Hey rašė:Taip
Gal nematytu LT iraso... Manau UK geriau gydytis negu LT, bet su tuom ligoninem irgi kiek teko lankytis tai jeigu jau visiska sikna tada varai, bent jau mano nuomone. Kiekvieno patirtys skirtingos. Draugas vare tai patenkintas viskuom.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Hey rašė:Taip
Jasmine rašė:Sveiki, sesers gydytoja parase sesers gydymo istorija. Vienu metu buvo skirtas vaistas nuo sizofrenijos, kurio pavadinimo neiskaitau - lygtai Solsamas ar Folsamas - doze iki 600 mgper para. Gal tai generinis pavadinimas? Gal kasnors zino panasu vaista t.y. kas tai galetu buti? (Ikelciau nuotrauka israso, bet nemoku ikelti paveiksleliu)
biggie rašė:Jasmine rašė:Sveiki, sesers gydytoja parase sesers gydymo istorija. Vienu metu buvo skirtas vaistas nuo sizofrenijos, kurio pavadinimo neiskaitau - lygtai Solsamas ar Folsamas - doze iki 600 mgper para. Gal tai generinis pavadinimas? Gal kasnors zino panasu vaista t.y. kas tai galetu buti? (Ikelciau nuotrauka israso, bet nemoku ikelti paveiksleliu)
Gal Solianas? Jis antipsichotikas, teko ir man ji gerti 600mg.
Zaza rašė:Sveiki, nebegeriu apiprizolio visiškai jau 5 savaitės, mažinau iki minimalios dozės 4-5 mėnesius iki metimo. Ar gali prasidėt toks nutraukimo šalutinis kaip visiškas fizinis išsekimas, galvos svaigimas, atsirasti tokia kaip "alpimo" būsena. Vos galiu paeit. Bet jau 5 savaitės praėjo... Ar gali taip būt?
Man yra buvę panašiai kai paroksetiną nutraukiau, bet po 1,5 savaitės atsirado galvos svaigimas.
Blyn tie vaistai, tai.. pradėt sunku, juos gert dar sunkiau, o nutraukt net nežinau ar iš vis įmanoma..