Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#426835 Aš geriu paroxetin orion(tokius gaunu savo vaistinėj),o actavis gamintojo man visada būna geri vaistai ir pigesni,šiaip nelabai yra skirtumo,tik gedeon richter kažkokie buvo nelabai geri,neprisimenu kokie.
Parašė Hey
#427043 Sveiki, ar galima vartoti vienu metu sitas kombinacijas, ar neuzsilenksiu? armitriptilyne+sertraline?
arba armitriptilyne+mirtazapine
or armitriptilyne+escitalopram

ar baisus tas seratonin syndrome? ir ar lengva ji pasigaut?

:D ty
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Hey rašė:Sveiki, ar galima vartoti vienu metu sitas kombinacijas, ar neuzsilenksiu? armitriptilyne+sertraline?
arba armitriptilyne+mirtazapine
or armitriptilyne+escitalopram

ar baisus tas seratonin syndrome? ir ar lengva ji pasigaut?

:D ty

Nepasigausi tu jokio SS bet amitriptylinas+mirtazapinas vienintele logiska combo. Escitalopramas ir sertralinas dubliuojasi su amitriptilinu.
Parašė Hey
#427113 supratau, o ar galima vartoti 3 skirtingos rusies ad? noriu pameginti amitriptilyna, fluoxetina, mirtazapina vienu metu. Kazkur maciau kad galima tik 2 ad vienu metu bet ar tikrai?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Hey rašė:supratau, o ar galima vartoti 3 skirtingos rusies ad? noriu pameginti amitriptilyna, fluoxetina, mirtazapina vienu metu. Kazkur maciau kad galima tik 2 ad vienu metu bet ar tikrai?

Fluoxetinas uzkels amitriptilino kieki iki toksisko ir viskas baigsis tuom, kad apsinuodysi. Ne tik ne racionali, bet ir galimai pavojinga kombinacija.
Parašė liudesys
#427585 Paroxetinas + agomelatinas + zolpidemas. Naktinis prakaitavimas daznai, rytinis saltkretis, mieguistumas, nuovargis, kosmarai. Ar gali tai buti vaistu salutiniai?
Parašė Gaika
biggie rašė:
Hey rašė:supratau, o ar galima vartoti 3 skirtingos rusies ad? noriu pameginti amitriptilyna, fluoxetina, mirtazapina vienu metu. Kazkur maciau kad galima tik 2 ad vienu metu bet ar tikrai?

Fluoxetinas uzkels amitriptilino kieki iki toksisko ir viskas baigsis tuom, kad apsinuodysi. Ne tik ne racionali, bet ir galimai pavojinga kombinacija.

O kaip kombinacijos:
mirtazapinas + duloxetinas + paroxetinas arba
mirtazapinas + duloxetinas + escitaloprmas.

Neketinu pati bandyti, tiesiog įdomu, internete mažai info apie 3 ad.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428062 Kokia duloxetino ir ssri logika? Arba viena arba kita. Visiskai nelogiska ir pavojinga del serotonino sindromo. Mirtazapinas + ssri/snri tinka
Parašė inganer
#428080 Laba diena,

Ieškau atsakymo apie cypralex ( Escitalopram) nutraukimo simptomus. Tie, kas gėrėte, prašau pasidalinti.
Mano istorija, jog buvo diagnozuotas 13 mėnėsių perdegimas: pasireikšdavo ramybės (užmigimo būsenoje širdies plakimu, vėliau nerimastingumu, galvos susvaigimu. Vartojau 10 mg, prieš mėnesį gydytoja liepė mažinti ir nutraukti. Sumažinus prasidėjo sinusitas, lengvas galvos svaigimas, po nutraukimo išlikęs lengvas svaigimas, nerimastingumas, o gal jaudulys, kaip bus su manimi toliau, bet tuo pačiu metu per savaitę laiko patyriau naktį 2 širdies plakimus (nerimas, ar panikas) . Savaitė laiko - nevartoju. Ar mano būklė neatsistatė, ar grįžti konsultacijai pas gydytoją? Lauksiu kitų -pasidalinimo. Ačiū
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
inganer rašė:Laba diena,

Ieškau atsakymo apie cypralex ( Escitalopram) nutraukimo simptomus. Tie, kas gėrėte, prašau pasidalinti.
Mano istorija, jog buvo diagnozuotas 13 mėnėsių perdegimas: pasireikšdavo ramybės (užmigimo būsenoje širdies plakimu, vėliau nerimastingumu, galvos susvaigimu. Vartojau 10 mg, prieš mėnesį gydytoja liepė mažinti ir nutraukti. Sumažinus prasidėjo sinusitas, lengvas galvos svaigimas, po nutraukimo išlikęs lengvas svaigimas, nerimastingumas, o gal jaudulys, kaip bus su manimi toliau, bet tuo pačiu metu per savaitę laiko patyriau naktį 2 širdies plakimus (nerimas, ar panikas) . Savaitė laiko - nevartoju. Ar mano būklė neatsistatė, ar grįžti konsultacijai pas gydytoją? Lauksiu kitų -pasidalinimo. Ačiū

Gali but, kad neatsistate, bet gali buti ir nutraukimo simptomai. Jei per kelis menesius nepraeis - galima grizt prie vaistu jau visam. Arba keisti salygas del kuriu tas nerimas yra
Parašė Graikas
#428323 Pastebejau,jog brintelix praktiskai neveikia nerimo. Ka manot apie escilatoprama? O jei salia dar bus bupropionas?