- 2022 12 04, 09:46
Super, tikėsimės nuspręs tavo naudai.
O jei ne, tai galima vėl apskųsti?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
signs rašė:Aš net nežinau... Gal ir galima... Bet labai abejoju. Dabar sprendimą svarsto ne teritorinis skyrius, o sprendimų kontrolės tarnyba vilniuje.
Įdomu kiek dabar bus % jei prieš tai 50%
Gal sventines nuotaikos iseis man i nauda
Aldona Julita rašė:Spartan, tai kad nera vienareikšmio recepto. Aš pirmą kartą susirgau 2008 metais, nedarbinguma paskyre 2012. Dabar perziurėjo ir padidino procentus. Be reikalo galima sakyti vargau. Tik tiek, kad psd nereikia moketi. O tuos 160 eurų gauciau is savivaldybes.Sakykit už ką ir kaip duoda iš savivaldybės 160 € ? Ar kiekvieną mėnesį ?
. Dar gaunu vieniso asmens ismoka 32 eurus. Man atrodo dar pensininkams savivaldybe primoka, kad butu pajamos kiekvienam seimos nariui 161, jei pensijos mazos. Kiekviena menesi moka. Jei mazos pajamos kreipkites i savivaldybe, socialini skyriu. Ir produktai kiekviena menesi priklauso
maingirdas rašė:Aldona Julita rašė:Spartan, tai kad nera vienareikšmio recepto. Aš pirmą kartą susirgau 2008 metais, nedarbinguma paskyre 2012. Dabar perziurėjo ir padidino procentus. Be reikalo galima sakyti vargau. Tik tiek, kad psd nereikia moketi. O tuos 160 eurų gauciau is savivaldybes.Sakykit už ką ir kaip duoda iš savivaldybės 160 € ? Ar kiekvieną mėnesį ?
signs rašė:Kazkada anksciau rasiau rasiau atsakymus sitoje temoje, bet pasidaviau nes ismete error (negalima telefono smiley rasyti...).
Pries naujus metus po skundo nagrinejimo nustate 30% darbinguma. Pries tai buvo 50%. Ismoka pasikeite nuo 207 iki 357 eur, be vieniso asmens ismokos