Amelie rašė:Tai man pvz zolpidemą irgi išrašė, kitus irgi išrašytų, tik clonazepamo ne:)
Juk tai stilnox, migdomasis:) Cia ir seimos daktare tikriausiai israsineja.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Amelie rašė:Tai man pvz zolpidemą irgi išrašė, kitus irgi išrašytų, tik clonazepamo ne:)
biggie rašė:Z-drugs'ai nepriskiriami benzodiazepinams, bet veikimo principas labai nesiskiria, gal tik labiau selektyvus hipnotiniams GABA receptoriu subtipams, tai geriau migdo nei itampa nuima.
western rašė:biggie rašė:Z-drugs'ai nepriskiriami benzodiazepinams, bet veikimo principas labai nesiskiria, gal tik labiau selektyvus hipnotiniams GABA receptoriu subtipams, tai geriau migdo nei itampa nuima.
Gal veikimo principas teorijoje nesiskiria, bet praktikoje bent jau man skirtumas radikalus. Nuo stilnoxo jausdavaus kaip is medzio iskrites jau po savaites vartojimo. Su xanax nieko panasaus net ir du metus geriant.
Profaniskai tariant, stilnox tave tik atjungia, kaip su maisu per galva, o xanax atpalaiduoja ir tu pats uzmiegi:) Man xaxan tobulas vaistas nuo nemigos, gaila, kad ji atradau taip velai. Visi daktarai ji kone su purvu maisydavo, ranka nekildavo jo gert.
western rašė:
Nei kuku, nei ka, tiesiog jei laukia rimtesne diena, ikalu daugiau, jei lengvesne ikalu maziau. Pagal poreiki. Nes geriant po 2mg organizmas ji tiesiog uztoleruos. Zodziu, turiu sistemele kaip ji vartot ir ji puikiai veikia, mest net nesiruosiu. Manau niekada jo nemesiu:)
western rašė:As pamenu zodzius aprasyme, kad ji galime gerti tik dvi savaites. O jau vartojau apie menesi ir vis laukiau, tai kas cia bus, kas cia prasides. Psichozes, drebuliai, lomkes ar dar koks galas. Bet kaip niekas neprasidejo, taip neprasidejo... Savo metu didziausia panika kele ne pats vaistas, o tas nusistovejes stereoptimas, kad tuoj tuoj ir tau KUKUok, gerai daraiNei kuku, nei ka, tiesiog jei laukia rimtesne diena, ikalu daugiau, jei lengvesne ikalu maziau. Pagal poreiki. Nes geriant po 2mg organizmas ji tiesiog uztoleruos. Zodziu, turiu sistemele kaip ji vartot ir ji puikiai veikia, mest net nesiruosiu. Manau niekada jo nemesiu:)
biggie rašė:as irgi su lorazepamu varijuoju 3.5 - 7.5 mg pagal poreiki, kada daugiau streso ar kokybisko miego reikia, tada pasikeliu
o, ka daryt kai nepadeda jokie ad ir visas kitas geris. Man pagal ta farmakologiji tyrima, netinka jokie ad, iskyrus bupriona ir trutico retard.
Mersas rašė:biggie rašė:as irgi su lorazepamu varijuoju 3.5 - 7.5 mg pagal poreiki, kada daugiau streso ar kokybisko miego reikia, tada pasikeliu
o, ka daryt kai nepadeda jokie ad ir visas kitas geris. Man pagal ta farmakologiji tyrima, netinka jokie ad, iskyrus bupriona ir trutico retard.
biggie rašė:Mersas rašė:biggie rašė:as irgi su lorazepamu varijuoju 3.5 - 7.5 mg pagal poreiki, kada daugiau streso ar kokybisko miego reikia, tada pasikeliu
Nekreipt demesio i testa (kad ir daug kainavo) ir ieskot, kas tinka. Nelabai zinau ka ten matuoja, nes nesidariau jo, bet nedaryciau tokiu isvadu, kad niekas tikrai nepades
ok, aciu uz patarima
western rašė:KunigaikštisMyškinas rašė:Jo... dabar yra... super Verygos instrukcija."Sukis kaip išmanai" vadinasi...
O ten yra kazkokios aiskios kvotos? ar kiekvienas psichiatras burs is lempos, kam kiek jo reikia? Ar ne reiks grizti prie dovaneliu laiku:)
Keista, degtines nors ir priekaba gali nusipirkt, o kur kas maziau pavojingo vaisto nei velnio. Gelezine logika. Bet ar tai nera eilinis verygos komunikacijos fuck'up'as. Kad liaudis, iskaitant ir psichiatrus, vel ne taip kazka suprato
Aš savo psichiatrei ir pasakiau, kad jei neleis raminamųjų vartoti panikai ir stipriam nerimui, tai žmogui teliks pirktis alkoholį, ir dar nežinia, ar tai dar nepablogins būklės. Viską uždraudžia, aš suprasčiau, kad ribotų kiekį, kad nebūtų piknaudžiavimo, o čia. Alkoholiui - ne, originaliems antidepresantams ne, pirkite tik generikus (beje čia didelė bėda, nes žinau daug žmonių, kurie tarp generikų neranda sau tinkamo, šalutiniai siaubingi - daugiausiai su venlafaxinu), dabar bus uždrausta raminamieji. Kažin, o šokolado valgymą uždraus tik vaikams ar ir suaugusiems? Nežinau, kur žmonės Lietuvos, kaip gali taikstytis su tokiomis reformomis