Moderatorius: signs

Parašė žodis
maumau15 rašė:pries metus nuo ketipinor naktimis nevalgydavau :bloga nuo raminanciu dideja apetitas pvz clonezepam?

Aš taip pat nuo ketipinoro ėmiau valgyti naktimis (niekada gyvenime, NIEKADA neturėdavau naktipiečių, nors, būdavo, sėdžiu iki vėlumos). Galiu atsikelti vidury nakties, prisikimšt burną maisto kaip koks graužikas ir toliau į guolį grįžti. Gydytojų patarimai "prisilaikyti" tai juokingai skamba.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#392034 žodis, aš taip pat. :D Kaip žiurkėnas koks. Ligoninėj tai iš manęs vos ne žvengdavo seselės, kad puse nakties spintelė pradaryta ir viskas po truputį keliaudavo į skrandį. Dabar jau mažiau alkis kankina, bet aš jau nepamenu kiek metų geriu quetiapiną (su nedidelėm pertraukom).
Parašė žodis
#392048 Ketipinoras stiprus vaistas. Žinau, kad veltui čia bambėsiu, bet... Galima pasiskaityt internete, kas laukia jį ilgai vartojant. Man truputį keista, kad dabar nuo visų simptomų skiriamas ketipinoras, kad ir mažom dozėm. Ar tai būtų nemiga, ar depresija, ar nerimas... Kai mano buvęs psichoterapeutas išgirdo, kad man jį skyrė, net žandikaulis jam atvipo. Sako - oi, išprotėjo. Taigi mažina kraujospūdį, oi, ne ne, neturi nei kliedesių, nei haliucinacijų, turi dirbti su psichoterapija, čia dabar kas. Na ir taip toliau, ir panašiai.

Jei tik įmanoma, kažkaip ištverti be jo. Jei nėra kliedesių, haliucinacijų... Kažkaip be jo. Aš bandau. Vaisto vartojimo minusai ilgainiui man nusvėrė pliusus. Augantis svoris, motyvacijos smukimas, jokio sekso, tik šokoladukai. Taip, dingsta dalis asmenybės, ji tiesiog užslopinama, negalvoji apie praeitį, apie ateitį... Kemši ir miegi. Per pirmus kelis mėnesius man visai tiko ir patiko ketipinoras, buvau pavargusi nuo nuolatinio nerimo ir mąstymo. Vėliau jis turbūt "įėjo" į organizmą pilnai, ėmė veikti pilnu pajėgumu, ir tiesiog slopino, slopino, slopino.

Nulipt nuo ketipinoro LABAI sunku. Kartais atrodo, kad visam laikui sujaukė mano būdravimo ir miego režimą. Anksčiau, net giliausioj depresijoj, neturėjau problemų su miegu.
Parašė žodis
#392049 Tiesa, kai gėriau ketipinorą (50mg nakčiai), be kokių aštuonių puodelių kavos ir apie 15 cigarečių per dieną aš neišsibudindavau. Gal dėl žemo spaudimo.

Tuo metu gulėjau ligoninėj. Gydytoja ėmė barti už tai, kad taip žaloju organizmą kava ir cigaretėm. Maždaug, reikia eiti sportuoti. Bet tai pasportuok tu man tą ketipinorą gerdamas...
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392050 Man ketipinoras jau 25mg buvo žudikas. Bet yra ir kam tinka, kaip mano draugei. Kaip ir su visais vaistais jaučiu, vieniem tinka, kitiem ne.
Parašė žodis
#392051 Aš turiu pasidėjus ketipinoro ekstra atvejams. Jei man visai šakės, išgeriu nakčiai. Užmuša viską, kitą dieną atsikeli tuščias, ir tiek.

Čia tarp mūsų kalbant - ar galėjo mane ketipinoras atbukint? Nes niekuo nesidomiu. Ir viską, apie ką kažkada turėjau bent šiokį tokį išmanymą, pamiršau. Psichiatrė sakytų, čia nuo ligos. Aha.
Parašė Mersas
žodis rašė:Aš turiu pasidėjus ketipinoro ekstra atvejams. Jei man visai šakės, išgeriu nakčiai. Užmuša viską, kitą dieną atsikeli tuščias, ir tiek.

Čia tarp mūsų kalbant - ar galėjo mane ketipinoras atbukint? Nes niekuo nesidomiu. Ir viską, apie ką kažkada turėjau bent šiokį tokį išmanymą, pamiršau. Psichiatrė sakytų, čia nuo ligos. Aha.

