- 2019 02 10, 00:05
Jei vasaryno pirmam skyriuj mato, kad tau nors kiek geriau, gali prašytis perkelti į kitą skyrių. Krizes ar II skyrių. Bent kai aš gulėjau Krizėse tai buvo ne viena mergina po suicido perkelta, nes ten yra kameros. Bet skyrius tikrai geras. Kaip sanatorija. II irgi neblogai, bet po suicido gali guldyti pirma į stebimą palatą. viskas ten priklauso nuo gydytojo. Rekomenduoju Matiekų antram skyriuj. O Krizėse nebloga Mackina. Gal galima internete rasti jų kontaktinius telefonus ir susitarti.
Nemanau, kad norėtum namo? Nes savižudybė yra baisu. Beje man labai patiko Savižudybių prevencijos skyriaus psichologė Vaiva Klimaitė. Patarčiau ieškoti pagalbos, kalbėtis su gydytojais ir psichologais. Pati kažkada planavau...maniau niekada neišlipsiu iš depresijos dugno. Bet tikrai kartais nutinka ko nesitiki. Man padėjo Vasaryno II skyriaus vedėja J. Bičkienė. Deja dabar ji dirba tik privačiai. Gyd Mackina Krizėse.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.