Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:O aš suprantu ąžuolą, man irgi būna, kad dzin svoris, svarbu pasijust normaliau. Laikykis, ąžuole. warm

Jeigu fizine sveikata bus bloga, tai niekad ir psichine nepageres. Jeigu zmogus valgo betka, neprisiziuri svorio, nesportuoja, naudoja ivairius vaistus. Is kur pas jy gera psichine ir fizine sveikata bus ?

Reikia kartu prisizeti visa kuna, o ne gerti tabletes, valgyti beleka ir tiketis pasveikti. Sitaip nesidaro.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#393126 Aš kalbu apie sunkią būklę ligos, kai momentu svoris nueina į antrą planą. Aišku kad geriau sveika siela sveikame kūne, nėr net ko ginčytis. :)
Vartotojo avataras
Parašė Succubus
#395271 Vakar isgeriau mirtazapine puse 15mg tabletes vakare. Tai siandien atsikelus liezuvis baltomis apnasomis apejes. Zinoma, kad mirtazapine issausina burna, ir tada gali pasireiksti visokios bakterijos. Man liezuvis baltomis apnasomis pasidenge. Baltos apnasos gali buti candida (kandidoze) pozymis.

Is vieno forumo radau info kad irgi vienam taip buvo pradejus gerti remeron (mirtazapine), apie candida ir kad tai gali buti susije su depresija: (http://www.dr-bob.org/babble/20091227/msgs/931072.html):
candida itself turned out to be the cause of the depression in the first place. Dealing with it allowed the successful weaning off antidepressants.

Kaip nustatyti candida: Tik is ryto nevalius burnos i stikline vandends paspjaudyti seiliu. Jeigu nuo seiliu eina i apacia tokios baltos apnasos, tai candida pozymis. Nes seiles buna virsuje ilga laika. Ir is tikruju man tos baltos apnasos iskart eme sesti i dugna.
First thing in the morning out of bed, spit into a glass of water. Normal spit should just float on top of the water. Candida spit will develop milky trails sinknig to the bottom of the glass. It will happen anywhere from immediately to a few minutes.

Tai dabar ieskosiu kaip issigydyti nuo candida... Siaip keista, nes dariausi fekaliju tyrima pries savaite, ir rado ten sporu. Israse Fluconazole 3x150mg. Juos sugeriau, turejo kaip ir del to padeti...

Yra dar kam nuo mirtazapine apnese liezuvi baltomis apnasomis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#395301 Nezinau del sito, bet siaip ar dr-bob.org forumas visad veike? Nes galvojau uzlinkes, o ten siaip idomu paskaityt
Vartotojo avataras
Parašė Succubus
#395386 Pageriau keleta dienu mirtazapine 7.5 mg, tai tik isgerus uz 20 min uzimdavo miegas ir ilgai miegodavau. Ryte atsikeles budavau mieguistas, irzlus ir piktas. Drauge tikrai pastebejo. Taip pat padidejo alkio jausmas. Meciau ta mirtazapine, nes miegoti ir taip neblogai miegu, svorio priaugti nenoriu. Taip pat bijau kad paliks drauge del pakitusio elgesio. Metus mirtazapine tie simptomai praejo. Toliau busiu tik su lamictal.
Parašė Hausas
#395796 Geriu ir as sita vaista jau savaite tik ne tokiu pavadinimu,o mirtazapin actavis. Uzmigdo per 10 min,miegu be prabudimo. Pries pradedant vartot buvo visai prastai su miegu,jai pavygdavo numigt 3 val tai jau laimingas budavau. Pasalinio poveikio jokio nejauciu,ryte puikiai jauciuosi
Parašė Levukas
#396358 sveiki as irgi naudoju mirtazapin actavis 15mg.pripazinta misrus nerimas depresija buvo blogas miegas kol buvau kaune kriziu intervencijos centre buvo gerai susireguliavo miegas dar jau bus tuoj menesis kaip naudoju paskutiniu momentu dar vel jauciu pablogejima ismusa karstis silpnumas uzgula ausis nuo to prasideda susijaudinimas nerimas kas bus toliau apetitas svyruojantis sunku skaityt laikrascius juntu isitempima stengiuosiu usiimt kazkokia veikla bet buna sunku gal kas patars savo pojuciais nes suprantu kolkas sunku emociskai pradziai gal tiek dar uzmiegu gerai bet buna kad atsibundu nakcia pora kartu i ryta neuzmiegu atsirado jautrumas staigiam garsui kartais aisku jau konsultuosiuosi su gydytoja ar kreipsiuos vel i kriziu intervencijos centra kaune aleksote kur tikrai puikus kolektyvas gaila negaliu lankyt dienos centro per toli tokioj savijautoj vazinet .tai tiek pradziai.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397785 Išrašė Mirtazapino. Ką reikia žinot ir kokių šalunių poveikių galima tikėtis..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Išrašė Mirtazapino. Ką reikia žinot ir kokių šalunių poveikių galima tikėtis..?

Mano mylimiausias vaistas :heart Jokių šalutinių, tik padidėjusį apetitą. Kokią dozę išrašė ?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397787 30 mg.

Bandau prisiruošti gerti, kažkaip prieš kiekvieną vaistą baisu dėl šalutinių, nors Mirtazapiną vos ne pats išsirinkau... :? :king
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:30 mg.

Bandau prisiruošti gerti, kažkaip prieš kiekvieną vaistą baisu dėl šalutinių, nors Mirtazapiną vos ne pats išsirinkau... :? :king

Užtektų 15 mg pradžiai. Nesuprantu kodėl 30 mg išrašė.

Nebijok, jei bus kažkas blogo, tai nutrauksi.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397799 Gal biggie noris pasidalint kas ir kaip, prieš pradedant vartoti Mirtazapiną..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Gal biggie noris pasidalint kas ir kaip, prieš pradedant vartoti Mirtazapiną..?

Biggie dingęs kažkur, reikės parašyt, kad užsuktų :D
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
SecretOfSteel rašė:Išrašė Mirtazapino. Ką reikia žinot ir kokių šalunių poveikių galima tikėtis..?

Man +7kg per mėnesį ir daugiau nieko. Ilgiau nevartojau.
Parašė Hausas
#397824 Sveiki,geriu mirtazapin actavis 30 mg,apie vaista galiu pasakyt kad jis man puikiai tinka,svorio nepriaugau,pradzioj buvo uzkiles apetitas,bet po poros savaiciu praejo. Pagaliau jauciu kad lipu is duobes,miegu puikiai,ir nuotaika bei gera savijauta yra,kartais buna kad kokioj stresinej situacijoj uzkyla nerimas,bet visada turiu lexotinilio piniginej,tai vien pagalvojus kad turiu vaistu nerimas nuslugsta