- 2018 09 07, 22:25
Kodėl tiek daug (maximalią dozę)..?
Escitalopram 20 mg, Olanzapine 15 mg, Aripiprazole 15 mg, Cyclodol 2 mg
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:Ar yra vartojanciu quetiapina misrioms sizoafektinio/bipolinio busenoms?
Mellisa rašė:biggie rašė:Ar yra vartojanciu quetiapina misrioms sizoafektinio/bipolinio busenoms?
Radau kur jum parasyt. Patarimo reikia. Geriu venlofaksina 300. Lexo diena. Finlepsin 400. Ketipinor nakciai 50.
Amitript 10 mg jei skauda galva.
Pakomentuokit. 50 mg ketipinor yra TIK miego doze?
Lexo neisrase nes uzdrausta. Vietoj jo fluanxol. Ramins? Cia juk visai kita.
Kaip mano vaistai tarpusavy? Amitript jau saket kad nesiderina cia. Daktare sako kad prie ketipinor nepriprantama. Tai kodel be jo isvis neuzmiegu? Aciu.
F33.2
biggie rašė:Mellisa rašė:biggie rašė:Ar yra vartojanciu quetiapina misrioms sizoafektinio/bipolinio busenoms?
Radau kur jum parasyt. Patarimo reikia. Geriu venlofaksina 300. Lexo diena. Finlepsin 400. Ketipinor nakciai 50.
Amitript 10 mg jei skauda galva.
Pakomentuokit. 50 mg ketipinor yra TIK miego doze?
Lexo neisrase nes uzdrausta. Vietoj jo fluanxol. Ramins? Cia juk visai kita.
Kaip mano vaistai tarpusavy? Amitript jau saket kad nesiderina cia. Daktare sako kad prie ketipinor nepriprantama. Tai kodel be jo isvis neuzmiegu? Aciu.
F33.2
Taip, Ketipinor 50mg dozese yra migdomasis ir neturi praktiskai jokio antipsichozinio poveikio, nors nesu tikras, ar neturi ir jokiu salutiniu, budingu neuroleptikams.
Fluanxol labai senas vaistas ir nera daug isstudijuotas kitiems dalykams, nei dideles dozes psichozei - dideles yra 7mg+, ne 1mg kaip rasoma depresijai ir nerimui. Kad ir kaip bebutu, tai nera raminamasis ir joks ne ju pakaitalas - veikia visiskai skirtingai. Kita vertus, yra zmoniu, kuriem siek tiek padeda, tai tas 1mg kaip ir nieko baisaus.
Finlepsinas yra antiepileptikas, mazina itampa ir nuotaiku svyravimus. Turi beda, kad stipriai mazina daugumos kitu vaistu koncentracijas organizme (ypac Ketipinor'o), bet pas tave quetiapinas ne antipsichoziniui veikimui israsytas, tai kaip ir nera taip svarbu, viso jo vistiek nesukramto.
Dar , ketipinor sukelia priklausomybe?
Mellisa rašė:Aciu labai uz issamu atsakyma. Tai gaunasi dabar be lexo neturiu raminancio poveikio nieko. Ketipinor25 mg? Jei miegui, tai turi ramint. Kai pradesiu selt.Tai dabar tas fluanxol nesuprantama kam israsytas. Skaiciau aktyvina. O israse vietoj lexo! Pievos!
Dar , ketipinor sukelia priklausomybe?
KunigaikštisMyškinas rašė:Geriu 600mg prailginto veikimo, vos vos ramint pradeda po kelių val. išgėrus, o šiaip kitą dieną nieko nejaučiu, visas jautrumas kaip padidėjęs, taip padidėjęs...
delita rašė:Kažkada 25 mg šio vaisto,duodavo saldu miega.per n..metu organizmas turbūt priprato ir net 600mg nakčiai tik slopina ir jokio miego mano daktarė susiejus už galvos,kad nemiegu su tokia doze neuroleptiku,del jų šalutinio poveikio,nors kvetiapinas tik svorį kelia.Gal kas jūsų nusimano sioj srity,rekomenduotu kokį nekalta neuroleptikai,kad mažiausia šalutinių būtų,svorio nekeltu,
Žiaurus alkis. Bet olanzapinas man ir šiaip poveikio teigiamo nedavė.
su miegu bėdų neturiu, kd ir kaip bebūtų keista, tai man atrodo čia grynai užmigt jie skirti.