- 2012 02 14, 10:00
C'est la folie rašė:Mane pirmom dienom cipralex`as žiauriai stimuliavo, energijos buvo per akis, viską norėjosi daryti, po to nurimo, apsistovėjo. O kokios pas tave, raimi, problemos? Kiek laiko AD vartojai ir ar reguliariai, nenutraukinėdamas?
Oi mano problemos nuo 2009. Geres n vaistu. Bet nutraukes ju nebuvau niekad. Buvau tik pasilikes miegui, bet paskui pykinimai uzeina, vel raminamieji, vel AD, bet kitokie. Taip ir nebuvau nutraukes. Db tik geriau Valdoxan ir bromazepama ir nuo vkar ciprlex dasidejo.
2 tabletes bromazepamo padejo tas dvi savaites (3mg - 1 ryte, 1 vakare) bet db jauciu, kad nieko jau nebebpadeda. Reikia daugiau. Bijau to jausmo, kai reikia numesti, ir tau prasideda lomkes, nzn kas darosi. Realiai nzn net kur kreiptis, kad sustyguotu viska, kad galeciau gyvnet, bet tu pykinimu, normaliai valgyti, jaustis zvalus. Norisi verkti, kai esi toks nei tai sergantis nei tai sveikas.
Privaciai brangus malonumas, bet teks aukotis visus uzdirbamus pinigus, pradedi eiti i terapijas, nes kitaip matau, kad man nieko gero nebus...