Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:
biggie rašė:https://www.hgi.org.uk/

Mano poziuris i visus sutrikimus toks, kad tai turetu buti grista mokslu. Human Givens knygose svarbi gyjimo informacija pateikiama labai paprastai ir labai lengvai skaitosi.

O gal galetumei keliais sakiniai, jei imanoma nupasakot koks tai principas?

Yra ten atskiru sutrikimu teorijos, knygose pilniau viska aiskina

https://www.hgi.org.uk/useful-information/schizophrenia-and-psychosis

Cia kaip pavyzdziui
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400691 Man patinka Rycio Lukoseviciaus paskaitos per youtube apie emociju paleidimo technika. Galvoju, gal uzsisakyti individualia konsultacija.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400692 Siandien vel beveik nemiegojau, nerimas eda is vidaus. Kada tie vaistai prades veikti...Geriu apie savaite, gal dar mazai laiko?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Siandien vel beveik nemiegojau, nerimas eda is vidaus. Kada tie vaistai prades veikti...Geriu apie savaite, gal dar mazai laiko?

pasitark del mirtazapino su gydytoja, jis nuima ssri antidepresantu salutinius ir padeda greiciau veikti bei migdo
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:
SantaMonica rašė:Siandien vel beveik nemiegojau, nerimas eda is vidaus. Kada tie vaistai prades veikti...Geriu apie savaite, gal dar mazai laiko?

pasitark del mirtazapino su gydytoja, jis nuima ssri antidepresantu salutinius ir padeda greiciau veikti bei migdo

Aciu :)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Man patinka Rycio Lukoseviciaus paskaitos per youtube apie emociju paleidimo technika. Galvoju, gal uzsisakyti individualia konsultacija.

As esu buves pas ji Kaune, daugiabutyje. Pries 4 gerus metus. Kaip ir sakiau, iki vaistu isbandziau viska.
Mane juokas paeme, kai jis sake, kazkam vezi isgyde.. atleido ir nebeliko. Na tas pasakas as praejau ir ne tik ji ir kitu dar buvo. Visa tai pasakom ir liko :) Ypac jo pasakojimai kaip vezius gyde mane prajuokino:) Nepasimaukit ant sio kabliuko. Mano patarimas nuo sirdies. Ir ta jo technika vert nulio. Sinelnikovo daug idomesne.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Man patinka Rycio Lukoseviciaus paskaitos per youtube apie emociju paleidimo technika. Galvoju, gal uzsisakyti individualia konsultacija.

As esu buves pas ji Kaune, daugiabutyje. Pries 4 gerus metus. Kaip ir sakiau, iki vaistu isbandziau viska.
Mane juokas paeme, kai jis sake, kazkam vezi isgyde.. atleido ir nebeliko. Na tas pasakas as praejau ir ne tik ji ir kitu dar buvo. Visa tai pasakom ir liko :) Ypac jo pasakojimai kaip vezius gyde mane prajuokino:) Nepasimaukit ant sio kabliuko. Mano patarimas nuo sirdies. Ir ta jo technika vert nulio. Sinelnikovo daug idomesne.

Na sorry tada, man jis pasirode idomus :) Gal nuo vezio taip jau neisgyjama, bet patarimu sau vertu radau :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#400706 Na sorry tada, man jis pasirode idomus :) Gal nuo vezio taip jau neisgyjama, bet patarimu sau vertu radau :)[/quote]

Na o kas is tu patarimu. Sveikata geresne pasidare? Depresijos simptimus sumazino, paniko atakas atbaide. Nezinau, as skeptiskai esu nusiteikes tai 'gydytojais', nes toki tikrai ne viena ir ne du turejau:) Psichoterapines akupresuras, hipnozes ir panasiai. Na cia tik biznio darymas:) 100lt pamenu mokejau. Iki tol ta paleidimo technika irgi naudojau. Fignia cia viskas. Sorry, as cia tik apie save kalbu. Jei kazkas padeda, as uz tuos zmones visa sirdimi dziaugiuos:)
Vartotojo avataras
Parašė western
western rašė:Na sorry tada, man jis pasirode idomus :) Gal nuo vezio taip jau neisgyjama, bet patarimu sau vertu radau :)

