Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#344538 Gryztu prie zyprexos nes haliucinacijos padaznejo vel, o jis vienintelis neuroleptikas kuris man padeda be visokiu kaustymu ir kitokiu salutiniu kaip kiti. Tik tas apetitas nezmoniskas anakart apie 30 kg priaugau, bet sykart tiek neleisiu sau nes visas svoris liko metus zyprexa iki siol, o meciau pries kazkur 7 menesius
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Phurriz rašė:Gryztu prie zyprexos nes haliucinacijos padaznejo vel, o jis vienintelis neuroleptikas kuris man padeda be visokiu kaustymu ir kitokiu salutiniu kaip kiti. Tik tas apetitas nezmoniskas anakart apie 30 kg priaugau, bet sykart tiek neleisiu sau nes visas svoris liko metus zyprexa iki siol, o meciau pries kazkur 7 menesius

Per 3 dienas +2 kg vel
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#345007 Pabandyk skaičiuoti kalorijas. Tam labai tinka MyFitnesPal. Aš geriu olanzapiną, bet esu KMI ribose. Taip, olanzapinas didina apetitą ir skatina organizmą labiau kaupti riebalus, bet galiausiai viskas vis tiek priklauso nuo to, kiek suvalgai ir kiek judi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
malonas rašė:Pabandyk skaičiuoti kalorijas. Tam labai tinka MyFitnesPal. Aš geriu olanzapiną, bet esu KMI ribose. Taip, olanzapinas didina apetitą ir skatina organizmą labiau kaupti riebalus, bet galiausiai viskas vis tiek priklauso nuo to, kiek suvalgai ir kiek judi.

As irgi noreciau, kad taip butu, bet tiesa ta, jog kad ir kiek kaloriju (ne)valgyciau ir judeciau, svoris tik kilo. Nezinau per kiek laiko, bet su zyprexu priaugau 35kg, taciau svarbu ir tai, jog didele laiko dali buvau ant 20mg, pagrinde del to, jog tabakas stipriai greitina zyprexo metabolizma. Pakeite daktarai i 600mg quetiapina, per pusmeti nukrito 30kg, be jokio sporto ar dietu. Taip, yra zmoniu, kuriu svoris nelabai kyla ir nuo zyprexo, bet tokiu procentas nedidelis. Kokiais mechanizmais nezinau, taciau olanzapinas visiskai isdarko organizmo metabolines funkcijas, ypac kas siejasi su cukrumi ir insulinu, o is tikruju gaila, kad taip yra, nes tai vienas efektyviausiu vaistu ir tikrai daug kam padeda.

Kam geriau sekasi su anglu kalba, cia, manau, verta paskaityt:

http://thelastpsychiatrist.com/2010/10/zyprexa_and_fat.html
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
malonas rašė:Pabandyk skaičiuoti kalorijas. Tam labai tinka MyFitnesPal. Aš geriu olanzapiną, bet esu KMI ribose. Taip, olanzapinas didina apetitą ir skatina organizmą labiau kaupti riebalus, bet galiausiai viskas vis tiek priklauso nuo to, kiek suvalgai ir kiek judi.

Nesamones rasai
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:

As irgi noreciau, kad taip butu, bet tiesa ta, jog kad ir kiek kaloriju (ne)valgyciau ir judeciau, svoris tik kilo. Nezinau per kiek laiko, bet su zyprexu priaugau 35kg, taciau svarbu ir tai, jog didele laiko dali buvau ant 20mg, pagrinde del to, jog tabakas stipriai greitina zyprexo metabolizma. Pakeite daktarai i 600mg quetiapina, per pusmeti nukrito 30kg, be jokio sporto ar dietu. Taip, yra zmoniu, kuriu svoris nelabai kyla ir nuo zyprexo, bet tokiu procentas nedidelis. Kokiais mechanizmais nezinau, taciau olanzapinas visiskai isdarko organizmo metabolines funkcijas, ypac kas siejasi su cukrumi ir insulinu, o is tikruju gaila, kad taip yra, nes tai vienas efektyviausiu vaistu ir tikrai daug kam padeda.

