Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
kenny rašė:
SantaMonica rašė:Ar buvo kam nors uzkiles nerimas gydymo pradzioje? Toks jausmas, kad nera kur detis. Pasidalinkit prasau patirtimi, kam buvo, bet po to praejo. Man siandien vel nerimas iki aukstumu, sekasi gi.

Aš trečią dieną geriu, tai kažkiek kelia nerimą :bloga arba pats užsikeliu, laukdamas, kokie pašaliniai pasirodys :bloga

Siaip jo, yra daug tiesos. Man buvo su xanax panasiai. Kai geriau jau menesi laiko pradejau ziauriai nerimauti. Kas cia bus. Kas toliau. O psichiatras Dambrava sako, mesk kuo greiciau, dieve mano, pasaulio pabaiga tuoj bus... pradejo man stogas lekt, nebezinojau ka daryt. Dirbtinai ir lygioj vietoj susikele ziauri itampa. Bet kazkaip viskas nurimo, uzsimirso, praejo daug laiko ir viskas puiku. Tiesiog nuo ju 'patarimu' gavau kelias kulkas i kojas, po kuriu reikejo laiko atiitiest. Mano motina geria klonezapama jau 20m. Ji vadove imones. Ganetinai dideles. Ir ji tuoj eis i pensija. Ji tikrai neisprotejo, nepavirto i darzove,nedidina kiekio ir viskas ten gerai. O as su xanax taip draugauju. Taip kad, nereik dramatizuot. Alkoholis zyyyymiai didensis blogis, del situ galiu duot galva nukirst.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400629 sako, tiek benzai, tiek alko tuos pacius neuro taskus kabina. Kazkaip is praktikos visiskai nepanasu. Ryte po 3 alaus, kas yra labai mazai, jauciu nerimastinguma, o nuo xanax, daugiausiai esu geres 4mg pries miega, ekperimentavau, kas yra labai daug, nejauciau nieko, viskas puiku:)
Tai ir suprask kaip nori.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
kenny rašė:
SantaMonica rašė:Ar buvo kam nors uzkiles nerimas gydymo pradzioje? Toks jausmas, kad nera kur detis. Pasidalinkit prasau patirtimi, kam buvo, bet po to praejo. Man siandien vel nerimas iki aukstumu, sekasi gi.

Aš trečią dieną geriu, tai kažkiek kelia nerimą :bloga arba pats užsikeliu, laukdamas, kokie pašaliniai pasirodys :bloga

Siaip jo, yra daug tiesos. Man buvo su xanax panasiai. Kai geriau jau menesi laiko pradejau ziauriai nerimauti. Kas cia bus. Kas toliau. O psichiatras Dambrava sako, mesk kuo greiciau, dieve mano, pasaulio pabaiga tuoj bus... pradejo man stogas lekt, nebezinojau ka daryt. Dirbtinai ir lygioj vietoj susikele ziauri itampa. Bet kazkaip viskas nurimo, uzsimirso, praejo daug laiko ir viskas puiku. Tiesiog nuo ju 'patarimu' gavau kelias kulkas i kojas, po kuriu reikejo laiko atiitiest. Mano motina geria klonezapama jau 20m. Ji vadove imones. Ganetinai dideles. Ir ji tuoj eis i pensija. Ji tikrai neisprotejo, nepavirto i darzove,nedidina kiekio ir viskas ten gerai. O as su xanax taip draugauju. Taip kad, nereik dramatizuot. Alkoholis zyyyymiai didensis blogis, del situ galiu duot galva nukirst.

As sutinku su tavimi. Bet zinai tikra laime butu gyventi be vaistu. Ar bandei analizuoti is kur tavo nerimas kyla?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:sako, tiek benzai, tiek alko tuos pacius neuro taskus kabina. Kazkaip is praktikos visiskai nepanasu. Ryte po 3 alaus, kas yra labai mazai, jauciu nerimastinguma, o nuo xanax, daugiausiai esu geres 4mg pries miega, ekperimentavau, kas yra labai daug, nejauciau nieko, viskas puiku:)
Tai ir suprask kaip nori.

Nuo alko tikrai nerimastingumas pakyla, siandien tai jauciu. Bet vakare taip gerai buvo :) Kaip neanalizuoti savo pojuciu ir ramiai gyventi? Eisiu egles puosti, gal uzsimirs :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400632 Perfrazuociau kiek kitaip. Tikra nelaime butu, jei nebutu vaistu. Bent mania tik jie ir traukia pirmyn. Nerima analizavom, taciau naudos kaip is ozio pieno. Susivariau save kai issiskyriau su drauge ir pernelyg daug savo sirdies ir nervu atidaviau darbui. Daugiau nera ka analizuot. Net ir nerimo pernelyg nejauciu, tiesiog turiu padarinius ir pedsakus kurie manyje paliko ir kuriuos grazint atgal tikriausiai neimanoma..
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Perfrazuociau kiek kitaip. Tikra nelaime butu, jei nebutu vaistu. Bent mania tik jie ir traukia pirmyn. Nerima analizavom, taciau naudos kaip is ozio pieno. Susivariau save kai issiskyriau su drauge ir pernelyg daug savo sirdies ir nervu atidaviau darbui. Daugiau nera ka analizuot. Net ir nerimo pernelyg nejauciu, tiesiog turiu padarinius ir pedsakus kurie manyje paliko ir kuriuos grazint atgal tikriausiai neimanoma..

