- 2021 09 03, 17:42
O vetas mes vienmetes
su artėjančiu jus
Va va tas nerimas pas sunu irgi buvo beprotiškas ir dar yra aišku.o taip sūnui tas pats paranojos taip pat balsai ir buvo net su vaizdais,kaip Ziauru …o jums dar ir islyke per tiek metu ar su tuo susigyvenote ?ar su metais kiek lengviau?ar galima nors kiek įmanoma su siom ligom gyventi kuo pilnavertiskiau,kad neduoti sūnui išprotėti,ar daug metu geriate vaistus ar buvo remisija jums?o taip laikas bega…o taip svarbiausia remisija,labai tikiu kad ir jus ji pasieks
Mes taip pat to labai laukiam…o mums tik pradžia ar dar daug daug nežinoma viskas,tad jusu visu deka čia tik pradedu suprasti šia liga,kad ir kaip sunku susitaikyti bet…kazkaip sios ligos kabina paauglius daugiausia pastebejau.
Astronautė-Myška rašė:Ramunyte rašė:Ocho ir kaip jums?ar ka jaučiate ,mes geriam po 20mg,o jums kokia liga Astronautė ...?
Na, pirma diena kaip 30mg. Gal kiek daugiau paslopino ir tiek. Labai kažko nejaučiu išskyrus tą durną nerimą...
Mano diagnozė šizoafektinis. depresinis tipas. Daugiausia kankinuosi su paranojom... Būna ir garsinių haliucinacijų. Šiaip labai keitė man diagnozes, jau net nepamenu kiek sykių. Man ne taip ir svarbu ta diagnozė aišku, Svarbu, kad remisiją kažkokią pasiekti. Aš jau nesitikiu pasveikti... Nes sergu nuo paauglystės (į medikus kreipiausi vėliau). O šį rudenį jau sukaks 40 metų man.Laikas kaip koks beprotis bėga...
O vetas mes vienmetes
su artėjančiu jus
Va va tas nerimas pas sunu irgi buvo beprotiškas ir dar yra aišku.o taip sūnui tas pats paranojos taip pat balsai ir buvo net su vaizdais,kaip Ziauru …o jums dar ir islyke per tiek metu ar su tuo susigyvenote ?ar su metais kiek lengviau?ar galima nors kiek įmanoma su siom ligom gyventi kuo pilnavertiskiau,kad neduoti sūnui išprotėti,ar daug metu geriate vaistus ar buvo remisija jums?o taip laikas bega…o taip svarbiausia remisija,labai tikiu kad ir jus ji pasieks
Mes taip pat to labai laukiam…o mums tik pradžia ar dar daug daug nežinoma viskas,tad jusu visu deka čia tik pradedu suprasti šia liga,kad ir kaip sunku susitaikyti bet…kazkaip sios ligos kabina paauglius daugiausia pastebejau.

Laikas kaip koks beprotis bėga...