- 2018 12 12, 20:38
western rašė:Koks skeptiskas
As tiesiog bandau viska, kas man galetu padeti. Nepabandzius niekaip nesuzinosi. O ka daryti, kaip vaistai nepadeda? Jau trecius bandau is eiles, kol kas jokio efekto. Zinau, laiko, gal dar mazai. Tiesiog ateina toks nusivylimas ir klausimas, kas man galetu padeti? Pats juk negali, jei galetumeme, tai niekur nesikreiptumeme. As tiesiog klausau tu paskaitu, man kazkiek padeda nukreipti slogias mintis. Ar geras efektas - nezinau
Pavargau. Nezinau, kaip tu 4 metus istverei sitaip, as tik kokias 7 savaites labiau kenciu.
Pilnai tave suprantu ir visus sirdies noriu tau tik padet. Teoriskai, sansu tau n+k daugiau, kad nepades niekas, nei pades Rytis, jo draugas Liudas, Sinelnikovas ar taboro cigones. Nera tokios salygos, kad "turi kazkas padeti", galbut ta vaista isras tik po 200 metu, who knows. Cia tas pats kas sakyt, zmogui, serganciam AIDS 1995m, kad jam kazkas turi padet, kuomert, kaip zinome ta liga anuometu buvo mirtina. Rytis ir tokie kaip Rytis ant to ir losia. Jo klientai, tai viltis prarade zmones, kurie kazka bande is vaistu, kazkokia akupunktura bande, dar kazka ir nepadejo. O cia ziurek, jo metodas - kaip ant lekstutes - itampos paleidimas:) Okej, tu nueik pas ji ir pasakyk kaip jausies menesio begyje, o tada mes grisime prie tos temos. Kaip ir sakiau, jis IT specas, pasiskaites kelias knygutes ir ispiarines save per youtube - vienas is pirmuju. VISKAS. Kas del vaistu, as skraidau antra savaite. Geriu 300 lyricos, 40 escitalopramo ir xanax 1mg pries miega. Jei ta formule buciau atrades pries 8 metus, buciau turejes 8 grazaus gyvenimo metus... o turejau pragara. Tai tiek apie Ryti vs medikamentus.[/quote]
Ok ok, ikalbejai neisiu pas Ryti

Siaip pastebejau, kad padeda sportas, jau antra savaite vaikstau i sale ir bent tuo metu kai trinu begimo takeli, negalvoju nesamoniu, kad istiks sirdies smugis ar dar kokia velniava. Gal tikrai laselis laimes hormono pasigamina

Dar skaitau zymiu zmoniu istorijas, kurie sirgo ir pasveiko, kazkaip jausmas, kad ne viena yra geras. O siaip nekenciu, kai bunu viena, tada vienos nesamones i galva lenda.
Zinok, labai dziaugiuosi, kad gyvenimas tavo eina i gera puse. Kaip sako nesigreziok i praeiti ir nesigailek prarasto laiko, tipo reikia gyventi cia ir dabar

Vel prisiskaiciau

Nors 8 metai tikrai ilgas laiko tarpas, kartais atrodo, kaip zmogus sitaip gali istverti. Bet gal gana mano filosofiju