Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#246284 Pradejau vartoti vel Cipralex israse 20mg, kad pataupyti. Pradziai imu po 10mg puse tabletes, nzn nuo pirmos tabletes toks keistas pojutis, gal cia tik issitikinimas, tas negerumas toks. Ir vis galvoju gal jau tikrai narkomanas, be raminuamju negaliu, AD bandziau visus niekas nepadeda. :bloga
Parašė C'est la folie
#246286 Mane pirmom dienom cipralex`as žiauriai stimuliavo, energijos buvo per akis, viską norėjosi daryti, po to nurimo, apsistovėjo. O kokios pas tave, raimi, problemos? Kiek laiko AD vartojai ir ar reguliariai, nenutraukinėdamas?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
C'est la folie rašė:Mane pirmom dienom cipralex`as žiauriai stimuliavo, energijos buvo per akis, viską norėjosi daryti, po to nurimo, apsistovėjo. O kokios pas tave, raimi, problemos? Kiek laiko AD vartojai ir ar reguliariai, nenutraukinėdamas?

Oi mano problemos nuo 2009. Geres n vaistu. Bet nutraukes ju nebuvau niekad. Buvau tik pasilikes miegui, bet paskui pykinimai uzeina, vel raminamieji, vel AD, bet kitokie. Taip ir nebuvau nutraukes. Db tik geriau Valdoxan ir bromazepama ir nuo vkar ciprlex dasidejo.
2 tabletes bromazepamo padejo tas dvi savaites (3mg - 1 ryte, 1 vakare) bet db jauciu, kad nieko jau nebebpadeda. Reikia daugiau. Bijau to jausmo, kai reikia numesti, ir tau prasideda lomkes, nzn kas darosi. Realiai nzn net kur kreiptis, kad sustyguotu viska, kad galeciau gyvnet, bet tu pykinimu, normaliai valgyti, jaustis zvalus. Norisi verkti, kai esi toks nei tai sergantis nei tai sveikas.

Privaciai brangus malonumas, bet teks aukotis visus uzdirbamus pinigus, pradedi eiti i terapijas, nes kitaip matau, kad man nieko gero nebus...
Vartotojo avataras
Parašė intentions
C'est la folie rašė:Mane pirmom dienom cipralex`as žiauriai stimuliavo

Man paskyre kad biski pastimuliuotu, bet to poveikio taip ir nesulaukiau - ir toliau, apie menesi vartojant jauciuos kaip virtas varsketis kazkoks... O ir asarojimas niekur nedingo, tik apie kazka pamastau ir pradedu bliaut. Reikes keist ko gero.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#247167 Dabar galvoju?! ar nebus taip, kad viena karta pavartojus vaista, po kiek laiko vel jeigu pradedi vartoti, poveikio jau jo nebebuna, nes jau buvai priprates. Nors Cipralexo negeriau puse metu gal kokia.

Dar 2 savaite su 10 mg ir bromazepamu, nu bet savijau sh....
Vartotojo avataras
Parašė Mints
raimis200 rašė:Dabar galvoju?! ar nebus taip, kad viena karta pavartojus vaista, po kiek laiko vel jeigu pradedi vartoti, poveikio jau jo nebebuna, nes jau buvai priprates. Nors Cipralexo negeriau puse metu gal kokia.

Dar 2 savaite su 10 mg ir bromazepamu, nu bet savijau sh....

Jau esu skaites kazkokiu tai panasiu atsiliepimu bet apie kita vaita - tianeptina. Jis duoda toki stimuliuojanti suaktyvimima ir siek tiek laimes pojucio suteikia bent pradzioje. Zmones kai zino tai apie vaista patenka i kazkokis sevihipnoze kai ji ima vartoti, pats organizmas stimuliuoja vaisto poveiki. Pirma karta tau veza stoga ir tu jautiesi gerai. Padarai pauze ir imi ji vel vartoti ir nieko nebejauti. Vieni tai vadina tolerancija, kiti kad visa tai tik del savitaigos. Vaistas vis vien dar veikia molekuliniame lygyje tik gal but ji ne taip jauti arba kartais apgaudineji save. Net nezinau kaip paaiskinti :) Bet panasus atsiliepimai egzistuoja.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
dilgėlės bėrimas (dilgėlinė), bėrimas, niežulys (pruritas)

Niekam nepsireiske nuo cipralexo tokiu salutiniu. Sakes, galva niezti visur niezti. Niezuliai tokie uzeje. Nulekiau pas odos, israse 5 dienas tablecikiu. Pageriau. Po pirmos praejo, iskarto. Sugeriau 5 dienas. Niezuliai vel tie patys.