Kam geriau sekasi su anglu kalba, cia, manau, verta paskaityt:

http://thelastpsychiatrist.com/2010/10/zyprexa_and_fat.html

As ir 20 geriu. Jau 7 kg per pora sav priaugo. Geras straipsnis tas angliskas. Is visu neuroleptiku vienareiskiai geriausias.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#345080 Svoris iš oro nepriaugs net ir geriant olanzapiną. Vis tiek viskas susieina į kalorijas. Reikia žiūrėti mitybą. Pavyzdys: jei iki olanzapino nepriaugdavau svorio su 2000 ir daugiau kcal per dieną visai nesportuodama, tai dabar stengiuosi vartoti iki 1500 ir dar sportuoju. Rezultatai akivaizdūs. Taip pat kaip ir jūs pradėjusi vartoti olanzapiną staigiai priaugau daug svorio (15 kg per 1,5 mėn.), tačiau laikui susiėmiau, numečiau 10 kg ir dabar labai griežtai stebiu mitybą.

Tiesa, trūksta valios svorį susimažinti dar labiau, ko labai norėčiau. Bet tikrai jokio olanzapino dėl to nekaltinu - čia yra vien mano pačios atkaklumo trūkumas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
malonas rašė:Svoris iš oro nepriaugs net ir geriant olanzapiną. Vis tiek viskas susieina į kalorijas. Reikia žiūrėti mitybą. Pavyzdys: jei iki olanzapino nepriaugdavau svorio su 2000 ir daugiau kcal per dieną visai nesportuodama, tai dabar stengiuosi vartoti iki 1500 ir dar sportuoju. Rezultatai akivaizdūs. Taip pat kaip ir jūs pradėjusi vartoti olanzapiną staigiai priaugau daug svorio (15 kg per 1,5 mėn.), tačiau laikui susiėmiau, numečiau 10 kg ir dabar labai griežtai stebiu mitybą.

Tiesa, trūksta valios svorį susimažinti dar labiau, ko labai norėčiau. Bet tikrai jokio olanzapino dėl to nekaltinu - čia yra vien mano pačios atkaklumo trūkumas.

Saunu, kad pavyko atsikratyti tiek svorio, ypac vartojant olanzapina. Gal galeciau paklausti, kiek vartojai angliavandeniu ir koks maistas buvo pagrindinis angliavandeniu saltinis?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
malonas rašė:Svoris iš oro nepriaugs net ir geriant olanzapiną. Vis tiek viskas susieina į kalorijas. Reikia žiūrėti mitybą. Pavyzdys: jei iki olanzapino nepriaugdavau svorio su 2000 ir daugiau kcal per dieną visai nesportuodama, tai dabar stengiuosi vartoti iki 1500 ir dar sportuoju. Rezultatai akivaizdūs. Taip pat kaip ir jūs pradėjusi vartoti olanzapiną staigiai priaugau daug svorio (15 kg per 1,5 mėn.), tačiau laikui susiėmiau, numečiau 10 kg ir dabar labai griežtai stebiu mitybą.

Saunu, kad pavyko atsikratyti tiek svorio, ypac vartojant olanzapina. Gal galeciau paklausti, kiek vartojai angliavandeniu ir koks maistas buvo pagrindinis angliavandeniu saltinis?

Riebalai augina svori. Ne angliavandeniai. Aisku as sportuoju dar belekiek fitnesa varau steroidus testosterona anavara ir tren e .
Vartotojo avataras
Parašė malonas
biggie rašė:Saunu, kad pavyko atsikratyti tiek svorio, ypac vartojant olanzapina. Gal galeciau paklausti, kiek vartojai angliavandeniu ir koks maistas buvo pagrindinis angliavandeniu saltinis?

