Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#424321 Vis skaitau apie neigalumus.

Zmones raso, kad visai panaikins lengvus neigalumus. Vers visus dirbt. Todel reikia tenkintis tuo, ka turi :ubju
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#424332 Viena karta atmete skunda, paskutini karta prieme skunda ir sumazino procentu kieki.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#424667 Velai atrasau - nebesilankau forume taip daznai.

Na jo, is anksto internetu uzsiregistravau, nuejau, palaukiau kol priims. Paeme dokus, atsakinejau i klausimus ir isejau. Vakare (gal po 3 ar 4 val po vizito) ziuriu jau nustatyta 50% :D

esme, kad mano gydytoja aplaidziai parase siuntima. parasytas adresas, kur gyvenau pries 3 metus. ir dar visokiu niuansu.

Na, su 50% gaunu 206 eur, tai mazokai.

Skunda dar tik rasysiu. Noriu susirinkti israsus is ligoniniu, epikrizes ir pns, nes gydytoja net ju nepridejo. O kaip skaiciau nustatymo akta, parasyta kad bipolinis yra sunkus funkcinis sutrikimas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Aldona Julita rašė:Čia pries kiek metu buvo?

Pries pusmeti. Nedarbinguma padare iki pensijos, kai anksciau darydavo kas du metus. Apskundziau sprendima del savo bukles ir sumazino procentu kieki.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#424858 Man tik 50%, bet pateiksiu skunda kad persvarstytu. Gyd siuntime informacijos ar israsu visai nenurode, tai nustate is lempos :D

Pasirasiau skunda, beliko gauti tik israsus is sveikatos istorijos. Epikrizes ir pns. Ryt noreciau priduoti jau, jei ne, tai antradieni.

O kiek gaunate ismokos? Pas mane su 50% 210 eur
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424863 signs, na tikiuosi tau geriau seksis su skundu nei man. Aš tada irgi skundą rašiau kai buvo nustatyta 50%. Bet atmetė... Bet tada buvo nustatę metams ar dviems, jau nepamenu...
Aš gaunu 266 € (40% darbingumas). Nekažką.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#424865 Žmonės, aš gaunu 161 ir 32 vienišumo išmoka. Man giminės padeda. 55% darbinga. O kažkada buvau ir 40 darbinga. Butina staza turiu. Dar dabar is uzt gaunu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424910 Na aš irgi savęs neišlaikau. :redface Galvoju gal pavyks rasti darbo bent porai val. :bloga
O tu ne Vilnietė, ane? Nes Vilniuje yra agentūra, kuri padeda žmonėms su negalia įsidarbinti. https://sopa.lt/
Pati galvoju čia kreiptis. :?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#425096 Apskundžiau :) Jau buvo praėję daugiau nei 30 dienų nuo nedarbingumo lygio nustatymo... Tačiau susiskambinau ir kažkaip patekau į sprendimų kontrolės skyrių ir man leido pateikti skundą :D