Na o kas is tu patarimu. Sveikata geresne pasidare? Depresijos simptimus sumazino, paniko atakas atbaide. Nezinau, as skeptiskai esu nusiteikes tai 'gydytojais', nes toki tikrai ne viena ir ne du turejau:) Psichoterapines akupresuras, hipnozes ir panasiai. Na cia tik biznio darymas:) 100lt pamenu mokejau. Iki tol ta paleidimo technika irgi naudojau. Fignia cia viskas. Sorry, as cia tik apie save kalbu. Jei kazkas padeda, as uz tuos zmones visa sirdimi dziaugiuos:)[/quote]

Tas rytas, tai eilinis kompiuteristas, kuriam nusibodo viskas ir nusprende uzsiimti kazkuo kitu, tai tiek. Jis net nera joks diplomuotas medikas. Just simple guy:) Malonus vyrukas, kuris uz 'seansa' mielai paims 30-50 europietisku:) Cigones beje irgi kazkam padeda. Kaip ir kunigai ;)
Vartotojo avataras
Parašė kenny
#400715 Dar žinančių pagalbos prašau - ar šitie velnio vaistai kombinacijoj su karbamazepinu gali širdį sodint?
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
western rašė:Na sorry tada, man jis pasirode idomus :) Gal nuo vezio taip jau neisgyjama, bet patarimu sau vertu radau :)

Na o kas is tu patarimu. Sveikata geresne pasidare? Depresijos simptimus sumazino, paniko atakas atbaide. Nezinau, as skeptiskai esu nusiteikes tai 'gydytojais', nes toki tikrai ne viena ir ne du turejau:) Psichoterapines akupresuras, hipnozes ir panasiai. Na cia tik biznio darymas:) 100lt pamenu mokejau. Iki tol ta paleidimo technika irgi naudojau. Fignia cia viskas. Sorry, as cia tik apie save kalbu. Jei kazkas padeda, as uz tuos zmones visa sirdimi dziaugiuos:)

Tas rytas, tai eilinis kompiuteristas, kuriam nusibodo viskas ir nusprende uzsiimti kazkuo kitu, tai tiek. Jis net nera joks diplomuotas medikas. Just simple guy:) Malonus vyrukas, kuris uz 'seansa' mielai paims 30-50 europietisku:) Cigones beje irgi kazkam padeda. Kaip ir kunigai ;)[/quote]

Koks skeptiskas :) As tiesiog bandau viska, kas man galetu padeti. Nepabandzius niekaip nesuzinosi. O ka daryti, kaip vaistai nepadeda? Jau trecius bandau is eiles, kol kas jokio efekto. Zinau, laiko, gal dar mazai. Tiesiog ateina toks nusivylimas ir klausimas, kas man galetu padeti? Pats juk negali, jei galetumeme, tai niekur nesikreiptumeme. As tiesiog klausau tu paskaitu, man kazkiek padeda nukreipti slogias mintis. Ar geras efektas - nezinau :( Pavargau. Nezinau, kaip tu 4 metus istverei sitaip, as tik kokias 7 savaites labiau kenciu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
kenny rašė:Dar žinančių pagalbos prašau - ar šitie velnio vaistai kombinacijoj su karbamazepinu gali širdį sodint?

venlafaxino aukstos dozes spaudima kelia, karbamazepinas - mazina, kas is to gaunasi nezinau, bet kazkokie nesuprantami reiskiniai gali buti ir vaistu salutinis
Vartotojo avataras
Parašė western
#400728 Koks skeptiskas :) As tiesiog bandau viska, kas man galetu padeti. Nepabandzius niekaip nesuzinosi. O ka daryti, kaip vaistai nepadeda? Jau trecius bandau is eiles, kol kas jokio efekto. Zinau, laiko, gal dar mazai. Tiesiog ateina toks nusivylimas ir klausimas, kas man galetu padeti? Pats juk negali, jei galetumeme, tai niekur nesikreiptumeme. As tiesiog klausau tu paskaitu, man kazkiek padeda nukreipti slogias mintis. Ar geras efektas - nezinau :( Pavargau. Nezinau, kaip tu 4 metus istverei sitaip, as tik kokias 7 savaites labiau kenciu.[/quote]

