- 2024 02 19, 11:53
Pas visus as buvau. Ir ne karta. O kaip nustatoma fibromialgija? Esketaminas tai ziuriu raso iki 400eur ir sirdziai kenkia, o mano sirdis jau genda nuo streso ir tusu, tirsiuosi toliau, bet yra pakitimu, jau ir dusuliai atsiranda, nors dvirati isminu gerai. Bet yra sirdies persimodaliavimas ir pan, todel nenoriu vartot nieko kas sirdi gadintu. O tas esketaminas nera ketaminas? Nes man skausmo klinikoje lasino ketamina, nuotaika tuo metu buvo geresne kol sulasindavo, bet daugiau nieko. Bet permazai kartu atejau. Reikes vel eit jei priims, nes neatejau uzbaliavojes vel. Psichodelikos terapija? Grybai? Buvau nusipirkes grybu ir pats auginausi is microdrose puslapio, legalu siustis jei ka. Rekomenduoju. Bet as pastebejau, kad grybu suvalgius blogai mano sirdziai. Ir taip buvo tris kartus. Krc vos ne insultas istiko du kartus, blogai buvo su kraujotaka, kita karta žiauriai permuso suvalgius gryba. Kitus kartus nieko. Bet tikrai nuo grybu man buvo blogai su sirdim. Pradejau googlint ir radau, kad taip, grybai blogai sirdziai, tyngiu cia daug rasyt, viskas atitiko. Todel bijau jau as ju. Nors smagu ir tusinant uzsimest, o ir siaip gydantis suvalgius grybuja tikrai jusdavau atsipalaidavima. Noreciau vel bandyt, bet del sirdies ne...
Pas mane jautrumas begalinis. Man itampa kyla net nuo komentaru kokiu skaitymo ar muzikos rinkimosi, klausymo, geiminimo, ryte atsikeliu, uztenka koki reikala pradet tvarkyt ir viskas, galva verzia, itampa kausto visa kuna. Nezinau kokius vaistus reiketu gerti kas tai tvarkytu. Nes jokie dar nepadejo. Brintelix dabar sugalvojes vel gert nes neturi pasaliniu. Nes prie kitu surasyti visi imanomi pasaliniai, o as kadangi susipisau sirdi, be to manau, kad nuo vaistu lyrica ir amytriptilin, todel labai atsargiai ziuriu. Bet tai tu vartok ka nori, man vistiek galva verzia ir iki tiek itampa sukyla kad as pradedu tads gert ant vaistu ir dar blogiau gaunasi nei be ju. Tiesiog as jauciu ant kiek mano smegenys yra pervergusios, perkaitusios, grynai man kyla itampa nuo informacijos, bei fizinio kruvio. Nu ir jei geriu vaista, bet geiminu tarkim ar toliau domiuosi dalykais, galva toliau verzia. Nepadeda man vaistai. O atsiriboti nuo visko neiseina. Net filmu nelabai paziuret galiu, kazka lengvo turi ziureti ir dar gulimoje pozicijoje, nes net sedint galva verzia labai. O kai atsiguliu maziau iskart... Kai drauge pradeda masazuoto iskart viskas nusiema, bet tik tol kol neatsikeliu. Ir daznai esu labai pavarges, bet atsigulus neiseina isguleti, nes jausmas, kad organizmas negali perjungti režimo i parasimpatini, atpalaiduojanti. O kai pamasazuoja arba su su masaziniu sautuvu padauzo.pedas iskart galiu pradet megautis ramybe.... Nzn, pyyp! yra nervams. Rekomenduokit psichiatra kuris butu profesionalas.... Pasikonsultuot ka daryt