Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#387898 metus ar šiek tiek daugiau? Bet aš nuolatos ieškojau būdų užmigti - mokiausi atsipalaiduoti, vaikiau mintis, klausiausi visokių a miego muzikos spec. bangų, ir pan. Kartais būna, kad naktį dirbu, bet jau žymiai rečiau nei anksčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387989 Siandien negeriau cipralexo bet iki pietu vistiek jauciausi apdujus skambinau vienam gydytojui sako keist i sertralina o kitas (turiu dar atsargini gydytoja) iskentet 2 sav liepe ir bandyt nakciai. Ka manot? Bet bijau kad neuzmigsiu ka tada daryt.... :? Gydytojo (kito) nuomone jei sitas netiks gali buti kad visi ssri slopins tave...cia logiska? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387993 Taip gavosi kad teko su dviem bendrauti nes vienas gyde vyra o kitas mano :achtung man aplamai labai sunku sprendimus priimti puses metu prireike kad apsispresciau gert vaistus :D as baile :oops:
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387994 Mane pas psichiatrę nusiuntė psichoterapeutė, nes aš prisiekinėjau, kad man pačiai užteks valios pagyti :D
Jei tau netinka tas cipralex'as, tai netinka. Taškas.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387996 Jo bet cia ir kyla tas klausimas kad reikia 2 sav. Islaukti turbut kol salutiniai praeis...juk per kelias dienas organizmas neprisitaiko :girtas
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387997 Man sakė psichiatrė, kad per mėnesį pilnai suveikia. Šitie bent vaistai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388000 O varge :shock: as puse metu kentejau depresija ir stipru nerima jau galvojau tablete bac ir stebuklas bus...bet kai prisiverciau matau kazi ar liga ar vaistai blogiau :? Vyras susirgo labai rimta liga ir man su tuo sunju susitaikyti norejau tabletes nuo gyvenimo warm
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388002 Mano psichiatrė sakė, kad kovoti su liga vistiek teks pačiai, o vaistai turi palengvinti simptomus, kurie sunkina tą kovą.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
emar rašė:Mano psichiatrė sakė, kad kovoti su liga vistiek teks pačiai, o vaistai turi palengvinti simptomus, kurie sunkina tą kovą.

Visiška tiesa. Tik kartais smegenyse būna cheminis disbalansas tai tą reikia patvarkyti. O šiaip -- vaistai tai tik ramentai, pačiai teks vis tiek vaikščioti.