:))) manau, kad nuo vaistu, nes man panasiai, atsikeli ryta azkoks tuscia galva ir siap viska pamirstu, susikaupti sunku ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
žodis rašė:Ketipinoras stiprus vaistas. Žinau, kad veltui čia bambėsiu, bet... Galima pasiskaityt internete, kas laukia jį ilgai vartojant. Man truputį keista, kad dabar nuo visų simptomų skiriamas ketipinoras, kad ir mažom dozėm. Ar tai būtų nemiga, ar depresija, ar nerimas... Kai mano buvęs psichoterapeutas išgirdo, kad man jį skyrė, net žandikaulis jam atvipo. Sako - oi, išprotėjo. Taigi mažina kraujospūdį, oi, ne ne, neturi nei kliedesių, nei haliucinacijų, turi dirbti su psichoterapija, čia dabar kas. Na ir taip toliau, ir panašiai.

Jei tik įmanoma, kažkaip ištverti be jo. Jei nėra kliedesių, haliucinacijų... Kažkaip be jo. Aš bandau. Vaisto vartojimo minusai ilgainiui man nusvėrė pliusus. Augantis svoris, motyvacijos smukimas, jokio sekso, tik šokoladukai. Taip, dingsta dalis asmenybės, ji tiesiog užslopinama, negalvoji apie praeitį, apie ateitį... Kemši ir miegi. Per pirmus kelis mėnesius man visai tiko ir patiko ketipinoras, buvau pavargusi nuo nuolatinio nerimo ir mąstymo. Vėliau jis turbūt "įėjo" į organizmą pilnai, ėmė veikti pilnu pajėgumu, ir tiesiog slopino, slopino, slopino.

Nulipt nuo ketipinoro LABAI sunku. Kartais atrodo, kad visam laikui sujaukė mano būdravimo ir miego režimą. Anksčiau, net giliausioj depresijoj, neturėjau problemų su miegu.

Sveiki, as kitokia patirti turejau su siuo vaistu. Geriau 800 mg nakciai, jokio poveikio nedave, nei migde, nei slopino. Pageriau kuri laika po 800 mg ir nutraukiau, nusitrauke super lengvai, nieko nejauciau blogo. Visiem vaistai veikia skirtingai !
Parašėazuolas
#393083 Geriau ir as si vaista pamazu didinau iki 400mg, tai nuo pat vartojimo pradzios buvo salutinis-nieztedavo koju raumenys,nzn ar kam nors dar taip buvo, bet turejau nutraukt.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#393104 Gal per staigiai dozę užkėlėt? Man yra buvę nuo šito šalutinis kojų nerimastingumas, bet tik atsigulus, buvo sunku užmigt, nes norėdavosi judinti kojas, bet po to gal kad prie prailginto veikimo perėjau ar ko, bet dabar tfu tfu tfu nebėra. (geriu 600mg)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
KunigaikštisMyškinas rašė:Gal per staigiai dozę užkėlėt? Man yra buvę nuo šito šalutinis kojų nerimastingumas, bet tik atsigulus, buvo sunku užmigt, nes norėdavosi judinti kojas, bet po to gal kad prie prailginto veikimo perėjau ar ko, bet dabar tfu tfu tfu nebėra. (geriu 600mg)

man tas pats buvo nuo neprailginto quetiapine, 600mg geriau + depakinas labai stipriai koncentracija sukelia, tai 1-2 valandas kaip motoras uzsuktas muistais, nieko nepamiegosi
Parašė žodis
#393558 Turiu ir taip pažemintą kraujospūdį, o ketipinoras dar labiau žemina. Ką daryti? Rytais be daug cigarečių ir kavos negaliu. :(
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393837 Domiuosi ir as siuo vaistu gal nedidele doze kokir 25mg padetu nuo obsesinio kompulsinio su lengva depresucha :achtung ad ziauriai nepatinka salutiniai :bloga tik ar antipsichotiko nebus rimtesni?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Domiuosi ir as siuo vaistu gal nedidele doze kokir 25mg padetu nuo obsesinio kompulsinio su lengva depresucha :achtung ad ziauriai nepatinka salutiniai :bloga tik ar antipsichotiko nebus rimtesni?

antipsichotikai net gi daznai buna labai geras priedas prie antidepresanto, konkreciai tavo pasakytiems simptomams. Is antipsichotiku, quetiapinas gan svelnus yra, keliant doze po 25-50mg I savaite galima nusistatyti kokio veikimo is jo norima ir kai per daug slopina, mazinti