Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400647 As irgi Cipralex tris kartus geriau, tik trecias kartas kazkokia velniava gavosi - galvojau nuprotesiu nuo nerimo visas 3 savaites. Man kazkaip aiskino, kad receptoriai atpazista vaista ir jis gali prarasti veiksminguma, kaip mano atveju ir nutiko. Gerai, kad tau veikia, o as kazkokia isimtis :)
Parašė Mersas
western rašė:
SantaMonica rašė:Gal nenusiteik, negersi visa gyvenima. Tai aisku, visi nori jaustis gerai, su vaistais ar be. Nematau ir as problemos, kartais taip reikia :)

Kai man pries 4-5m pasake, kad reiks gert AD ir tik po pusmecio mazdaug bus aiskus rezultatas, as pagalvojau JIE ISPROTEJO:) Dabar situacija aiski, kad juos teks gert visada. Nieko nereik nusiteikinet. Cia toks pats nusiteikima, kaip sketi issitraukt kai lyja:) Tame kaip ir sakiau, nematau nieko blogo ar gyvenimo kokybei kenkianciu dalyku. Juk as gauna tam tikra atpalaidavimo doze. Yra half-life'ai kuriuos gali pasiskaiciuot, kada ju poveikis isnyks. Tada ir grisi prie tasko A. Neisivaizduoju kitokios situacijos:) Bet ji manes visiskai nebaugina.

man panasiai kaip tau. isbandziau. viska. kiek tyrimu visokiu, vaistu, psichoterapijos i nieko. dabar tik vieno noriu, kad bent vaistai kazkokie tiktu ir tiek. Matyt kitu lengvesni atvejai, bet ne visi atitinka vadoveliuose aprasytus atvejus, kai formulike pritaiko, pasikalbi su svetimu zmogumi ir po pusmecio jau sveikas tipo palieki.
Vartotojo avataras
Parašė western
#400649 man panasiai kaip tau. isbandziau. viska. kiek tyrimu visokiu, vaistu, psichoterapijos i nieko. dabar tik vieno noriu, kad bent vaistai kazkokie tiktu ir tiek. Matyt kitu lengvesni atvejai, bet ne visi atitinka vadoveliuose aprasytus atvejus, kai formulike pritaiko, pasikalbi su svetimu zmogumi ir po pusmecio jau sveikas tipo palieki.[/quote]

Taip, as lygiai taip pat. Pasiekt ta norima savijautos kartele, dabar jau suprantu kad sansu nedaug. Todel lieka viltis tik pagerejime. Cia ne gripas, kad uzejo ir praejo. Cia amziams. As jau susitaikiau ir prisitaikiau prie gyvenimo,dabar jau niekas nebepribloks.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400653 Sako reikia pamilti savo liga. Bet kaip negalvoti, kad tau kazkas negerai? Sedejau sedejau darbe ir vel nerimas uzejo, vel bijau visko. Taip norisi istrukti is to isbutro rato...
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#400654 Gal kas galėtų pakonsultuoti iš patirties ar bendrų žinių - ar gali venlafaksinas išprovokuoti maniją ar hipomaniją?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:Gal kas galėtų pakonsultuoti iš patirties ar bendrų žinių - ar gali venlafaksinas išprovokuoti maniją ar hipomaniją?

gali, net gi labiau nei visi kiti like antidepresantai, neskaitant tricikliu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:
biggie rašė:As taip pat nusiteikes, kad greiciausiai vaistai bus vartojami visa gyvenima, tik ju kieki norisi susimazint. Taip pat esu lankes psichoterapijas ir dar dabar lankau, bet medikamentai pas mane bazinis gydymas. Kita kalba butu, jei kas nors paprasciau kaip vienpole depresija ar nerimo sutrikimai, tai psichoterapija duoda kazkoki tai teigiama poveiki, bet tokiuose dalykuose kaip bipoliniai sutrikimai psichoterapijos svarba - antraeile.

O kokios rusies psichoterapija lankai?

kognityvine elgesio
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Sako reikia pamilti savo liga. Bet kaip negalvoti, kad tau kazkas negerai? Sedejau sedejau darbe ir vel nerimas uzejo, vel bijau visko. Taip norisi istrukti is to isbutro rato...