Nerimas yra tavo patirto streso padarinys, neiskalbetos emocijos. Pati save suvalgiau, kai darbe is saves norejau isspausti maximuma, norejau tobulai vairuoti, nors masinoj slapia nugara nuo streso sededavau, norejau buti tobula namie, kad niekam nieko netruktu - suo isvestas, vaikai pamaitinti, valgyt padaryta. Tuo metu man atrode darau, ka privalau daryti. Vaistai nuostabu, kai tinka, bet tenka sunku kelia eiti. As pvz. nemoku dirbti su savimi, raminu, guodziu, o viskas bumerangu grizta. Viliuosi irgi, kad vaistai pades, kaip tavo atveju nutiko, nes nesu stipri kaip titanas, kad pakeiti mintis ir sveikas kaip ridikas :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400635 Nerimas yra tavo patirto streso padarinys, neiskalbetos emocijos. Pati save suvalgiau, kai darbe is saves norejau isspausti maximuma, norejau tobulai vairuoti, nors masinoj slapia nugara nuo streso sededavau, norejau buti tobula namie, kad niekam nieko netruktu - suo isvestas, vaikai pamaitinti, valgyt padaryta. Tuo metu man atrode darau, ka privalau daryti. Vaistai nuostabu, kai tinka, bet tenka sunku kelia eiti. As pvz. nemoku dirbti su savimi, raminu, guodziu, o viskas bumerangu grizta. Viliuosi irgi, kad vaistai pades, kaip tavo atveju nutiko, nes nesu stipri kaip titanas, kad pakeiti mintis ir sveikas kaip ridikas :)[/quote]

As 4 metus dariau viska kas imanoma be vaistu. Iskaitant ir 4 berods psichoterapeutus. As jiems neturiu ka kalbet. Galiu su siena lygiai taip pat pasikalbet. Nebetikiu as jais, kad cia gali kazkas padeti. As situo metodu netikiu lygiai taip pat kaip ir homeopatiniais vaistais, kuriuos net 2 menesius leidaus, pacius geriausius. Jei ranka luzusi, jokie pokalbiai nepades ir tai tik patvirtina mano patirtis. As juk noriu sau padet bet kokia kaina. Nesu nusiteikes is anksto pries nieka. Jei kazkam padeda, as be galo dziaugiuos, nenoriu menkint ju profesijos - jokiais budais:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Nerimas yra tavo patirto streso padarinys, neiskalbetos emocijos. Pati save suvalgiau, kai darbe is saves norejau isspausti maximuma, norejau tobulai vairuoti, nors masinoj slapia nugara nuo streso sededavau, norejau buti tobula namie, kad niekam nieko netruktu - suo isvestas, vaikai pamaitinti, valgyt padaryta. Tuo metu man atrode darau, ka privalau daryti. Vaistai nuostabu, kai tinka, bet tenka sunku kelia eiti. As pvz. nemoku dirbti su savimi, raminu, guodziu, o viskas bumerangu grizta. Viliuosi irgi, kad vaistai pades, kaip tavo atveju nutiko, nes nesu stipri kaip titanas, kad pakeiti mintis ir sveikas kaip ridikas :)

As 4 metus dariau viska kas imanoma be vaistu. Iskaitant ir 4 berods psichoterapeutus. As jiems neturiu ka kalbet. Galiu su siena lygiai taip pat pasikalbet. Nebetikiu as jais, kad cia gali kazkas padeti. As situo metodu netikiu lygiai taip pat kaip ir homeopatiniais vaistais, kuriuos net 2 menesius leidaus, pacius geriausius. Jei ranka luzusi, jokie pokalbiai nepades ir tai tik patvirtina mano patirtis. As juk noriu sau padet bet kokia kaina. Nesu nusiteikes is anksto pries nieka. Jei kazkam padeda, as be galo dziaugiuos, nenoriu menkint ju profesijos - jokiais budais:)[/quote]

Suprantu, psichoterapija ne tau. Tiesiog taip - vieniems padeda, kitiems ne. Bet tada reikia ismokti kalbetis, su artimaisais, draugais. Vaistai dirba savo darba, bet visa gyvenima nesinoretu gerti..
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:Nerimas yra tavo patirto streso padarinys, neiskalbetos emocijos. Pati save suvalgiau, kai darbe is saves norejau isspausti maximuma, norejau tobulai vairuoti, nors masinoj slapia nugara nuo streso sededavau, norejau buti tobula namie, kad niekam nieko netruktu - suo isvestas, vaikai pamaitinti, valgyt padaryta. Tuo metu man atrode darau, ka privalau daryti. Vaistai nuostabu, kai tinka, bet tenka sunku kelia eiti. As pvz. nemoku dirbti su savimi, raminu, guodziu, o viskas bumerangu grizta. Viliuosi irgi, kad vaistai pades, kaip tavo atveju nutiko, nes nesu stipri kaip titanas, kad pakeiti mintis ir sveikas kaip ridikas :)

