +- visi tą patį š mala. Jiems jų vardas svarbiau beje, nei tavo savijauta, nenori gadintis vardo. O psichoterapija jei tau padėtų tai gal ir gerų yra, kiek teko bandyt man pokalbiai ir terapija netinka dėl įtampos ir negalėjimo susikaupt.
Jei nori kažkokių stebuklų, tai galbūt psichologai ir padeda ar psichoterapija. Psichiatrų privačių turėjau 4. Jeigu sunku ir nerandamas vaistas - arba pats ieškaisi naujų arba jie patys pamažu tave bando palikt ant ledo visokiais būdais. Tokia mano patirtis. Susirandi kitą, po kiek laiko vėl ta pati istorija. Nebėra net reikalo keist tuos psichiatrus nes jie +- visi tą patį š mala. Jiems jų vardas svarbiau beje, nei tavo savijauta, nenori gadintis vardo. O psichoterapija jei tau padėtų tai gal ir gerų yra, kiek teko bandyt man pokalbiai ir terapija netinka dėl įtampos ir negalėjimo susikaupt.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg