- 2018 01 13, 14:26
Aš taip pat nuo ketipinoro ėmiau valgyti naktimis (niekada gyvenime, NIEKADA neturėdavau naktipiečių, nors, būdavo, sėdžiu iki vėlumos). Galiu atsikelti vidury nakties, prisikimšt burną maisto kaip koks graužikas ir toliau į guolį grįžti. Gydytojų patarimai "prisilaikyti" tai juokingai skamba.
maumau15 rašė:pries metus nuo ketipinor naktimis nevalgydavaunuo raminanciu dideja apetitas pvz clonezepam?
Aš taip pat nuo ketipinoro ėmiau valgyti naktimis (niekada gyvenime, NIEKADA neturėdavau naktipiečių, nors, būdavo, sėdžiu iki vėlumos). Galiu atsikelti vidury nakties, prisikimšt burną maisto kaip koks graužikas ir toliau į guolį grįžti. Gydytojų patarimai "prisilaikyti" tai juokingai skamba.

nuo raminanciu dideja apetitas pvz clonezepam?

Kaip žiurkėnas koks. Ligoninėj tai iš manęs vos ne žvengdavo seselės, kad puse nakties spintelė pradaryta ir viskas po truputį keliaudavo į skrandį. Dabar jau mažiau alkis kankina, bet aš jau nepamenu kiek metų geriu quetiapiną (su nedidelėm pertraukom).

manau, kad nuo vaistu, nes man panasiai, atsikeli ryta azkoks tuscia galva ir siap viska pamirstu, susikaupti sunku ir t.t.

ad ziauriai nepatinka salutiniai