Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#425150 Aš net nežinau... Gal ir galima... Bet labai abejoju. Dabar sprendimą svarsto ne teritorinis skyrius, o sprendimų kontrolės tarnyba vilniuje.

Įdomu kiek dabar bus % jei prieš tai 50% :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425153 Debilai, man nuo 50 pakele iki 70, rasysiu skunda :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Aš net nežinau... Gal ir galima... Bet labai abejoju. Dabar sprendimą svarsto ne teritorinis skyrius, o sprendimų kontrolės tarnyba vilniuje.

Įdomu kiek dabar bus % jei prieš tai 50% :D

Man butent ta kontroles tarnyba ir sumazino. Buvo 50, numuse iki 35. Galima dar ir kontroles tarnyba apskust (kiek zinau), ten jau prasideda gincu komisija ar kazkas panasaus. Jei nustato iki pensijos tai gal ir verta tuos skundus varyt.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#425571 Hmm, tavo nedarbingumas 50 ar 65%? Jooo galima, tik reikia į terminus pažiūrėti - iki kada galima priduoti skunda.

As gruodžio pradžioj pridaviau skunda į sprendimų kontrolę. Buvo pasibaigęs terminas, bet pasiskambinau ir leido tada dar atsiųsti.

Internete matau, kad vertinimas vis dar vyksta. O pazymeta, kad pabaiga sausio 2d. Tai laukiu :D Gal sventines nuotaikos iseis man i nauda :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425572 Signs, o kur tu internete matai? Ar internetu ir pildei skunda, nes as buvau nuvaziavus i ndnt...
Vartotojo avataras
Parašė signs
#425574 ndnt.lt - isankstine registracija - el valdzios vartai - paskui virsuje meniu yra. ir ten registracija, vertinimu istorija ir va, ten galima ziureti viska.

As nuskenaves nusiunciau i ju el. pasta. As nebevaikstau po istaigas, nes viska nuotoliniu budu galima sutvarkyti
Parašė Spartan
#425586 Kas gali paaiskinti kaip greitai susitvarkyti nedarbinguma?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#425590 Spartan, tai kad nera vienareikšmio recepto. Aš pirmą kartą susirgau 2008 metais, nedarbinguma paskyre 2012. Dabar perziurėjo ir padidino procentus. Be reikalo galima sakyti vargau. Tik tiek, kad psd nereikia moketi. O tuos 160 eurų gauciau is savivaldybes.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Aldona Julita rašė:Spartan, tai kad nera vienareikšmio recepto. Aš pirmą kartą susirgau 2008 metais, nedarbinguma paskyre 2012. Dabar perziurėjo ir padidino procentus. Be reikalo galima sakyti vargau. Tik tiek, kad psd nereikia moketi. O tuos 160 eurų gauciau is savivaldybes.
Sakykit už ką ir kaip duoda iš savivaldybės 160 € ? Ar kiekvieną mėnesį ?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#425595 Iš savivaldybes duoda 161 eura jei esi bedarbis ir stovi uzt ir jei negauni iš sodros pajamu. Taip pat duoda neigaliems, kurie neturi minimalaus stazo. As turiu būtinaji staza ir turiu neigaluma, tai sodra man priskaiciavo irgi 161. :( . Dar gaunu vieniso asmens ismoka 32 eurus. Man atrodo dar pensininkams savivaldybe primoka, kad butu pajamos kiekvienam seimos nariui 161, jei pensijos mazos. Kiekviena menesi moka. Jei mazos pajamos kreipkites i savivaldybe, socialini skyriu. Ir produktai kiekviena menesi priklauso :da
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maingirdas rašė:
Aldona Julita rašė:Spartan, tai kad nera vienareikšmio recepto. Aš pirmą kartą susirgau 2008 metais, nedarbinguma paskyre 2012. Dabar perziurėjo ir padidino procentus. Be reikalo galima sakyti vargau. Tik tiek, kad psd nereikia moketi. O tuos 160 eurų gauciau is savivaldybes.
Sakykit už ką ir kaip duoda iš savivaldybės 160 € ? Ar kiekvieną mėnesį ?

Is pradziu duoda apie 200, poto kas kelis menesius mazeja iki 160. Tereikia buti uzsiregistravus UZT.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#425796 Kazkada anksciau rasiau rasiau atsakymus sitoje temoje, bet pasidaviau nes ismete error (negalima telefono smiley rasyti...).

Pries naujus metus po skundo nagrinejimo nustate 30% darbinguma. Pries tai buvo 50%. Ismoka pasikeite nuo 207 iki 357 eur, be vieniso asmens ismokos :)
ParašėSerpentskin
signs rašė:Kazkada anksciau rasiau rasiau atsakymus sitoje temoje, bet pasidaviau nes ismete error (negalima telefono smiley rasyti...).

Pries naujus metus po skundo nagrinejimo nustate 30% darbinguma. Pries tai buvo 50%. Ismoka pasikeite nuo 207 iki 357 eur, be vieniso asmens ismokos :)

Su kokia diagnoze?