Cia kenteti ar keisti vaistus jau? Kasausi jau kaip suo :D
Parašė Raganauskaite
#249075 Sėdžiu darbe ir kikenu iš to niežėjimo. Bet aš mat nesugalvojau, kad gali niežėti nuo tablečių ir sugalvojau, kad šaltas oras sausina odą, tai prisipirkau visokių aliejukų, tepaliukų, šūdaliukų. Niežėjimas baigėsi, bet tai ką aš žinau, ar tiesiog pripratau prie vaisto ir baigės ar čia tie tepaliukai padėjo, bet nu taip juokinga dabar. :D

Beje, o man aktyvinimo nesijaučia, bet ir nerimas nėra visiškai išėjęs. geriu po 10 mg ir galvoju, kad man norisi daugiau... tai ir nežinau, ar dozė maža ar vaistas netinka, kad panikos atakos vis tiek kartais išlenda. (žinoma, mažiau nei prieš vaistą)..
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
Raganauskaite rašė:Sėdžiu darbe ir kikenu iš to niežėjimo. Bet aš mat nesugalvojau, kad gali niežėti nuo tablečių ir sugalvojau, kad šaltas oras sausina odą, tai prisipirkau visokių aliejukų, tepaliukų, šūdaliukų. Niežėjimas baigėsi, bet tai ką aš žinau, ar tiesiog pripratau prie vaisto ir baigės ar čia tie tepaliukai padėjo, bet nu taip juokinga dabar. :D

Beje, o man aktyvinimo nesijaučia, bet ir nerimas nėra visiškai išėjęs. geriu po 10 mg ir galvoju, kad man norisi daugiau... tai ir nežinau, ar dozė maža ar vaistas netinka, kad panikos atakos vis tiek kartais išlenda. (žinoma, mažiau nei prieš vaistą)..

Man tai atsirado dilgeline. Dar viena puokste prie depresijos. Ir speju turbut alergija nuo cipralexo, nors anksciau nieko nebuvo nuo jo. O gal ir maistas. Daktarai odos sako, mesk visus vaistus ir bus matyt. Kai taip pasake galvojau trenksiu i snuki.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#249350 Jei nuo vaisto, tai gali tekt keisti i kita. Cia ne juokai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
raimis200 rašė:
Raganauskaite rašė:Sėdžiu darbe ir kikenu iš to niežėjimo. Bet aš mat nesugalvojau, kad gali niežėti nuo tablečių ir sugalvojau, kad šaltas oras sausina odą, tai prisipirkau visokių aliejukų, tepaliukų, šūdaliukų. Niežėjimas baigėsi, bet tai ką aš žinau, ar tiesiog pripratau prie vaisto ir baigės ar čia tie tepaliukai padėjo, bet nu taip juokinga dabar. :D

Man tai atsirado dilgeline. Dar viena puokste prie depresijos. Ir speju turbut alergija nuo cipralexo, nors anksciau nieko nebuvo nuo jo. O gal ir maistas. Daktarai odos sako, mesk visus vaistus ir bus matyt. Kai taip pasake galvojau trenksiu i snuki.
As geriau Cipralex 20 mg ir man jokiu salutiniu pozymiu nebuvo.Gal tu alergiskas vaistams?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
maingirdas rašė:
raimis200 rašė:

As geriau Cipralex 20 mg ir man jokiu salutiniu pozymiu nebuvo.Gal tu alergiskas vaistams?

Nezinau ar alergiskas, lyg ir nebuvau alergiskas, bet dabar turbut tapau...
Vartotojo avataras
Parašė vita
#251745 israse ir man ju... bijau salutiniu, bet gal neaplankys jie manes :bloga
Parašė All_Of_It
#251748 man nuo sito nebuvo salutiniu :P
Vartotojo avataras
Parašė vita
#251750 tikiuosi ir man nebus, nes pries tai esu vartojus rexetina, buvo liux, kai po metu nutraukimo bandziau vel juos gert, tai neistveriau salutiniu...