10 kg atsikračiau laikydamasi ketogeninės dietos, t.y., angliavandenių vartojau iki 25-50 g per dieną, baltymų vidutiniškai, o daugiausiai riebalų. Galiu pasakyti, kad tai geriausia dieta norint numesti daug svorio. Angliavandenių daugiausiai gaudavau iš daržovių (skaidulos nesiskaičiuoja, nes jų nesuvirškini) ir iš kai kurių pieno produktų. Dabar šios dietos nesilaikau, nes ji nelabai tinka sportuojant - labai greitai pavargsta raumenys ir jiems reikia daugiau laiko atsigauti po didesnio krūvio. Pavyzdžiui, būnant ketozėje vos vos pamynus orbitreką ima tiesiog degt raumenys ir nebegali mint toliau. Vartojant angliavandenius sportuoti daug kartų lengviau. Bet jei nesportuoji - ketogeninė dieta yra awesome.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
malonas rašė:
biggie rašė:Saunu, kad pavyko atsikratyti tiek svorio, ypac vartojant olanzapina. Gal galeciau paklausti, kiek vartojai angliavandeniu ir koks maistas buvo pagrindinis angliavandeniu saltinis?

10 kg atsikračiau laikydamasi ketogeninės dietos, t.y., angliavandenių vartojau iki 25-50 g per dieną, baltymų vidutiniškai, o daugiausiai riebalų. Galiu pasakyti, kad tai geriausia dieta norint numesti daug svorio. Angliavandenių daugiausiai gaudavau iš daržovių (skaidulos nesiskaičiuoja, nes jų nesuvirškini) ir iš kai kurių pieno produktų. Dabar šios dietos nesilaikau, nes ji nelabai tinka sportuojant - labai greitai pavargsta raumenys ir jiems reikia daugiau laiko atsigauti po didesnio krūvio. Pavyzdžiui, būnant ketozėje vos vos pamynus orbitreką ima tiesiog degt raumenys ir nebegali mint toliau. Vartojant angliavandenius sportuoti daug kartų lengviau. Bet jei nesportuoji - ketogeninė dieta yra awesome.

Taip klaidini zmones ir nesamones rasai, kad net pikta.. Nors viena samominga sakini parasei, kad reikia angliavandeniu energijai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
malonas rašė:

Taip klaidini zmones ir nesamones rasai, kad net pikta.. Nors viena samominga sakini parasei, kad reikia angliavandeniu energijai

Na siaip ketogenine dieta tikrai tinka svoriui mesti, bet cia taip maitintis logiska tik turint labai dideli antsvori. Be pakankamo angliavandeniu kiekio sportiniai rezultatai tikrai kris, paprasciausiai raumenys nebetures pakankamai glikogeno energijai naudoti ir nebus imanoma pasinaudoti insulino anabolinem savybem suvaryti amino rugstis i raumenis ir stimuliuoti proteino sinteze.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Na siaip ketogenine dieta tikrai tinka svoriui mesti, bet cia taip maitintis logiska tik turint labai dideli antsvori. Be pakankamo angliavandeniu kiekio sportiniai rezultatai tikrai kris, paprasciausiai raumenys nebetures pakankamai glikogeno energijai naudoti ir nebus imanoma pasinaudoti insulino anabolinem savybem suvaryti amino rugstis i raumenis ir stimuliuoti proteino sinteze.

Netinka
Parašė laikas11
#345391 Sveiki, o ar zinote kas nors ar nieko tokio jei zyprexa sumaisiau su energetiniu gerimu velai vakare ? Ar cia nieko tokio ? Nes kazkaip keistai pasijauciau
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#345395 Del energetinio nezinau neturetum nes ten pagrinde kofeinas o kava labai gerai numusa vaisto poveiki o stai su alkoholiu tikrai labai blogai gali but. Vis tiek kadangi energetiniu negeriu negaliu pasakyt tiksliai.