Moderatorius: signs

Parašė Hausas
#398195 Israse ir man daktare siu vaistu recepta,bet pries perkant dave 10 tableciu dykai,kad paciam paziuret kaip veikia. Tiesa paliko ir mirtazapina vakare gert bet sumazino doze nuo 30 mg iki 15 mg. Nuo rytojaus ryto bandysiu pradet alventa 75 mg xr isgert,gal tiks,nes mirtazapinas nebenuima nerimo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Hausas rašė:Israse ir man daktare siu vaistu recepta,bet pries perkant dave 10 tableciu dykai,kad paciam paziuret kaip veikia. Tiesa paliko ir mirtazapina vakare gert bet sumazino doze nuo 30 mg iki 15 mg. Nuo rytojaus ryto bandysiu pradet alventa 75 mg xr isgert,gal tiks,nes mirtazapinas nebenuima nerimo

man pats geriausias antidepresantu derinys, abu antidepresantai labai tinka vienas kitam is sunkios depresijos busenos
Parašė Vyagndas
#398476 Sveiki kaip ar ketipinor stiprina poveiki nes gai geriu alventa 300mg ir ketipinor 300mg is pradziu kila rankos darbui veliau pasireiskia salutinis ketipinor poveikis slopinimas
Vartotojo avataras
Parašė western
#398491 Sveiki. Pabandziau sito dalyko , taciau dingo apetitas jau po pirmu triju tableciu per tris dienas. Ar tai buna tik pirmom dienom ar tai tesis ilga laika?
Parašė Hausas
western rašė:Sveiki. Pabandziau sito dalyko , taciau dingo apetitas jau po pirmu triju tableciu per tris dienas. Ar tai buna tik pirmom dienom ar tai tesis ilga laika?

Bent jau man tai apetitui itakos neturejo,pirmas kelias dienas taip nemaloniai paskaudedavo galva,bet dabar viskas normaliai jau :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Teko man gydytis ne velanfaxinu, o nuo velanfaxino...

Mesti ji nelengva, bet niekas kitas, bent man, taip neistraukia is depresijos, kaip venlafaxinas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398542 Pas mane beveik visada yra padidejas pulsas, nebent ramybes busenoj bunu, o velanfaxinas bent man sukeldavo pulso padidejima dar daugiau, tai kai geriau velanfaxina israse lorafena, ad ir kitu, kad pulsa sureguliuotu nepadejo, taip su pulsu ir spaudimu vargau pusantru metu, kol kaunas(ne siauliai) nueme velanfaxina :death
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Pas mane beveik visada yra padidejas pulsas, nebent ramybes busenoj bunu, o velanfaxinas bent man sukeldavo pulso padidejima dar daugiau, tai kai geriau velanfaxina israse lorafena, ad ir kitu, kad pulsa sureguliuotu nepadejo, taip su pulsu ir spaudimu vargau pusantru metu, kol kaunas(ne siauliai) nueme velanfaxina :death

Na taip, venlafaxinas kelia noradrenalino lygi, tai tuo paciu ir spaudima, man ir vyzdziai buna pasiplete
Vartotojo avataras
Parašė western
#398577 Idomus vaistas. Geriau po 1 tablete, ryte, viso 3 dienas. Tiek mazai, taciau issibalansavo viskas. Tikriausiai mano fenomenalus organizmas, blogaja prasme. Jauciaus apdujes, apspanges, sutriko miegas, nuleke apetitas ir prasidejo kazkokie nerimo priepuoliai, kad net kakta slapia buvo.
Paskutini vakara taip blogai buvo, kad isbegau vakare pabegioti. Nubegau 10km, kiek galejau. Po 3 dienu visa tai pamazu issivale, grizau i sena ritma.
Paskaitinejau UK forumus, pasirodo nesu vienintelis. Viena mergina nuo vienos 1/2 tabletes 4 dienas atsigavinejo, sake negali atsistatyti, buvo dar keleta panasiu postu.
Taciau paziurejus pfizerio isduotus receptus per metus, kuriu ten milijonai, akivaizdu, kad tokie kaip as, esam visiska isimtis, todel pabreziu, kad kalbu tik uz save :)
Kaip kadaise pasake Edisonas: As nesusimoviau. As suradau 1000 buvo kurie neveikia.
Nuo Bupropionumo, sitaip tikrai nesijauciau. Nieko panasaus. Tik kad is jo efekto negavau kokio norejau...deja.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:Idomus vaistas. Geriau po 1 tablete, ryte, viso 3 dienas. Tiek mazai, taciau issibalansavo viskas. Tikriausiai mano fenomenalus organizmas, blogaja prasme. Jauciaus apdujes, apspanges, sutriko miegas, nuleke apetitas ir prasidejo kazkokie nerimo priepuoliai, kad net kakta slapia buvo.
Paskutini vakara taip blogai buvo, kad isbegau vakare pabegioti. Nubegau 10km, kiek galejau. Po 3 dienu visa tai pamazu issivale, grizau i sena ritma.
Paskaitinejau UK forumus, pasirodo nesu vienintelis. Viena mergina nuo vienos 1/2 tabletes 4 dienas atsigavinejo, sake negali atsistatyti, buvo dar keleta panasiu postu.
Taciau paziurejus pfizerio isduotus receptus per metus, kuriu ten milijonai, akivaizdu, kad tokie kaip as, esam visiska isimtis, todel pabreziu, kad kalbu tik uz save :)
Kaip kadaise pasake Edisonas: As nesusimoviau. As suradau 1000 buvo kurie neveikia.
Nuo Bupropionumo, sitaip tikrai nesijauciau. Nieko panasaus. Tik kad is jo efekto negavau kokio norejau...deja.

Matyt SSRI tipo antidepresantai tau netiks. Viena, kitokia, opcija butu atomoksetinas, jis NRI, naudojamas daugiau ADHD gydyme, bet kartu tai yra antidepresantas, kaina galbut nemaza jo ir, galima butu, pabandyti nortriptyline, bet jis ne toks selektyvus noradrenalinui, veikia ir papildomus receptorius, daugiausia kurie sukelia salutinius.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
biggie rašė:
Vaiduk rašė:Teko man gydytis ne velanfaxinu, o nuo velanfaxino...

Mesti ji nelengva, bet niekas kitas, bent man, taip neistraukia is depresijos, kaip venlafaxinas.

Sutinku. Viska isbandzius likau prie jo. Geriu 300 mg. Gyvent pradejau. :super