Escitalopram 20 mg, Olanzapine 15 mg, Aripiprazole 15 mg, Cyclodol 2 mg
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
justinas rašė:Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanuO narkomanai geria po 1 tabl. clonazepamo ? Aš netikiu .
maingirdas rašė:justinas rašė:Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanuO narkomanai geria po 1 tabl. clonazepamo ? Aš netikiu .
maingirdas rašė:justinas rašė:Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanuO narkomanai geria po 1 tabl. clonazepamo ? Aš netikiu .
HappyAngel rašė:maingirdas rašė:justinas rašė:Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanuO narkomanai geria po 1 tabl. clonazepamo ? Aš netikiu .
Nea nesąmonė. Kiek teko girdėti jie vienam kartui visą 30 tablečių ar 15 tablečių sugeria. Kas ant jo sėdi, tai tokia dozė didelė, bet veikia jau kitaip, kaip narkotikas.
Aš pati bandau ir noriu mesti clonazepamą. Bet sunku. Sumažinau nuo 1.5 tabletės iki pusės tabletės per dieną. Pas mane didelė problema su stipriu nerimu, panikos atakomis. Sako turi nerimą nuimti antidepresantai. Deja jie nenuima man nerimo. Dabar sako kvetiapinas turi apvaldyti nerimą. Laukiu laukiu... Bet po pusę tabletės išgeriu, manau, organizmas prie jo gerai įpratęs, nes tokia dozė mane aktyvina, didina norą kažką daryti, net pastebiu, kad daugiau nei paprastai kalbu. Ir pastebiu tai kituose žmonėse, kurie jam priklausomi. Ir dar.. kai taip retai jautiesi pakenčiamai, tai ta pusė tabletės kaip gėėėris. Žinau, kad tai jau priklausomybė. Ligoninėj kai gulėjau gydytoja patarė jį mesti kai savijauta bus stabili bet irgi pamažu, galiausiai po ketvirtuką, tada kas antrą dieną. Nes sako organizmui irgi bus šokas staigiai metus.
Šiandien vaistus išsirašiau ir koks tai naujas rezidentas vaizdavosi didįjį gydytoją ir nenorėjo man rašyti clonazepamo. Vos ne mesk dabar jo kabinete jį vartoti. Bet po aiškinimųsi jis išrašė. Liepė mesti. Apskraitai kaip galima mesti, kai nueini vaistų ir tave taip sustresuoja, kad iš gydytojo išeini verkdama. Paskui sukyla panikos ataka. Ir kas tada padeda greitai - ogi clonezapamas. Esu ribinė asmenybė tai man sudėtinga su tokiais cirkais pas gydytojus. O išrašė, tik kai pasakiau, kad ir ligoninėj gėriau. Tai kaip dabar likt ant nulio. Ir užbaigiau tuo, kad tada kurią dieną pasikabinsiu ant šakos. Matė, kad jau pasidariau nervinga ir pradėjau panikuoti. Kaip sunku gyventi...Kaip sunku sirgti
maingirdas rašė:Melissa sakė lexotonilį ministras uždraudė . O kažin ar clonazepamą išrašo ?
biggie rašė:maingirdas rašė:Melissa sakė lexotonilį ministras uždraudė . O kažin ar clonazepamą išrašo ?
Nelabai supratau, kodel turetu uzdraust, yra zmoniu, kuriems tokiu vaistu reikia ir jie labai padeda. Gal seimos gydytojams uzdraude juos rasyt, nes tai yra psichotropikas visvien, psichiatrinej pusej abejoju, kad uzdraustu naudot, juolab lexotanilis kaip ir prie silpnesniu skaitos
Mellisa rašė:biggie rašė:maingirdas rašė:Melissa sakė lexotonilį ministras uždraudė . O kažin ar clonazepamą išrašo ?
Nelabai supratau, kodel turetu uzdraust, yra zmoniu, kuriems tokiu vaistu reikia ir jie labai padeda. Gal seimos gydytojams uzdraude juos rasyt, nes tai yra psichotropikas visvien, psichiatrinej pusej abejoju, kad uzdraustu naudot, juolab lexotanilis kaip ir prie silpnesniu skaitos
Taip, tai tiesa. Psichiatras man neisrase. As ant arkliu. O jei panika prasides, neramumas juodas. Imdavau kazka po liezuviu. Kaip SOS. Gerai turiu diazepeks. Seimos daktare kazkada israse. O siaip panikai, ar staigiam baimes neramumo priepuoliui kas labiausiai tinka? Jusu nuomone.
As pikta.
maingirdas rašė:Melissa sakė lexotonilį ministras uždraudė . O kažin ar clonazepamą išrašo ?
HappyAngel rašė:maingirdas rašė:Melissa sakė lexotonilį ministras uždraudė . O kažin ar clonazepamą išrašo ?
Kaip čia aš negirdėjau, kad konkretų vaistą uždraustų. Man čia kažkas ne taip. Gal tik originalą kaip visada išėmė, o paliko bromazepamo generikus. Nes čia būtų nudurnėjimas. Kažkas sakė, kad apribotas šeimos gydytojų šių vaistų rašymas. Bet man dar rašo clonazepamą psichiatrai. Močiutei šeimos gydytoja xanax ar diazapamą. Nes nuėjo ji po savo brolio laidotuvių kaip nesava, tai būtų žmogaus išniekinimas, jei tokiu laikotarpiu nerašytų jokio kad ir silpno raminamojo. Arba man su panikos atakomis. Ypač esant viešumoj. Gi neimsiu centre miesto medituoti ar daryti kvėpavvimo pratimus. Ligoninėj sakė, kad nešiočiausi su savim kokio raminamojo.
Aš negirdėjau tokio įsakymo. O gydytoja gal tiesiog norėjo išsisukti nuo vaisto rašymo. suprantu, kad dabar bando įteigti, kad tai kaip narkotikas, kad didelis naudojimas. Ir jį reikia mažinti. Rezidentai jau beveik nerašo raminamųjų. Juos jau taip moko. Atseit AD tada blogiau įsisavinami ir pan. Kaip kad man vienas esant gilioj depresijoj nerašė raminamųjų. Pasiūlė siuntimą į priklausomybių centrą. Sakiau apsivošiu. Taigi ten visai nudurnėčiau su depresija. Va kokie supratingi psichiatrai.
Čia kai būtų labai blogai, vaistai kiti neveikia, o tau psichiatras paduoda pamuiluotą virvę. Vis vienu durniu mažiau.