Pilnai tave suprantu ir visus sirdies noriu tau tik padet. Teoriskai, sansu tau n+k daugiau, kad nepades niekas, nei pades Rytis, jo draugas Liudas, Sinelnikovas ar taboro cigones. Nera tokios salygos, kad "turi kazkas padeti", galbut ta vaista isras tik po 200 metu, who knows. Cia tas pats kas sakyt, zmogui, serganciam AIDS 1995m, kad jam kazkas turi padet, kuomert, kaip zinome ta liga anuometu buvo mirtina. Rytis ir tokie kaip Rytis ant to ir losia. Jo klientai, tai viltis prarade zmones, kurie kazka bande is vaistu, kazkokia akupunktura bande, dar kazka ir nepadejo. O cia ziurek, jo metodas - kaip ant lekstutes - itampos paleidimas:) Okej, tu nueik pas ji ir pasakyk kaip jausies menesio begyje, o tada mes grisime prie tos temos. Kaip ir sakiau, jis IT specas, pasiskaites kelias knygutes ir ispiarines save per youtube - vienas is pirmuju. VISKAS. Kas del vaistu, as skraidau antra savaite. Geriu 300 lyricos, 40 escitalopramo ir xanax 1mg pries miega. Jei ta formule buciau atrades pries 8 metus, buciau turejes 8 grazaus gyvenimo metus... o turejau pragara. Tai tiek apie Ryti vs medikamentus.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Koks skeptiskas :) As tiesiog bandau viska, kas man galetu padeti. Nepabandzius niekaip nesuzinosi. O ka daryti, kaip vaistai nepadeda? Jau trecius bandau is eiles, kol kas jokio efekto. Zinau, laiko, gal dar mazai. Tiesiog ateina toks nusivylimas ir klausimas, kas man galetu padeti? Pats juk negali, jei galetumeme, tai niekur nesikreiptumeme. As tiesiog klausau tu paskaitu, man kazkiek padeda nukreipti slogias mintis. Ar geras efektas - nezinau :( Pavargau. Nezinau, kaip tu 4 metus istverei sitaip, as tik kokias 7 savaites labiau kenciu.

Pilnai tave suprantu ir visus sirdies noriu tau tik padet. Teoriskai, sansu tau n+k daugiau, kad nepades niekas, nei pades Rytis, jo draugas Liudas, Sinelnikovas ar taboro cigones. Nera tokios salygos, kad "turi kazkas padeti", galbut ta vaista isras tik po 200 metu, who knows. Cia tas pats kas sakyt, zmogui, serganciam AIDS 1995m, kad jam kazkas turi padet, kuomert, kaip zinome ta liga anuometu buvo mirtina. Rytis ir tokie kaip Rytis ant to ir losia. Jo klientai, tai viltis prarade zmones, kurie kazka bande is vaistu, kazkokia akupunktura bande, dar kazka ir nepadejo. O cia ziurek, jo metodas - kaip ant lekstutes - itampos paleidimas:) Okej, tu nueik pas ji ir pasakyk kaip jausies menesio begyje, o tada mes grisime prie tos temos. Kaip ir sakiau, jis IT specas, pasiskaites kelias knygutes ir ispiarines save per youtube - vienas is pirmuju. VISKAS. Kas del vaistu, as skraidau antra savaite. Geriu 300 lyricos, 40 escitalopramo ir xanax 1mg pries miega. Jei ta formule buciau atrades pries 8 metus, buciau turejes 8 grazaus gyvenimo metus... o turejau pragara. Tai tiek apie Ryti vs medikamentus.[/quote]

Ok ok, ikalbejai neisiu pas Ryti :))) Siaip pastebejau, kad padeda sportas, jau antra savaite vaikstau i sale ir bent tuo metu kai trinu begimo takeli, negalvoju nesamoniu, kad istiks sirdies smugis ar dar kokia velniava. Gal tikrai laselis laimes hormono pasigamina :) Dar skaitau zymiu zmoniu istorijas, kurie sirgo ir pasveiko, kazkaip jausmas, kad ne viena yra geras. O siaip nekenciu, kai bunu viena, tada vienos nesamones i galva lenda.
Zinok, labai dziaugiuosi, kad gyvenimas tavo eina i gera puse. Kaip sako nesigreziok i praeiti ir nesigailek prarasto laiko, tipo reikia gyventi cia ir dabar :) Vel prisiskaiciau :) Nors 8 metai tikrai ilgas laiko tarpas, kartais atrodo, kaip zmogus sitaip gali istverti. Bet gal gana mano filosofiju :)