As 4 metus dariau viska kas imanoma be vaistu. Iskaitant ir 4 berods psichoterapeutus. As jiems neturiu ka kalbet. Galiu su siena lygiai taip pat pasikalbet. Nebetikiu as jais, kad cia gali kazkas padeti. As situo metodu netikiu lygiai taip pat kaip ir homeopatiniais vaistais, kuriuos net 2 menesius leidaus, pacius geriausius. Jei ranka luzusi, jokie pokalbiai nepades ir tai tik patvirtina mano patirtis. As juk noriu sau padet bet kokia kaina. Nesu nusiteikes is anksto pries nieka. Jei kazkam padeda, as be galo dziaugiuos, nenoriu menkint ju profesijos - jokiais budais:)

Suprantu, psichoterapija ne tau. Tiesiog taip - vieniems padeda, kitiems ne. Bet tada reikia ismokti kalbetis, su artimaisais, draugais. Vaistai dirba savo darba, bet visa gyvenima nesinoretu gerti..[/quote]

Kad visa gyvenima gersiu vaistus, tai cia 100%, net neapgaudineju saves. Tame maziausiai matau problemos. Svarbiausia, kad jie padetu:)
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400639 Gal nenusiteik, negersi visa gyvenima. Tai aisku, visi nori jaustis gerai, su vaistais ar be. Nematau ir as problemos, kartais taip reikia :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Gal nenusiteik, negersi visa gyvenima. Tai aisku, visi nori jaustis gerai, su vaistais ar be. Nematau ir as problemos, kartais taip reikia :)

Kai man pries 4-5m pasake, kad reiks gert AD ir tik po pusmecio mazdaug bus aiskus rezultatas, as pagalvojau JIE ISPROTEJO:) Dabar situacija aiski, kad juos teks gert visada. Nieko nereik nusiteikinet. Cia toks pats nusiteikima, kaip sketi issitraukt kai lyja:) Tame kaip ir sakiau, nematau nieko blogo ar gyvenimo kokybei kenkianciu dalyku. Juk as gauna tam tikra atpalaidavimo doze. Yra half-life'ai kuriuos gali pasiskaiciuot, kada ju poveikis isnyks. Tada ir grisi prie tasko A. Neisivaizduoju kitokios situacijos:) Bet ji manes visiskai nebaugina.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400642 As taip pat nusiteikes, kad greiciausiai vaistai bus vartojami visa gyvenima, tik ju kieki norisi susimazint. Taip pat esu lankes psichoterapijas ir dar dabar lankau, bet medikamentai pas mane bazinis gydymas. Kita kalba butu, jei kas nors paprasciau kaip vienpole depresija ar nerimo sutrikimai, tai psichoterapija duoda kazkoki tai teigiama poveiki, bet tokiuose dalykuose kaip bipoliniai sutrikimai psichoterapijos svarba - antraeile.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Gal nenusiteik, negersi visa gyvenima. Tai aisku, visi nori jaustis gerai, su vaistais ar be. Nematau ir as problemos, kartais taip reikia :)

Kai man pries 4-5m pasake, kad reiks gert AD ir tik po pusmecio mazdaug bus aiskus rezultatas, as pagalvojau JIE ISPROTEJO:) Dabar situacija aiski, kad juos teks gert visada. Nieko nereik nusiteikinet. Cia toks pats nusiteikima, kaip sketi issitraukt kai lyja:) Tame kaip ir sakiau, nematau nieko blogo ar gyvenimo kokybei kenkianciu dalyku. Juk as gauna tam tikra atpalaidavimo doze. Yra half-life'ai kuriuos gali pasiskaiciuot, kada ju poveikis isnyks. Tada ir grisi prie tasko A. Neisivaizduoju kitokios situacijos:) Bet ji manes visiskai nebaugina.

Svarbu padeda, svarbu jautiesi savimi, reikia gyventi pilnaverti gyvenima, niekas nenori egzistuoti. Ar daug AD buvai isbandes, kol atradai savo?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:As taip pat nusiteikes, kad greiciausiai vaistai bus vartojami visa gyvenima, tik ju kieki norisi susimazint. Taip pat esu lankes psichoterapijas ir dar dabar lankau, bet medikamentai pas mane bazinis gydymas. Kita kalba butu, jei kas nors paprasciau kaip vienpole depresija ar nerimo sutrikimai, tai psichoterapija duoda kazkoki tai teigiama poveiki, bet tokiuose dalykuose kaip bipoliniai sutrikimai psichoterapijos svarba - antraeile.

O kokios rusies psichoterapija lankai?
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:

Svarbu padeda, svarbu jautiesi savimi, reikia gyventi pilnaverti gyvenima, niekas nenori egzistuoti. Ar daug AD buvai isbandes, kol atradai savo?

As prie cipralex grizau trecia karta:) Daug bandziau.. ir AD ir neuroleptiku. Net sumauta haloperidoli geriau.
Dabar mano geras darbingumas, pakankamai gera bukle. Gyvent galima. Ziuresiu kaip kreive juda.