Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#388010 disbalansas atsiranda nuo streso :) stresą sukelia nepamatuoti lūkesčiai, traumos, etc. etc.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388012 :) aš tau negaliu pasakyt, depresija turbūt visą gyvenimą sergu :D Tai dabar tenka absoliučiai viską statytis iš naujo (ir dar ne nuo nulio :bloga, o ant tų sugedusių pamatų) ir man pasisekė, kad užteko vaistus pavartoti pusantrų metų.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388015 Ir pasiseke kad tiko iskart va cia tai pasiseke :))) jo del sugegusiu pamatu tai tiesa man irgi reikia persiprogramuot smegenis ir priimti gyvenima su visom jo spalvom ismokt savarankiskumo... nors mieliau isgerciau tablete ir nieko nedaryciau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė: nors mieliau isgerciau tablete ir nieko nedaryciau :achtung

Aš irgi pradžioj buvau tokio mąstymo, kad tabletės viską sutvarkys. Nė velnio. Reikia ir pačiam stengtis :)
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#388046 Mano psichiatrė Escitalopramą vadina "senų žmonių vaistu" :? Čia kaip suprast? Amerikoj tai ypač jaunimas šitą vaistą vartoja.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SecretOfSteel rašė:Mano psichiatrė Escitalopramą vadina "senų žmonių vaistu" :? Čia kaip suprast? Amerikoj tai ypač jaunimas šitą vaistą vartoja.

Escitalopramas praktiskai nevirskinamas CYP 450 enzimu grupes, todel nesikerta su daugeliu kitu medikamentu, o zinant kiek senu zmoniu vartoja ivairiu vaistu, tai gal ta logika ir teisinga.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388081 Na va vakar vel isgeriau cipralexa tai maziau nei 1/4 jauciausi gerai netgi linksma nebuvo nerimo bet uzmigti be sancu :bloga kosmaras tokia nemiga :( tada vel geriu lexa nakti ... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388086 O nuo kventiapino salutiniu nera? Svorio ir pan? As itariu kad tas migdymas dar susijes su lexotanilio poveikiu tik as cipralexa apkaltinu :achtung itariu cia sumuojasi
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O nuo kventiapino salutiniu nera? Svorio ir pan? As itariu kad tas migdymas dar susijes su lexotanilio poveikiu tik as cipralexa apkaltinu :achtung itariu cia sumuojasi

man cipralexsas tai labai didele nemiga isauke, kszkiek padejo kvetiapinas, bet reikia didesne doze gert.