- 2020 09 28, 06:51
Jeigu tiesa, kad nuims visiems benzodiazepinus, tai - ziauru. Yra tam tikru atveju, kaip ir mano pvz., kad benzodiazepinai veikia geriau nei kiti vaistai, ka tada reiks gert visiems? Antiepileptikus?
stfuidontcare rašė:Sveiki, man mano psichiatrė sakė jog nuo lapkričio mėnesio nebegalės man išrašyti xanax vaistų, kuriuos jau vartoju 4 metus kasdien. Dėl priimto įstatymo, dėl kurio gydymas benzodiazepinais negalės viršyti 3 mėnesių. Mano nerimas yra gan stiprus, labai sunku dar mažinti dozes, nors ir taip jais nepiknaudžiauju, geriu 0,5mg dieną ir 0,5mg prieš miegą. Labai sunku mažinti, nežinau ką reikės daryti kai išvis nebeturėsiu vaistų ir užeis stiprus nerimas ar vėl prasidės panikos priepuoliai. Gal kažkas esat panašioje situacijoje? Galbūt galvoju lankytis privačiai pas psichiatrą ir galbūt jie rašo popierinius receptus ir taip išeitų toliau vartoti vaistus?
Jeigu tiesa, kad nuims visiems benzodiazepinus, tai - ziauru. Yra tam tikru atveju, kaip ir mano pvz., kad benzodiazepinai veikia geriau nei kiti vaistai, ka tada reiks gert visiems? Antiepileptikus?
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam