Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#400373 Milita, o kas nors keičiasi per psichoterapijas? Nes aš du metus psichoterapinuosi ir pokyčiai yra, bet jie visi tokie lėti. Ir pažinau save. Kažkiek :D
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400374 Nelabai zinok...ka zinau...vaistai tai busena keicia o terapija sunku pasakyti...sakyciau mane pats gyvenimas irjo traumos labiau gal keite per ta laika...o neurotiska charekteri ...cia ar isvis pakeiciama?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#400375 Pasikeitė požiūris į daug ką. Pasikeitė mano elgesys. Stengiuosi savęs nekankinti idiotiškais svarstymais. Šiuo metu ieškau kito darbo (nors atrodė, kad šitame - tai visam gyvenimui ir kitaip nebus :D )

Turbūt geriausia yra tai, kad jei nesėkmių grandinėlė anksčiau išmušdavo iš vėžių ilgam, tai dabar atsigaunu gan greitai, ir jau įstengiu pati išlipti iš tos būsenos.

Ir psichoterapijos tikslas nėra tave pakeisti, tikslas yra išmokti pačiai save išsitraukti iš savo neurozių jose nenusiskandinant.
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Psichoterapija mane pribaigs :bloga tik pakalbu vel druska ant zaizdos ir taaaip skauda :oops: net mastau mesti moku po 35 eurus o tik skaumas islenda...bet kazi kai vaistu gauti tada eiti i valdiska? Vel visa istorija pasakot reiks :kutikuti

Viskas butu super, jei druska barstytum, o reikalai judetu pirmyn ir viskas geretu. Man visa tai visiskai neveike. Double facepalm, kaip britai sako:) Bet cia kaip kam, tik uz save galiu sneket.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#400377 Žinokit, reikalai tai patys nejuda. Aš tai dirbau, žiauriai. Dienoraščio nerašiau, bet visą laiką žiūrėjau, ką darau, kodėl darau, ko tikiuosi, kokias emocijas man tai sukelia, ką galėčiau daryti kitaip, ką tai duoda ir taip toliau. Ką psichoterapeutas gali tau padaryti, kol tu draskaisi krūtinę? Paguosti, patarti. Bet visa kita... Dar jei net nepriimi tų patarimų, tai...

Man, pvz., vis dar trūksta nuoseklumo. Aš maždaug žinau ką daryti, bet esu apsistačiusi tokiais nerealių tikslų bokštais, kad kokiems realiems postūmiams net nelabai jėgų belieka.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400384 Turejau keleta, taciau ne man visa tai. Beje, visi porino ta pati, kad esu maksimalistas ir pernelyg uzsikroviau sau dideli kruvo siekdamas rezultato. As jiems viena, jie man kita. Jie man bando kazka primetineti, o as juos sekmingai nugesinu, be jokio melo, o atveres sirdi iki pat dugno.. Ne, man su jais nepakeliui, jauciausi kaip pirkejes isiroves i zuvu parduotuve, kuris reikalauja ananasu:) Bet kuriuo atveju, jei kazkam tai padeda judet pirmyn, tai tas yra labai labai gerai.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#400387 Ne, žinok, aš pati jau galvoju atsisakyti terapijos :achtung Tai yra, ji atliko savo darbą.

Iš kiekvieno karto kažką pasiimdavau. Aš suprantu, kad esu maksimalistė, ir norėdama kažką pasiekti turėčiau mąstyti racionaliau ir padaryti taip, kad planai tilptų, nes pažadu daug, o įvykdymui pritrūksta jėgų ir sukyla įtampos ir užsidaro ratas.

Dabar mes einame ratu, tai yra, aš vis dar planuoju per daug veiklų, ne pagal savo jėgas. Bet manau, kad šįkart toliau bandyčiau dorotis pati.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400591 Ar didelis skirtumas nerimui tarp 10 ir 15mg? Bet jauciu salutuniai bus daznesni nuo dozes didesnes? Blin dakniso tas vakarinis ritualas bet pasitrumptint niekaip neiseina valios pastangom nors depresojos nera..beje ta lempa padeda nuo rudenines apatijos tikrai
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Ar didelis skirtumas nerimui tarp 10 ir 15mg? Bet jauciu salutuniai bus daznesni nuo dozes didesnes? Blin dakniso tas vakarinis ritualas bet pasitrumptint niekaip neiseina valios pastangom nors depresojos nera..beje ta lempa padeda nuo rudenines apatijos tikrai

O koks yra vakarinis ritualas?
As jauciau tarp 10 ir 20. I gera puse.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400598 Nu as tikrinu elektros prietaosus ir duris eidama miegot mama taip ismoke nes matyt pati nesaugiai jautesi taip ir as pradejau. Pradzioj tiesiog patikrindavau o su laiku tapo ilgesniu ritualu ziurejimu kartojimu kad isimintu nes lyg neuzsifiksuotu...nepatikrint negaliu nes kyla paniska baime kad kazkas uzsidegs ir pan. Nenueinu miegot kol neistirkinu beveik viso namo...kol bute gyvenau trumpiau truko name isvis nesaugi jauciuosi tai taip susikuriu sauguma bet ziauriai vargina.....
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Nu as tikrinu elektros prietaosus ir duris eidama miegot mama taip ismoke nes matyt pati nesaugiai jautesi taip ir as pradejau. Pradzioj tiesiog patikrindavau o su laiku tapo ilgesniu ritualu ziurejimu kartojimu kad isimintu nes lyg neuzsifiksuotu...nepatikrint negaliu nes kyla paniska baime kad kazkas uzsidegs ir pan. Nenueinu miegot kol neistirkinu beveik viso namo...kol bute gyvenau trumpiau truko name isvis nesaugi jauciuosi tai taip susikuriu sauguma bet ziauriai vargina.....

Nieko cia baisaus, jei jauties saugiau, tai tikrink. Turiu draugu, kurie baige vaziuot su masina apeina keturis kartus, padangas isspardo, valytuvus iskilnoja. Visoki bullshita:) Dar ziuri ar nera kokio ibrezimo...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400600 Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi

Na taip, bet tu apsikrauni save dviems kartais. Pirmu kartu, kai tikrini, o antru kartu, kad pergyveni del to kad tikrini. Na tikrini tai tikrini, ka padarysi. Diskomfortas, bet prisislifuojama prie visko. Tam mes cia visi ir dalinames info apie ivairius budus, kaip sau pedeti. Juk ne NBA krepsinio cia portalas...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Matai nieko tokio is salies gali atrodyti bet tai yra mano oks nerimo sutrikimas kuri mane eda ir vagia laika reikia sukontroliuoti sutikrinti nea kitaip pyktis issivers nevaldoma jega o kai trunka vos ne valanda kol isspoksau i visas rozetes...atrodo kad nieks nevercia bet kokiam tai pragaro rate is kurio iseit neimnoma...tai ssri tipo turetu nuimto ritualus bet as to neitikiu tereiketu kad normaliai galeciau viens du ir patikrinu o ne po kelis kart ir po valanda...cia viskas po streso paumejo siaip anksciau silpnai reiskesi

Pabandyk lirica, padeda kitiems, kam cipralexsas ar kiti nepadeda