Sinelnikov 'pamilk savo liga' ? Perskaiciau jo 4 knygas, perziurejau visus imanomus youtube irasus, atkaliau visa sistema, sventai tikejau ka jis raso. Net radau moteri Vilniuje, kuri pas ji mokesi. Po metu supratau, kad visa tai meslas, kuris absoliuciai neduoda jokios naudos. Visas tas knygas sukroviau i maisa ir ismeciau i konteineri. Metai nuejo suniui ant uodegos.
ParašėForeverALONE
western rašė:
SantaMonica rašė:Sako reikia pamilti savo liga. Bet kaip negalvoti, kad tau kazkas negerai? Sedejau sedejau darbe ir vel nerimas uzejo, vel bijau visko. Taip norisi istrukti is to isbutro rato...

Sinelnikov 'pamilk savo liga' ? Perskaiciau jo 4 knygas, perziurejau visus imanomus youtube irasus, atkaliau visa sistema, sventai tikejau ka jis raso. Net radau moteri Vilniuje, kuri pas ji mokesi. Po metu supratau, kad visa tai meslas, kuris absoliuciai neduoda jokios naudos. Visas tas knygas sukroviau i maisa ir ismeciau i konteineri. Metai nuejo suniui ant uodegos.

Rekomenduoju Burns:geros nuotaikos vadovas, jei taikysi kas ten parasyta turetu gereti, bet ten tikrai daug darbo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400678 https://www.hgi.org.uk/

Mano poziuris i visus sutrikimus toks, kad tai turetu buti grista mokslu. Human Givens knygose svarbi gyjimo informacija pateikiama labai paprastai ir labai lengvai skaitosi.
Vartotojo avataras
Parašė western
biggie rašė:https://www.hgi.org.uk/

Mano poziuris i visus sutrikimus toks, kad tai turetu buti grista mokslu. Human Givens knygose svarbi gyjimo informacija pateikiama labai paprastai ir labai lengvai skaitosi.

O gal galetumei keliais sakiniai, jei imanoma nupasakot koks tai principas?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Atvirai sakant man patiko jo knygos, lengvai skaitomos. Bet tiesa pasakius, kas pades, jei ne pats sau? Man dar irgi nepavyko isugdyti jo metodu, bet gal per mazai stengiausi.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
ForeverALONE rašė:
western rašė:

Rekomenduoju Burns:geros nuotaikos vadovas, jei taikysi kas ten parasyta turetu gereti, bet ten tikrai daug darbo

Noreciau paskaityti, reikes paieskoti ;)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400685 [/quote]
Noreciau paskaityti, reikes paieskoti ;)[/quote]

Labai itikinamai apie viska raso. Tarsi ir logikos tame siek tiek yra. Kazkaip paslydau ir itikejau:) Klausydavau kazkokiu fakin seansu kurie 'gydo' pries miega, kad as jau sveiktu sveikstu sveikstu... kaip Kaspirosvkis buria:)
Tai vat ir myniau ratus kaip ta voveraite ratelyje:) Cia vienas is mano N bandymu kurie nesuveike:)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400686 Valerijus Sinelnikovas – žinomas psichoterapeutas, psichologas, homeopatas, autorius unikalių psichologinių metodikų, kurios milijonams žmonių padėjo susigrąžinti savo sveikatą, padidinti gerovę ir pažinti gyvenimo džiaugsmą.

Gimė 1966 m. lapkričio 21 d. tolimuose rytuose Usurio taigoje. Šeimoje, kurioje tėvas buvo raketinių pajėgų strateginės paskirties pareigūnas, o mama dirbo mokytoja mokykloje. Baigė bendrojo lavinimo Simferopolio fizikos ir matematikos mokyklą aukso medaliu. Taip pat Krymo medicinos universitetą – raudonu diplomu. Iš karto po stažuotės baigė homeopatijos ir psichoterapijos mokslus Rusijoje. Įkūrė labdaringą organizaciją „Sveikatos ir laimės mokykla“.